Timisoara Impreuna...cu Claudia! ( 93 )
Raspunsuri - Pagina 11
Lormi spune:
Salutare gagici !
Am vazut ca s-au intamplat multe de cand nu am mai intrat,inclusiv o intalnire .Eu tot pe la lucru,in loc de ora 17 se face 19 pana cand ajung acasa,avem inventar pe business-ul nostru si sefa a tinut neaparat sa stau impreuna cu ea sa urmarim treburile,inclusiv week-end-ul asta mi l-a amanetat,azi am stat de la ora 08:30 la 18:30 si maine de pe la 12 pana nu se stie cand,asa ca .......cu parere de rau 

nu voi putea participa maine,in plus de asta m-a luat o durere de gat cumplita,nici nu am putut sa dorm noaptea trecuta,fiecare inghititura e un chin,parca am o minge de ace in gat,cred ca ma paste ceva.Daca stiti voi un remediu bun pt. gat sa-mi impartasiti si mie ca tare mi-e ca nu mai dorm nici noaptea asta.Mi-a dat de la farmacie Orofar,cica ar fi cel mai bun,acu'...nu stiu sper sa treaca.
Claudia drum bun si ma bucur ca te-am cunoscut,esti o femeie de milioane,sper sa realizeze Helmut ce are langa el.Nu in ultimul rand,desi mai tarziu, LA MULTI ANI ! pentru tatal tau,multa sanatate si fericire.
Astept maine seara multe poze si filmuletze de la intalnire ,multzi
si
pentru Aida si
Emma.
Mariaa iti multzumesc foarte mult pentru invitatie,esti o scumpa,astept impresii de la tine dupa eveniment.Te
dulce !
Na ca m-am lungit cat o zi de post,ma duc si eu la nani ca sunt franta,
toate fetele si va doresc maine o zi memorabila cu mult soare pentru de altceva nu veti duce lipsa,poate intr-o buna zi o sa pot veni si eu cu
meu.Noapte buna !
Album Lormi
Doris-Alina spune:
Lormi, imi pare rau ca nu poti veni, sincer...poate daca le place la pusti, mai facem astfel de intalniri, si vii data viitoare...
Eu pt gat iau Homeovox, cate 2 pastilute din ora in ora, f. bune.
Am sunat-o acum pe Alexa, ca ati uitat-o din program...vine si ea maine...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
lore03 spune:
Am revenit si noi acasa.....sunt suparata ca dupa atatea zile de post am facut-o lata si am mancat,asa ca iar o saptamana de post pierduta ,maine iar nu ma pot impartasi si spovedi.![]()
Suntem pregatite pentru maine ...![]()
Doris-Alina spune:
Aidule, Aidule, ce mi-ai facut tu mie...
O pofta nebuna nebuna de valuri...
Si ce liniste, ce sunete...de vis!
Si Emma ce dulce si scumpa e...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
lore03 spune:
Am si eu o intrebare este o moda asta cu PM-urile trimise sa votezi poza cuiva din concurs???
danitin spune:
Salutare!
Dorisake Dj e tot zana, vine cu muzica speciala de party. Sper sa se tina de cuvant cu paiting-ul, pt orice eventualitate, ca sa nu dezamagim trupa atomic, ada si tu vopselele...
Absolut teoretic am putea transmite imagini cu un webcam legat la calc si cuplat pe ms dar ... ne tebuie fie un cablu usb mult mai lung decat se exista fie un cablu de net ca sa ducem calcul in curte. La asa afacere numa Mihi cred ca-i pote da de cap, daca are ea in dotare asa chestii speciale. Sau un laptop cu webcam, cablu lung de net (UTP) si swich.
Katik mai da odata nr tau pe pm sa vb maine cum vin sa va iau. Oricum cred ca vom intarzia ca eu inca nu am gasit solutia de a trezi spiridusul la ora aia, ca daca nu doarme deloc e tornada, uragan, tsunami ... calamitate naturala
Lore, am primit si eu PM de genul asta ... am vazut ca se discuta la un moment dat ca cica e voie sa-ti faci campanie publicitara la poze.
Si inca ceva, zana vine for free din partea firmei, dar nu ar fi ok sa punem mana de la mana, nu mult, sa-i dam un, vb francezului "pourboire" mai ales daca face treaba buna?
No, pupici tuturor si ne vedem maine...
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
Mariaa spune:
no, sara' buna ![]()
Nina
oricand, dar oricand, esti binevenita!!! 
Am fost in toamna in M.Ciuc...daca te stiam bagam de-o cafa atunci
am mancat bunataturi in Piata mare, la un local acolo, mmmmmmmm!
vezi ca la noi curg dimineata rauri-rauri de cafeu'...daca-ti pica bine, baga nasucu 
![]()

Considera ca esti si tu invitata maine, o sa ne gandim si la tine 
mah bolindelor...io bona nu ma bag. pe urma sa ma puneti la zid ?? 

maine cred ca fac intravenos 'de cupkii' ![]()
cred ca 'or sa-mi mai trebuiasca tripleti...never ![]()
![]()
![]()
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Lormi spune:
Multzam' Doris 
!Sigur va fi o "data viitoare" deoarece sigur le va placea picilor impreuna !
Aida foarte scumpa matza, cum isi umezea ea buzele sa ii tina de cald
,o adevarata
! 
Album Lormi