Timisoara Impreuna...cu Claudia! ( 93 )
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
Oscar e lat, dar LATe intins pe jos si nici nu clipeste
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Fetelor dragi , va multumim mult de tot! Astea sunt clipe care nu le vom uita. Emma inca e in miscare si vorbeste si povesteste continuu.
Sunteti adevarate , iar copii vostri va seamana.
Va pup si va iubesc!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
... si Mariaa mai este inca ceva. Vezi ce copilasi cuminti avem , zambilele si nascisele au ramas intregi ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
gonghy spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
Oscar e lat, dar LATe intins pe jos si nici nu clipeste

La cat l-o frecat si Maya si la cat s-or tzucat....il cred saracu patruped

Maya e tare rosie in obrajori io sper ca de la baitza....sa nu-mi faca fo
la noapte ca vad,ca tuseste putin 

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
Mariaa spune:
birou de obecte pierdute:
-una bucata maieu - cred ca a lui Mihi
-un bucata stropitoare
-una sapca rosie - identificata adineaori, a suna Danitin pentru recuperare
multamesc cui a fost darnic si a pus apa la caini ![]()
milos om ![]()
sper ca v-ati simtit cel putin la fel de bine ca mine! eu m-am simtit fantastic! si da, mai vreau tripleti
daca nu i-as face io (teoretic, ca practic nu mi-a iesit inca), m-as risca si la 2 ture ![]()
![]()
![]()
![]()
Zana, nu stiu daca ne citeste, o zana pe bune 

Aida si Emma - va iubim rau de tot, sunteti fantastice! 
[emoticon cu inima mare de tot]
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
danitin spune:
Lori a terminat de urlat in giratoriul de pe Buziasulu. Cand am ajuns acasa sotzul si un vecin plantau gard viu in fata casei si ne-am dus sa ajutam. A rontzait grisine pitite in buzunar de la petrecere, a mancat juma de banana, un carnati fript si jumatate de cremwust. Acu astept sa se trmine desenele si ma gandesc la o modalitate de a o demachia fara scandal.
Aida toata dragostea noastra. 

Ma bucur asa de mult ca s-a simtit bine.
Mariaa multzumim de gazduire. Ai un cuibusor tare frumos si primitor si ... loc suficient pentru tripleti. Oscar, iarta-ne 
Ioi, ca mai voiam sa vb da spiridusul iar e turat, ma duc sa o demachiez si sa o bag in pat, sper sa adoarma repede ca pare obosita rau.
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
aidaciolac spune:
Daaaaa 

Emma a pus apa
si a pus si peste mancarea uscata 
Cat despre zana ... no coment ... Emma asa a inteles ca marti se intalneste cu ea
vise maica , vise.
... ce sa mai zic ca a fermecat de-a dreptul copilasii astia.
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Comanda la peruci este facuta deja
maine seara o sa fie in drum spre Timisoara.
Asa ca fetitelelor o sa aveti peruci. Preferinte la culori?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
principe spune:
mamaaaaaaaaaa dar vad ca v-a placut intrati acum in preparative ptru urmatoarea...va comandati peruci...BRAVO TIMISOARAAAA,BRAVO FETELE INIMOASE...VA IUBIM PE TOATE.

Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
danitin spune:
Incredibil dar i-a iesit demachierea! Si am bagat-o deja in pat, momentan e liniste.
Ce peruci, ce peruci?????
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
DaaaaaEmma a pus apa
si a pus si peste mancarea uscata
ma miram io...ca oala de apa e mai incolo
Cat despre zana ... no coment ... Emma asa a inteles ca marti se intalneste cu eavise maica , vise.
... ce sa mai zic ca a fermecat de-a dreptul copilasii astia.
crezi ca-i imposibil? la cum s-a lipit Emma de ea daca o sun cred ca se infiinteazaoricum am ramas partenere de imparitit tripleti sau ce-o mai iesi peste numarul asta. ma batea un gand...s-o invitam sa se logheze aici, a? ce ziceti? a fost tare impresionata. imi zicea in timpul pictarii ca asa ceva n-am mai vazut
pentru Emmawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna