Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (121)
Raspunsuri - Pagina 10
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by a_alinta
stiu ca la voi e deja maine... dar la mine e inca 26 martie.. si sincer am intrat sa ii urez frumosului andrei de nana la multe luni, la multi ani , numai sanatate si fericire!!! esti un luptator si mai mult decat atat esti un invingator!!!
nana, ce frumos a crescut, fara sa-ti dai seama, organismul lui a fost atat de greu incercat, iti dai seama daca noi ezitam sa folosim o crema care contine cortizon, el a fost injectat cu asa ceva... e normal sa dureze mai mult refacerea , important este ca a gasit drumul cel bun.. si ca este foarte puternic!! felicitari, si multe pupicuri de la noi!... o sa vezi ce curand o sa ceara el de mancare...tot greul a trecut ... ma bucur pentru voi!
alina
Multumim mult pentru randurile frumoase.
Asa este, el e un luptator, ne-a demonstrat asta de multe ori. Trebuie sa se faca bine si sa fie un bebelus normal ca toti ceilalti de varsta lui. Trebuie!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
tuturor bebelushilor sarbatoriti azi!!!
felicitari tuturor micutzilor ce au iepurasi!!!
sotz de nana!!!
(sper ca am inteles bine ca azi e ziua sotzului nanei)
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Happiness_4_us spune:
Bebeka, Andreea11, Afibebe, si va multumim mult ptr urari!
Yaia, felicitari pentru !
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Nana, la multi ani sotului, sa fiti sanatosi si fericiti, sa va traiasca si fluturasul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Rox si bafta la medic!
Happiness_4_us spune:
Plecam la gym si la ceva cumparaturi ca sa pregatim prajiturele de ziua lui tati!
Revin.
melaniatud spune:
Andreea 11 - tu cu ce carnita ai inceput la Cris? I-ai dat intai carnita si apoi branza calcica sau invers? Tot ma documentez si nu sunt lamurita...o gramada de variante gasesti pe net si in carti.Si iaurt de cand i-ai dat?L-a tolerat din prima?
Multumesc anticipat
melaniatud spune:
Si inca o intrebare: foloseste cineva saculet de dormit pt bb?Tudor se dezveleste mereu sau se rasuceste in paturica zici ca e un vierme de matase!!
mandarinutza spune:
Buna dimineat si de la noi!
La multi ani sot de Nana!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Yaia, felicitari pentru iepuras!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
moldoveanca spune:
Melania,noi am folosit saculet si a fost tare bine nu aveam nici o problema.Acum e prea cald in casa si nu il mai invelesc deloc.Noi am avut din mothercare dar am vazut ca se gasesc si la Carrefour.Insa ai graja sa nu il supraincalzesti,adica sa nu fie prea cald in casa
teo
moldoveanca spune:
Ups Daniela,sper ca nu te-ai suparat ca te-am intrebat de sotior.Ma gandeam ca poate am fost colegi de liceu sau de servici.Sorry,doar ca imi era figura lui foarte cunoscuta
teo