Timisoara Impreuna...cu Claudia! ( 93 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ok, Danitin, retinut!

Calculatoristele ne tin in suspans...helouuuu, vrem sa ne vedem in SUA?
Se poate???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

SUA si M-CIUC

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Maria, mulumesc de invitatie ! O cu voi, nu refuz !
In Piata mare ? Acolo lucreaza mama finului meu. Era fain sa ne intalnim la o . Poate data viitoare reusim !
No, tocmai s-a terminat "Megastar", merg si eu la .
Pe maine, la petrecere, cu gandul si sufletul !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetele, cu PM la votat, mi se pare aiurea, zau, io-s mandra de mandra, ca nu am trimis nici unul, nimanui, nu mi-am scris nici nick-ul, si de aia, tot suntem pe un loc destul de bun, iaca mi-am testat si eu talentul, sa vad daca iau proba eliminatorie la toamna la sectia de foto-video...

Dar, na..ce nu face unii, pentru un aparat foto...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anina_n
Maria, mulumesc de invitatie ! O cu voi, nu refuz !
In Piata mare ? Acolo lucreaza mama finului meu. Era fain sa ne intalnim la o . Poate data viitoare reusim !
No, tocmai s-a terminat "Megastar", merg si eu la .
Pe maine, la petrecere, cu gandul si sufletul !

am niste amintiri de acolo...am fost la semnare de una bucata contract si am prins aglomeratie mare pe drum incolo. am cam calcat pedala si am prins la un moment dat drum in lucru nesemnalizat, cu driblura si din alea...era sa ma intorc cu fusta-n sus de numa' asa repede n-am semnat in viata mea ceva (poate doar certificatu' de casatorie ) am stat fix in Piata, este acolo o pensiune...imi scapa acuma.
altfel, oameni foarte faini

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

fetelor, distractie placuta si astept sa va vad in direct din venezuela.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Calculatoriste, softiste faceti ceva plizzzzzz, SUA, M. Ciuc si Venezuela va vrea live

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

'Neatzaaaaaa !!!
are you ready, girl's ?????????

mi-a scapat ceva?!
-----------

hai, luati si poftiti la in toate zarile...SUA,CIUC si VEnezuela enjoy

faza tare: cand mi-a zis Anda ca aduceti cortu...am zis fratilor...nu facem nunta!! cu toate ca daca ma gandesc bine, poate as face ceva bani din asta...hmmm... marie cu cortu pe tarla
deci lantul slabiciunilor se propaga. il duc io dimineata (la 6, da ati citit bine la 6 ) la job pe al meu ca sa am io masina peste zi si pe drum imi face sedinte de relaxare, citez:
- deseara cand vii dupa mine, conduci calmmmm, nu te enervezi...cu calmmmm!

hai, trezireaaaa Timisoaraaaaaa !!!!

am uitat, muzica pentru noi mai am si eu. din aia veche ca noi. da' numa buna

pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

I am ready

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza! si noi fresh, toata trupa, din 5 in 5 minute ma intreaba fata cind vine dana sa ne ia
si sa bem si o cafea, doua, trei...

Mergi la inceput