Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
Mitsu-bishu spune:
Aaaa, ca mi-am adus aminte:
Stancutza, sunt foarte entuziasmata de ideea unei La Leche League!!! Dar nu o sa ne trebuiasca ceva "la mana", studii, etc. pentru asa ceva? Stii cum e in Ro...
Eu nu stiu ce am, cred ca mi se termina resursele... Azi am mancat pe putin 100 g de unt... Cred ca mi-a zburat colesterolu' pana-n panzele albe! L-am mancat cu orice... Pe paine, cu pate de ficat, am calit niste paste in el... As manca numai "panarame", cat mai gras, mai prajit si mai junk... Ca sa nu zic ca ieri am dat iama in KFC Am recidivat... Imi promisesem ca "ma las"...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
AngeliquedeS spune:
De citit am citi saptamana asta mai putin acest capitol dar nu am avut timp sa scriu, v-am spus ca o am pe bunica lui Cristi (89 de ani) la pat si numai eu stiu cum ma imparteam intre ea (mancare, medicamente, injectii etc)si bebe. Din fericire de ieri seara a inceput sa se simta mai bine. Este o femeie extraordinara cu o minte lucida si moderna cu care stau de vorba exact asa cum as vorbi cu cineva de varsta mea.
Pe 11 aprilie venim in Buc la Baby Expo si la 11 dimineata avem programare la studio la sotul Cretei
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
irinouka spune:
hei, bishule, uelcam bec! imi pare bine c-ai iesit din mood-ul nasol. ai iesit, nu? :-)))
tin sa te contrazic, cum sa fie uratsel baby c? e grasunit, e conturat superb, e alb, e frumos. pe bune. e dulce de numa'numa'. si nu, nu cred ca tre' sa fii ingrijorata ca l-ai prins intr-o pasa de somn foaaaarte profund.
cu mancarea grasa, i hear u loud&clear. si eu sunt innebunita. unt, sosuri...ma abtin cat pot da' e greu. iar cu junk food e razboiul nervilor, ca in fiecare zi sunt la 2 pasi de mcdo cand ies in parc. slava cerului ca nu am KFC in zona, ca n-as fi rezistat.
ceska, kk verde nu e un bai. ai grija la miros, cum ti-am mai spus si cum ti-a zis si miri acum cateva mesaje.
miri, sa iasa blonda pe interval, sa se dea la populatia curioasa!
in camera cealalta se urla. banuiesc ca de somn pt ca, atunci cand ma duc la el si-l mangai pe frunte, i se inchid ochii. ba chiar atipeste cateva minute. pe urma, o miscare brusca si, gata, o ia de la capat. da' aprig mai striga, frate...iar asta-noapte s-a dezis de preaminunatul program de somn de la 21:30 la 4-5 si mi-a tras un 22-3 de sunt chioampa la ora asta. sunt treaza de la 6:30. alaptat, pe urma cateva reprize de atipeala de cate 10 minute, ca domnu' n-a servit mai mult...si, intre, niste tipete.
BUNA DIMINEATA!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
alina023 spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Eeeiiii, Irinuk rasfatat, pai matalutza vrei sa dormi asa bine in fiecare noapte? Se mai intampla si de-astea... Prestam, ce sa facem? Eu prestez in fiecare noapte treziri din 3 in 3 ore. Ca don'shoara mea tine cura de slabire; mananca putin si des . Dar eu nu ma las! Vad ca lapticul a inceput sa tasneasca iar...o ingras eu mintenel! Pupam fata si baietelul scump!
Shose, ce minune e Pipetzica ta! Bine ati revenit! O sa vezi ca incet incet o sa ai mai mult timp si pentru tine.
Angi, este excelent ca mergeti la pozat la Dani. Abia astept sa vad si eu pozele...
Mitsulica, ma bucur ca ai trecut de faza "not in the mood". Sa stii ca si eu am de-astea destul de des. Important este sa le depasim c de evitat se pare ca nu reusim. Cat despre "uratul" de bebe C....mami, cred ca ai probleme cu ochisorii din dotare! Unde vezi tu ca bebe se face urat? Ha? Mie-mi place de el de nu mai pot! Ti-am mai spus asta, se vede ca are mami tare frumoasa!
Honey, felicitari pentru cele 5 saptamani! Nu-i asa ca trece repede timpul? Si ei cresc asa de repede....
Fetelor, dar Gatta parca nu a mai scris de cateva zile bune, asa-i? Sau am fost eu chioara?
Puuuuuup!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
AngeliquedeS spune:
Mai Mitsule dar tu nu esti zdravana, pe cuvant de pionier. Cum sa fie urat bb C ca e o dulceata de copil. Si lasa baiatul sa doarma ca e bine. Atata timp cat nu refuza sanul si e vioi cand e treaz e totul ok. Mai vrei sa iti aduc miere? Venim pe 11 aprilie cum ziceam si eventual sa o punem cu toatele de o intalneala undeva intre 12 si 16 ca sa ne vedem, ce spuneti? La Baby Expo?
Doniro, nu te-am uitat, mai ales ca baietelul tau are acelasi nume cu al meu doar ca inversat.
Shose, bine ai revenit, Pipe e o dulceeeee....
Trebuie sa ma laud, Pupicul meu nu doarme ziua neam. Si ce m-am gandit eu? Ia sa il culc in carucior afara in curte ca la plimbare doarme intotdeauna. Si ieri si azi am aplicat metoda si doarme Pupicul meu bine de tot. Il mai hatzan eu din cand in cand si gata.
Maine o sa punem si noi poze noi.
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
stoisor spune:
ceau zuzitelor......noi azi avem 6 saptamani si numai cu mami in fata am sta daca s-ar putea........ma omoara cu zile Sara dar sper sa trewaca....sunt umpic stresata pt ca Marti merg la controlul de 6 saptamani si pe mine inca ma mai doare pe jos si mi frica sa ma reintalnesc cu doc....si sunt si obosita praf......nu stiu cat mai rezist in ritmul asta..
pusi la toate mamiciile si totii clopotei nostri miculuti pa
virgo spune:
Fetele o intrebare scurta : cate ore pe zi are voie bebe sa sada in scaunul de masina ?
irinouka spune:
virgo, cica max 3 ore, din motive de coloana fragila.
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
AngeliquedeS spune:
Virgo, nu e nici o limita pentru asta, stiu doar ca nu trebuie sa depaseasca 3-4 ore in continuu. iti dai seama ca si scaunele astea au fost facute dupa o gramada de studii si ar fi scris avertisment in prospect daca era ceva. or eu am cercetat in amanuntime prospectul la scaunul meu Chicco si nu e nici un avertisment. Nici chestia cu 3-4 ore nu scria acolo dar mi se pare ca mai mult ar amorti bebe acolo.
Pupi cand sta treaz in scaunul de la masina se impinge in picioruse pana se da jos, am si filmulet dar o sa il pun cred ca maine sau poimaine. Am primit si pozele de la botez facute de fotograful profesionist, e un prieten de-al nostru care ni le-a facut cadou de aceea nu l-am presat sa ni le dea mai repede. Tot maine am sa le pun.
Mare, Munte, Flori
Mitsu-bishu spune:
'Morning! Acu' pe bune...
Va multumesc ca va place de C. , macar voua...
Angelique, daca nu e efortul prea mare si ai drum prin zona... unei stupine stationare , mai vreau.... Daca e mare bataie de cap, nu-i bai! Gasesc eu pana la urma miere de C-ta, chit ca-mi va lua ceva timp! Oricum, ca n=ai uitat si... Da, ne place de voi si v-am votat!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!