Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

afibebe asa arata cand nu are febra mare

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by cecilia L

Acum sa va spun repede despre noi, eu sunt in pioneze rau de tot, ma doare gatul si am o tuse ''seaca'', am luat paracetamol si oscillococcinum, ce mai pot lua pt gat???????

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

punct ochit punct lovit

--------------------------------------------------------------------------------

bioparox...f bun... spray local.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Afibebe, Gabitz, de la !

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Noi suntem anti lapte in continuare ...am urlat din gura de sarpe la bibe oferit de mami si am continuat asa pt ca ne era foame...Drept urmare mami ne-a pregatit 2 borcanele de Hipp (para+piersica)+ 2 masuri laptic + o lingurita cereale in total 300 grame di piure pe care le-am mancat instantaneu...si apoi ceai si acum ne-am linistit.

Deci ...lupta anti lapte continua la Tudor...orice (cereale fructe legume) si din 2 in 2 ore dar nu lapte simplu...ala doar noaptea si putin la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, la multi ani sotului, sa fiti sanatosi si fericiti, sa va traiasca si fluturasul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Betty, Mario bolnavior.

Noi acum iesim pe usa, dar eruptia a disparut aproape de tot. Iar m-au enervat la linia de urgente, azi voiam sa il duc eu acolo si insistau sa trimita salvarea, insa cand aveam copiii cu febra peste 40 imi ziceau sa mai astept sa vad cum evolueaza. Incredibili!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Roxana - erau liberi...nu aveau treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:
Originally posted by danielle02

sabina,zi mi te rog mult de dieta bebelushilor care au diaree

Danielle, pupici la zambilicea ta, sa se faca bine repede!!!!

Stiu ca tu deja ii dai papa diversificat. Ca remediu pt diaree incearca sa ii dai cateva zile o dieta de banana, pireu de mar pe steamer si baby rice. Ar trebui sa fie ok si sa aiba efect.

Tin pumnii.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

multumesc mult adi
vad ca e deja mai bine,nu a mai facut kk noaptea trecuta ci doar azi dimineatza si era ok,i am dat ceai de menta si cateva linguritze de baby rice cu lapte,dar a plans toata noaptea si nu stiu de ce,tare maraita mai era,nu am reusit sa dorm deloc si azi iar trebe sa mergem la doc. sa imi faca analizele de sange si sa le duc o mostra de pipi de la fata,sper sa nu aibe vreo infectie urinara ceva :(((

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Nana, daca ai biserica prin preajma n-ar strica si o Spovedanie si Impartasit , te vei simti cu totul si cu totul alt om dupa aia.
Cat despre laptic, cata vreme si dr a zis ca trebuie sa manance ce-i prieste...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Am fost deja. Pe Andrei l-am impartasit de 2 ori aici si noi o singura data. Asa este, mare usurare simti. Desi este o biserica amenajata intr-o casa, si e ruseasca biserica, mergem ptr ca sunt ortodoxi ca si noi.
Pupici. Tinem pumnii sa se faca bb Gheo bine.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by betty78

asa aratam www.flickr.com/photos/15923681@N07/2366032668/" target="_blank">bolnavior
www.flickr.com/photos/15923681@N07/2366030620/in/photostream/" target="_blank">sau asa

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

micutzului frumos si bolnavior,sa ii treaca repede!

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

Nana, sa va creasca sanatos fluturasul si sa va aduca bucurii nenumarate!!!! Ma bucur asa de mult de vestile bune. Stie el ce stie. Ti-am spus ca la el e incet dar sigur. Pas cu pas si uite ce surpriza v-a facut!!!

Tin pumnii sa fie bine in continuare!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

si iti multumim din suflet ca te gandesti la noi. Trebuie sa fie bine ca ne-am chinuit destul. Gata!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput