Timisoara Impreuna...cu Claudia! ( 93 )
Raspunsuri - Pagina 8
danitin spune:
Claudelu, drum buuuun!
Maria, mi-ai luat piatra de pe inima, ma gandeam sa nu cumva fie secrete pregatirile si io sa calc clauza de confidentialitate.
Dorisake, asta cu somnul e mai presus de mine, depinde de spiridusa. Daca ea hotaraste ca doarme, apoi doarme orice ii fac - sa o bag in apa rece n-am incercat - dar poate gandul la petrecere sa o faca mai cooperanta. Oricum no problem ca daca e cazul fac mai multe drumuri si rezolv...
Katiku vin sa te iau cu puisori si tobogan cu tot? Numa sa zici la ce ora....
Jucarii? Ma cuget, noi pe alea de exterior le avem la casutza si nu cred sa ajung pe acolo in weekendu asta. La ora 14 primesc raspunsu de zana....
Ok, va las ca ma doare capul de vad stele verzi si am si o gramada maaaaare de treburi, de la cele gospodaresti la unele restante de la serviciu...
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
Doris-Alina spune:
Am vorbit la tel cu Ana, i-am zis de ora 15, ea vine cu amandoi gorobetii, i-am zis de muzica, cica il roaga pe Mustaciosu sa traga ceva pentru copii.
Ne auzim mai dupa masa, we fain!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by claudia74
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara
1000 de ganduri
Drum bun scumpa si ai grija de tine!
Imi pare rau ca nu ne-am cunoscut personal , dar vor veni si zile mai bune. Te-am vazut in poze , dar din povesti am auzit ca esti extraordinara
si imbratisari calde!Aida
POZE
Matza Emma in actiune
danitin spune:
Confirmare: Vineeee .... Alba ca Zapada!
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by andaClaudeluuuu, tzuc. s-ajung cu bine!
Pentru toata lumea.
Mare, tare si neagra.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
... si mie una
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Avem Alba ca zapada, avem si 13 pitici...yupiiiiii![]()
Fug sa comand tortul...surpriza...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Aidule, pregatita pentru ziua de maine? 
Dar Misha?![]()
POZE CU NOI
katik spune:
dana, te astept cu golanu, cind vi-s gata voi.noi dupa 14 vom fi gata.
maria, e rost de unelte de gradinarit?le impachetez?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by katik
maria, e rost de unelte de gradinarit?le impachetez?

tocma' duminica?? iti fac program in timpu' saptamanii daca te maninca dejtele
pentru Emmawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Mariaa spune:

zice Dana ca avem si face painting 

nu pot sa ma pictez si io
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Claudeluuuu, tzuc. s-ajung cu bine!