Timisoara Impreuna...cu Claudia! ( 93 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

io acu dupa-masa ma duc cu trupa la gradina zoologica. veniti careva? e deschis pina la 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mariaa, io ziceam de unelte de gradinarit pt copii: galetutze, lopatzele, greblutze...
dana, coollllllllllllllllllll!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

...pasarea malai viseaza

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Mama da ce pregatiri serioase .....
Si eu aduc din astea de copii ,galetute,lopetele...etc.
Si vreo doua mingiute ...dar sunt de fetite .
Eu am facut azi piata ,mancarica de post ,si apoi am facut curat in garaj ...l-am pregatit pt masina cea noua si putin curat in curte.
Acum o sa merg la cimitir sa fac curat si acolo si sa ducem flori frumoase la tati apoi mergem la ziua unei tipe .

Va pupacesc pe toate si mai vorbim diseara cand ne intoarcem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by lore03

Mama da ce pregatiri serioase .....
Si eu aduc din astea de copii ,galetute,lopetele...etc.
Si vreo doua mingiute ...dar sunt de fetite .
Eu am facut azi piata ,mancarica de post ,si apoi am facut curat in garaj ...l-am pregatit pt masina cea noua si putin curat in curte.
Acum o sa merg la cimitir sa fac curat si acolo si sa ducem flori frumoase la tati apoi mergem la ziua unei tipe .

Va pupacesc pe toate si mai vorbim diseara cand ne intoarcem

semnez cu suflet

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Maria, iti dai seama ca ar fi supercalifragilistic daca ai pune si tu camera aia in caisan, neam de neam american n-ar vazut asa o petrecere
Va citesc ... distractie faina maine!

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Saluti...

Rezolvat comanda la tort, Codrina are ce vroiam noi, maine la 11 il scoatem...asa ca au copii si ceva dulce...

Danitin, ce ma bucur de face painting, eu aveam vopselele mele, de la party, mi-au ramas, si vroiam sa le aduc eu, sa pictez fete dragalase, dar asa, mai bine ca-i cineva specializat, io una nush ce talente aveam...

Bey, serios, cum ne poate vedea Silvana?
Calculatoristele, softistele, ia ganditi-va...daca trebe aducem un laptop...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doris hai ca deja incep sa topai pe aici de fericire

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvana75

Doris hai ca deja incep sa topai pe aici de fericire

Silvana si Paul

Bey, softistele...la apel...
Ajutati si voi o biata nefericita si amarata ...
Lasati-o sa priveasca ciresul lu Maria...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Kinderii din TM, zane si cavaleri sunteti pe faza???

Haideti, incalzirea...www.youtube.com/watch?v=v1WFcpc1yZc" target="_blank">ia ascultati ce zice fata asta...

POZE CU NOI

Mergi la inceput