Timisoara Impreuna...cu Claudia! ( 93 )
Raspunsuri - Pagina 12
Doris-Alina spune:
Ok, Danitin, retinut!
Calculatoristele ne tin in suspans...helouuuu, vrem sa ne vedem in SUA?
Se poate???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
SUA si M-CIUC ![]()
![]()
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Anina_n spune:
Maria, mulumesc de invitatie ! O
cu voi, nu refuz !
In Piata mare ? Acolo lucreaza mama finului meu. Era fain sa ne intalnim la o
.
Poate data viitoare reusim ! ![]()
No, tocmai s-a terminat "Megastar", merg si eu la
.
Pe maine, la petrecere, cu gandul si sufletul ! ![]()

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
Doris-Alina spune:
Fetele, cu PM la votat, mi se pare aiurea, zau, io-s mandra de mandra, ca nu am trimis nici unul, nimanui, nu mi-am scris nici nick-ul, si de aia, tot suntem pe un loc destul de bun, iaca mi-am testat si eu talentul, sa vad daca iau proba eliminatorie la toamna la sectia de foto-video...
Dar, na..ce nu face unii, pentru un aparat foto...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Maria, mulumesc de invitatie ! Ocu voi, nu refuz !
![]()
In Piata mare ? Acolo lucreaza mama finului meu. Era fain sa ne intalnim la o.
Poate data viitoare reusim !
No, tocmai s-a terminat "Megastar", merg si eu la.
Pe maine, la petrecere, cu gandul si sufletul !
am niste amintiri de acolo...am fost la semnare de una bucata contract si am prins aglomeratie mare pe drum incolo. am cam calcat pedala si am prins la un moment dat drum in lucru nesemnalizat, cu driblura si din alea...era sa ma intorc cu fusta-n sus de numa'
) am stat fix in Piata, este acolo o pensiune...imi scapa acuma. altfel, oameni foarte faini

pentru Emmawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
principe spune:
fetelor, distractie placuta si astept sa va vad in direct din venezuela.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
silvana75 spune:
Calculatoriste, softiste faceti ceva plizzzzzz, SUA, M. Ciuc si Venezuela va vrea live
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
'Neatzaaaaaa !!! 

are you ready, girl's ?????????

mi-a scapat ceva?! ![]()
-----------
hai, luati si poftiti la 

in toate zarile...SUA,CIUC si VEnezuela
enjoy 
faza tare: cand mi-a zis Anda ca aduceti cortu...am zis fratilor...nu facem nunta!! 

cu toate ca daca ma gandesc bine, poate as face ceva bani din asta...hmmm... marie cu cortu pe tarla 

deci lantul slabiciunilor se propaga. il duc io dimineata (la 6, da ati citit bine la 6
) la job pe al meu ca sa am io masina peste zi si pe drum imi face sedinte de relaxare, citez:
- deseara cand vii dupa mine, conduci calmmmm, nu te enervezi...cu calmmmm! 

hai, trezireaaaa Timisoaraaaaaa !!!! 

am uitat, muzica pentru noi mai am si eu. din aia veche ca noi. da' numa buna ![]()
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
silvana75 spune:
I am ready 
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
katik spune:
neatza! si noi fresh, toata trupa, din 5 in 5 minute ma intreaba fata cind vine dana sa ne ia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si sa bem si o cafea, doua, trei...