Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!

Mitsu e foarte simpatic Conrad si grasunel!!! Cum poti sa zici ca e urat?
Virgo asa auzisem si eu ca nu se tine bb in scaun auto mai mult de 3 ore continuu.
Angelique superbe pozele! V-am votat si noi

Uitati ce mi-a trimis o prietena: oare chiar s-o putea face ceva?
http://www.petitieonline.ro/petitie/majorare_stimulent_crestere_copil_bonuri_valorice_sau_bani_pentru_bona-p34820045.html
Eu am semnat.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

alinush, da, cre' ca ai dreptate, am ajuns rasfatata de al meu copil, hahaha!
f bine faci cu anita. ce ma bucur ca ti s-a rezolvat problema cu laptele! astept cu nerabdare sa ne anunti, mandra nevoie-mare, ca fata nu iti mai da emotii la cantar.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

irinouka, exact ce spuneam... Am devorat cateva felii de paine cu unt si cu miere... Somebody stop meee!!!

kalosalina, fetelor... Eu asa il vad, ca nu are fata de baby simpatic si dulce, are trasaturile mult prea dure... Da' asta nu inseamna ca nu il iubesc enorm si ca nu ii spun ca e frumos! Il pup toata ziua pe gusha aia grasa!

AAaa, irinouka, clar Palugel! Pai C. are acum vreo 6 kile, cred, si nu a atins 60 cm... Iar Rares... La 5 kile si ceva... 64 cm ... Wow!

Angelique, am uitat sa iti spun cat ma bucur ca vii la BE! Si cat ma bucur ca se tine acest BE, ca o sa ne intalnim multe, multe zuzulice! Yuppy!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Aaaaaasa , pai dupa trei ore da si el saracul alarma ca nu se mai poa' . Deci n-am exagerat . Oricum , pentru calatorii mai lungi i-am luat pat de voiaj . A dormit ieri lemn in el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Multe multumiri si pupici mamicilor care ne-au ajutat cu sfaturi legat de febra. Am rezolvat-o...
Am semnat si eu petitia trimisa de kalosalina.
Acum sa va spunem despre noi: miercuri am facut 2 luni si am fost la dr. Ne-a controlat, avem 5,700 kg si 61 cm, iar apoi ne-a facut vaccinul la care am fost foarte cuminti. Dar... seara am facut febra si ne durea piciorusul asa ca am tinut-o tot intr-un plans pana ieri dupa amiaza. In rest suntem bb cuminte :)...
As pune si poze dar nu ma pricep... trebuie sa-mi fac un cont undeva, nu?

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Buna fetelor, apropo de mancare si in special de dulciuri ,ieri la iesirea de la kidexpo mi-a oferit o tipa un baton de ciocolata dietetic absolut delicios.Ori imi era mie foame ori chiar era bun, ramane de vazut caci vreau sa imi cumpar mai multe.Am primit si o brosura si am vazut ca au si biscuiti,milkshake etc si sincer par yummy.caci trebuie luate masuri, in ritmul in care am pofta si manac dulciuri, e cam periculos pt silueta la care sper sa revin.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetelor am nevoie si eu de ajutor: in portbebe de la cate luni se poate pune bebe in el ??? eu am uitat de la cate luni l-am pus pe Andrei in el

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa!!! (la mijlocul zilei...)
Sa nu ma cerati ca nu am dormit pana acum... am facut mancare, am facut curatenie, am strans / intins rufe de pe sarma etc...
A, plus ca am "doftoricit" o ora la puii mei...
Ii am pe amandoi bolnaviori.. dimitris are bronsita si tuseste, eleni are putin rosu in gat, ochisori rosii si curgatori si o auzisem si pe ea tusind putin..
In fine, sunt cu o groaza de siropuri, picaturi de ochi, cremuit pentru dermatita atopica.. si asta la diverse ore...pentru ambii copii!

Ce vroiam sa spun...
A,
Mitsule, vin si eu cu intrebari: esti nebuna? ai probleme cu vederea???Cum poti sa spui ca Bb C este uratel ???!!!
Este PERFECT!! Are trasaturi minunate si eu nu le vad deloc dure...
Din contra ! Este un dulce si un frumos exact ca fat frumos din poveste !!!! Uite aici...
http://www.flickr.com/photos/21448537@N03/2366886119/in/set-72157603473968501/
minune de baietel!!!
dulce baietelul minunat si pe mamica lui panikata intotdeuna!!!!

Shose, ce ma bucur ca mariuca frumusica te-a lasat aseara putin pe aici!!!
"Vizionat" fotografiile puse si nu m-am saturat de ele... Mai vreau! Mariuca este o papusica de fetita!!! Mare si frumoasa!! Pai, cum sa fie altfel cu o mamica asa frumoasa ca tine..?! A, si acum mi-am dat seama si de ce esti tu asa frumoasa..
Transmite-i mamei tale ca am admirat-o este o doamna frumoasa si cocheta cred eu....
Nici nu zici ca este bunica asa tanara pare!!!

Angi, abia astept sa te vad! Il aduci si pe pupi ?

Laurici de PN, Shose,... ce spuneti.. voi nu dati o fuga la bucuresti cu ocazia de Babyexpo ca sa ne vedem cu toate..?!

Sper doar sa fie vremea frumoasa ca sa ne putem "desfasura" in voie cu bebeii nostrii pe afara....Vorba ellenutei... innebunesc in casa cand vad afara o vreme d'asta de kko....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Dany, gand la gand am fost...Nici eu nu-mi mai amintesc de la cat l-am pus pe dimitris in portbebe...
Tocmai am probat astazi portbebelul cu eleni in el...
Am impresia ca sta destul de bine... Cel putin nu a protestat, cred ca-i placea....
Ieri am fost la administratia financiara sa-mi iau banii de trusou si prima de nastere si am vazut o mamica cu un bebe de vreo 2 luni in port bebe...Sunt curioasa ce mai raspund fetele.

Alinatudor, i-ai facut vaccinul dariei la popazu??
Pana la urma m-am hotarat asupra restaurantului. Este vorba de restaurant corso - prin spate pe la cinemascop... Mi-a spus cumnata-meu ca este foarte frumos, elegant si nou pentru s-a deschis anul trecut...Ah, abia astept sa fac si eu botezul !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

N-o sa va vina sa credeti , m-am harnicit ! Am spalat un maldar de vase .

Bebe doarme lat , sus . A miorlait azi dimineata , a mancat in reprize ca de obicei si ... somn . Pana pe la 12 jumate hai 1 n-am treaba cu el .

Maine vine Miri incoace !!!!!!!!!!!!! Cu tot cu brontozauri . Facem poze .

Question : m-au sunat de la receptie ca am un pachet la poarta , sa ma duc sa-l iau . Problem : sunt singura acasa , bebe doarme iar pana acolo fac dus-intors maxim 5 minutele . Sa ma duc sau ... ?

Mergi la inceput