Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (121)
Raspunsuri - Pagina 8
Yaia spune:
La noi Pastele catolic a fost duminica trecuta si l-am sarbatorit, ca sotul e catolic (desi deloc bisericos). Apoi zilele astea a nins foarte mult, a fost vreme de iarna veritabila (ba ieri nici nu am putut iesi la plimbare din cauza vremii). Azi dimineata, SURPRIZA: nu mai ninge si a ajuns si la noi iepurasul! E in dreapta jos si se vede binisor si se simte la pipait, un coltisor taios nevoie mare.
Asa incat rugam o mamica draguta sa ne treaca si noua pe prima pagina un iepuras, sa nu-l lasam pe Michael singurel acolo. Va multumim anticipat.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Mada28 spune:
Fetelor multumim pentru urari.
Luy un pupic special de la Luca.
Noi suntem bine. Ieri am avut musafiri si am primit cadouri.Ieri i-am amestecat marul si cu doua lingurite de piersica. Se pare ca ii place mai mult. Continua diversificarea...
Betty sanatate lui Mario.
La multi ani! sarbatoritilor zilei.
Va pupam
Mada28 si Luca
afibebe spune:
Yaia felicitari pentru
Betty multa sanatate lui Mario.o sa vezi ca astazi va fi bine.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
gabitz78 spune:
betty - sanatate lui greuceanu!si un pupic mare de la noi!sper sa auzim vesti bune, sa nu mai faca febra!
cecilia - cum mai e cristian?
yaia - felicitari micutului rontzaitor!
roxana - si noua ne-a zis de dermatita atopica. la eliza a functionat bine mustela ulei de baie...i-am pus 2 capacele in caditza...pupici si sanatate multa!
nana - la multi ani sotzului.
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Gabitz, si noi am folosit Mustela la baie, acum Trixera. Dar toate sunt o porcarie.
Bee, de acord cu tine, cred ca nu sunt prea bune cremele astea. Lanolina a mers super pe eczeme, insa in rest mai rau ii fac. O sa vad ce o sa mai zica si azi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
asa aratam www.flickr.com/photos/15923681@N07/2366032668/" target="_blank">bolnavior
www.flickr.com/photos/15923681@N07/2366030620/in/photostream/" target="_blank">sau asa
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
afibebe spune:
sotului tau, Nana sa fiti fericiti si sanatosi, iar Andrei sa va aduca numai bucurii si impliniri.
cristi
sunt mare
afibebe spune:
eu pe Cristi il spal doar cu sapun Borax.nu i-am pus niciodata nimic in apa la baita.
cristi
sunt mare
afibebe spune:
quote:
Originally posted by betty78
asa aratam www.flickr.com/photos/15923681@N07/2366032668/" target="_blank">bolnavior
www.flickr.com/photos/15923681@N07/2366030620/in/photostream/" target="_blank">sau asa
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Betty, e un dulce Mario.Sincer nu pare a fi bolnavior.
cristi
sunt mare