Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Shose bine ai revenit pe aici cred ca pipe iti ocupa tot timpul. am vazut si eu pozute. e asa de frumoasa si de delicata. are niste falcute de-ti vine sa le mananci!!!

www.flickr.com/photos/10814074@N07/2365894953/" target="_blank">ASTA este preferata mea .. ce botic scump areee ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

quote:
Originally posted by Shose

Alinutza multumim si te pupam pe tine si ingerasul tau . Mai facm poze si mai punem.

Miri am baietii frumosi si ne simtim magulite ca v'am placut.Sanatate lu' bb Sacha si sa sape de problemutza asta cat mai repede.

Sweetgys mie mi se pare ca bblusele noastre seamana, tu ce zici?

Cretzule frumoasa Mariuca noastra. Nu ma mai saturam sa ma uit la poze, de mult nu mai vazusem albumul vostru.

Shose si Pipetzica

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/u741231.png

Povestea Nasterii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117154

Da, sa stii ca asa e...parca pe la ochisori asa, nu stiu nu-mi dau seama, dar clar au ceva in comun. Nice!!! Pupici si ei si mamicutei

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Shoseee bine ai revenit! Ce Pipetica frumusica si dulce ai! Sa fie sanatoasa! Si Thea are body din acela roz, imi place super tare
Doniro si eu sunt de parere ca ai doua minunatii de copii! Cum de a avut rabdare fetita ta sa-i pui opincutele? Si ce frumos sta in poza cu rochita roz desfacuta ca o floare

Azi iubita mea a implinit 13 saptamani I-am mai facut niste pozici, dar le incarc maine, cred.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Am trimis si eu 3 pozici pe adresa comuna de email..pentru album.
Cand ai timp, Ereena..sa le pui si pe ale noastre.
Multumim anticipat.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Am uitat sa mentionez ca astazi implinim si noi 5 saptamani!!!!
Nu-mi vine sa cred ca minunea din patut e deja cu noi de atatea zile.Ca mi se pare absolut normal sa ma trezesc in miez de noapte si sa-l schimb, sa-l pun la san, sa-l iubesc.
Nu imi vine sa cred ca timpul a zburat asa de repede.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ellenutza fetele si thx de compliment.

LauriciI bine te'am gasit si frumoasa Theutza. E minunataaaaa

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Felicitari Honney pt cele 5 sapt....!

Fetelor mie Pipe imi ocupa tot timul, nici nu apuca s amai pun mana pe comp....asa ca va duc dorul, si voua si clopotzeilor. Abia mai apuc sa ma uit la pozici ca sa'mi mai treaca de dor de voi.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

'Neatsa!

Am tot intrat si v-am citit... Nu am mai postat, ca nu eram in a good mood, si am vazut ca .... unde dau si unde crapa! Ereena, imi pare rau ca ai interpretat aiurea cuvintele mele, consider ca mi-am luat toate precautiile sa nu te supar, nu a reiesit de niciunde ca nu apreciez ce ai facut, am zis doar "daca se poate"... In fine. Un album trebuie sa fie ceva frumos, sa ramana amintire, nu asa, orice, numai sa fie. Si tu le cunosti chipurile celor dragi, dar nu cred ca ti-ar conveni sa ai jumatati de poze cu ei. Stiu ca e tare greu, ma mir ca ai avut atata timp si rabdare, se vede ca esti devotata "comunitatii", jos palaria! Recunosc cu mana pe inima ca eu nu as fi putut sa fac asta... Dar atat, mi-am exprimat si eu o parere si speram sa gasesc mai multa intelegere din partea ta, ca daca ai muncit nu e neaparat sa imi placa ce a iesit... Oricum, o sa mai trimit poze cu fatza lui bebe in prima jumatate a pozei... Daca mai ai chef sa mai faci acest efort pentru mine...

miki, alina, nu m-am suparat, am zis sa iau o pauza cateva zile, ca tot ce spuneam iesea aiurea, si eu eram pluna de tot felul de frustrari...

Am citit tot, tot, tot, am vazut multe pozici, printre care ultimele de doniro si shose, tare frumosi bebelushii!

Va pup pe toate si va imbratisez cu drag, am pus si noi poze noi incepand de www.flickr.com/photos/21448537@N03/2367712382/in/set-72157603473968501/" target="_blank">aici... Bebe C. se face tot mai uratsel, sarmanul, dar ma bucur ca se ingrasa si e sanatos!

P.S.: Virgo, dear, baga si pentru mine 2 - 3 sticlute in pachetel, please!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Chiar cand ma pregateam, zilele trecute, sa intreb de nemary, am vazut ca a postat...

irinouka, u bizi dear?

mirriiii, vreau sa vad si eu poze cu tine blonda!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Na, ca revin la "bunele" mele obiceiuri... Iar sunt paniquard... Conrad doarme... prea bine dupa baie.... A facut baita la 22:30, ca a dormit pana atunci! A papat, pe la 23:00 dormea deja. Acum a facut kk, l-am dezbracat, mi-a fost mila sa il scol sa il spal, mai ales ca a facut baita acum 4 ore, asa ca l-am sters bine - bine cu un prosop umed, l-am imbracat la loc, fara menajamente, cum il imbrac de obicei si el doarme in continuare... Desi are dureri de burtica, il vad ca se screme si se chirceste si bombane in somn... Dar nu se trezeste! Si nu e o intamplare, asa e in fiecare noapte... sa ma ingrijorez?

Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput