Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
anca.b spune:
Ellenutza, am pus pe adresa comuna de mail materiale despre diversificare. Sint foarte multe si cuprinzatoare. Eu inca nu am apucat sa le citesc pe toate. Am facut un folder separat. In felul asta, daca mai aveti materiale legate de asta, puteti sa le puneti acolo si sa ne fie la indemina...se apropie momentul si e bine sa fim pregatite.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
alina023 spune:
Am uitat sa va spun ca si Ana are din nou cercelusi incepand de azi. Asa daaaaaa!!! Am mers la Medlife si a fost incomparabil mai bine decat unde i-am dat gauri prima data. Ma simt asa de vinovata ca nu am mers aici de prima data.... Nu stiu ce a fost in capul meu...
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
anca.b spune:
Nu ii dau nici un medicament. medicul meu zice ca e mai bine sa nu ia metoclopramid, din cauza reactiilor adverse. asa ca ne descurcam cum putem, cu rigiit de mai multe ori in timpul mesei si dupa fiecare masa, cu mincat cit mai rar (adica nu mai des de 2 ore), alaptat cit mai ridicat...etc. avem si zile mai bune si zile mai rele. important e ca nu s-a agravat si copilul ia in greutate.
intr-adevar, dupa mesele la care primeste completare lapte praf nu regugiteaza atit de mult.
quote:
Originally posted by raca
Anca.b tu ii dai vreun tratament pt reflux?
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
stancutza spune:
quote:
Originally posted by alina023
Am uitat sa va spun ca si Ana are din nou cercelusi incepand de azi. Asa daaaaaa!!! Am mers la Medlife si a fost incomparabil mai bine decat unde i-am dat gauri prima data. Ma simt asa de vinovata ca nu am mers aici de prima data.... Nu stiu ce a fost in capul meu...
si noi, tot acolo...tot azi, pe la 4 fara ceva...nu ne-am intalnit! dar pitik a plans, inca de dinainte sa se petreaca "operatiunea"...poate de unde ii povesteam eu ca acolo s-a nascut ea...si o fi rememorat momentul
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
alina023 spune:
Aaaaa....ce rau imi pare ca nu ne-am intalnit.... O ai inscrisa pe Sofia la doctorita Marcu?
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
sweetgys spune:
Buna seara mamici scumpe, ce dor mi=a fost de voi. Acum avem si noi net acasa si voi fi prezenta mai des. Incerc sa mai citesc din urma cat mai mult posibil.... Va pup dulce.
Aaaaa, avem si noi cateva pozici daca sunteti curioase...
Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
alina023 spune:
Gya, ce grasunica frumoasa ai!! Iti vine sa o musti de falcutze! Sa-ti traiasca! Si ce bine arati tu!!! Mai, pe cuvant ca avem niste minunatii de mamici si de bebei la noi la odisee. A tunat si-a adunat numai frumuseti, aici la noi!
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
kalosalina spune:
fetelor sunt suparata...
Daria, dupa ce ca a vomat in timpul zilei la fiecare masa, speram ca macar acum seara sa se linisteasca si sa ii fie bine, dar se pare ca nu a fost sa fie...dupa baitza am pus-o la san si a supt vreo 3-4 minute, dupa care am ridicat-o ca sa scoata aerul, si a scos...si aer si lapte...cred ca a scos tot ce a mancat, m-a udat pe toata maneca de la tricou si a sarit si pe pat (a fost cu jet). Nu stiu ce sa ii mai fac, mi-e asa mila de ea...nici nu am mai pus-o la san dupa asta. Acum sper doar sa adoarma si ma rog ca la urmatoarele mese sa ii fie mai bine...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
roli25 spune:
quote:
Originally posted by nemary
Roli, dar cu greutatea...cum a fost? ai adaugat ceva? eu nu prea as vrea sa iau anticonceptionale, ma gandeam sa folosim tot prezervativul. nu vreau sa slabesc acum, cat alaptez, dar nici in plus nu as vrea.
Nu am pus nimic. Sunt ok pastilele astea in timpul alaptarii.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
laura_dimitris spune:
Ah, buna seara zuzulici!
Am reusit sa-mi creez si eu cateva minute libere ca sa stau cu voi de vorba...
Eleni este un ingeras in ultimele zile... Dintotdeauna a fost un copil bun noaptea ( habar n-am ce este aia o noapte nedormita!) dar era cam frichinita ziua.. De cand cu centrul de joaca ... nu mai am treaba cu ea! Cand se plictiseste o pun in relax, apoi in cosulet, ii pun muzica etc. Mie mi se pare ca "spilul" este sa-i tot schimbi pozitia ca se plictisesc saracii de acelasi "peisaj" un timp prea indelungat...
MULTUMESC MULT TUTUROR CELOR CARE MI-ATI ADMIRAT PUIUTII !!!! Vorba lui miri... imi creste pipota in mine de mandrie...
Mai inca de recuperat dar.. ce am retinut dupa cititul in diagonala pentru a ajunge oarecum "la zi"...
Alinutule, chiar vroiam sa te intreb unde i-ai facut anei gauri inn urechiuse pentru ca stiam ca undeva prin drumul taberei.. Intre timp.. de ce i-ai facut din nou la medlife ??
Vreau si eu neaparat. Am avut cerceii la mine in maternitate dar nu a venit aseistenta cu care vorbisem la timp sa-i faca si m-am externat inainte de a apuca sa-i fac...
Deci, la medlife trebuie sa merg la pediatrie si sa cerd unde..? Cat costa? Le dau gauri cu vreun aparat special sau cu acul? Le pun tot ei imediat cercelusii in urechi? Ii sterilizeaza in pralabil cu ceva?
Of,... cate intrebari...
Ellenuta, eu nu ies cu eleni pe vant. Desi am "acoperis" la carucior.. Am facut-o odata si imediat i-au aparut mucisorii in nasuc si tare greu am scapat de ei... Asa ca mai bine ma feresc!
Miri, pupici pentru puiutul sacha bolnavior si pentru fratiorul bruno cretulin!
Ai pus cumva fotografii cu noua tunsoare?
As vrea sa o exploatez pe maica-mea ca este iar la mine - ea sa stea cu eleni iar eu sa ma duc maine la coafor sa ma tund, poate sa ma si vopsesc...
Si eu am in plan sa merg cu copii la mare in septembrie. De fapt, atunci plec in grecia la soacra-mea ca vreau sa astept sa faca eleni macar 6 luni... Eu o apreciez pe mitsu mai mult si din punctul acesta de vedere... cum este ea curajoasa si pleaca cu bbC in belgia la plimbare... Eu am facut bagaje pentru eleni o ora numai ca sa plec la ploiesti cateva ore duminica...
Iar in grecia cu siguranta voi avea vreo doua valize doar pentru eleni...
Cu dimitris am mers prima data in grecia la 1 an si 2 luni.
Deci, vreau la mare cu eleni in septembrie...!!!
Honey, ce ai facut la doctor? Sper ca bb Andrew este bine sanatos !Sorry ca nu te-am putut ajuta atunci cu sfaturile juridice... La mine este mai greu sa ma prinzi pe messenger ca nu prea il deschid niciodata plus ca in acea perioada nici nu o avea pe mama la mine si statul meu in fata calculatorului era fractionat in minute putine.... So, daca te pot ajuta acum... ID meu la mess. este cuclita2000.
Merg sa fac un dus si apoi cred ca ma bag la tv ca am luat o comedie buna...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni