Timisoara Impreuna...cu Claudia! ( 93 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Lasa bey ciresu lu' Maria ... io vreau sa va vaz pe voi si puiutii nu ciresu. Sau ai de gand sa-mi fixezi camera pe vrun pom si eu sa privesc cum cresc florile?

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Silva, esti beton...

Ma gandeam ca din cires o sa ai priveliste panoramica, tridimensionala

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Mai bine sa filmati intai zambilele

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Mama mama ce de pregatiri...eu nu mai am ce sa postez...distractie maine v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara, fetelor !
Ma scuzati, ca ma bag si io, ca musca-n lapte ! Da' mi-s fan Aida si Emma si inca alte cateva fete de pe aici, mi-s fan a grupului vostru atat de minunat !
Tare mi-ar mai fi placut sa fiu si eu, acolo, maine !
Imbratisari si pupici dulci, Aidei si Emmei si tuturor fetelor minunate de aici !
Petrecere excelenta si cu momente de neuitat pentru toata lumea !
Si daca puneti vreo camera, sa ma anuntati si pe mine !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Nina, facem o transmisiune in direct?
Pana la M. Ciuc?
Te pupam si daca ti-e drag de noi, mai baga cate un ochi pe aici, te primim cu drag, macar asa...in vizita!
O sa punem poze, multe si filmulete, promit!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Fetele,
avem pana acum:

Maestra in arta fotografica,
in detalii si peisaje nemuritoare, Coana Anda.
Camerata-disperata care filmeaza, voi fi eu...
Reporter pe teren, va fi Danitin...
Dj-itza? cine se ofera? fac strigarea...o data, de doua ori...cine adjudeca funtia ???
Doica, va fi Maria, ca tot isi dorea de mult...numa ca in loc de 3 va avea 13...iaca , cu noroc...
Ospatare, barmanitze? cine se ofera ???

Mai avem joburi libere, cum ar fi:
mame de mingi,
prinzatoare de pisici,
antrenoare de tobogan,
arbitre de centru,
mediatoare de conflicte, etc...

V-ati permanentat nervu` cretz?
Bucurati-va daca-l aveti inca intins, maine veti fi afro...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ok , eu vreau parul cret

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Doris, multumesc de invitatie !
Daca se poate pana in USA la Silvana, de ce nu si la M-Ciuc, ca e mai aproape ?

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Atentiune!!!!

Nu uitati ca la noapte se schimba ora, deci ora 3 devine ora 4...

Asta ca sa nu uitati, ca va stiu eu, apareti maine la Party pe la 18...si ziceti ca-i 15...

POZE CU NOI

Mergi la inceput