Timisoara Impreuna...cu Claudia! ( 93 )
Raspunsuri - Pagina 17
monica-elizabet spune:
si eu si eu... ![]()
va urez petrecere frumoasa si sa puneti multe pozeeeee
pe toate
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
silvana75 spune:
Plec la munca, cand vin vreau sa vad poze
Din pacate nu am reusit sa intru in legatura cu voi ... vroiam s-o sun pe Doris pe mobil dar in we prin tare greu legatura asa ca ![]()
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
principe spune:
si noi am incercat sa ne comunicam cu Aida prin tel dar este imposibil...vroiam sa auzim chiotele.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Mariaa spune:
acum a plecat ultima matza colorata! cred ca fetele isi culca cupkii epuizati
dar eu vin si va intreb acum:
ASTA-I TOT CE PUTETI ?!?!?!?!?!?!?!![]()
![]()
![]()
ma duc sa descarc pozele mele. revin.
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
aidaciolac spune:
Emma cand a inchis usa la masina a zis:"Maaai da' ce fain a fooooost!" si inca mai zice. Ii mai povesteste lu' tati ce a mai facut acolo , mai baga o exclamatie
... acum povesteste la mamaia (mama mea)
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
gonghy spune:
Fetele am ajuns acasa imbaiat fata,dat laptic si descarcat poze din aparat....dar nu stiu daca le voi putea pune acum seara.
Mai vad cum ma lasa bubulina. E tare obosita da si miauna de numa,daca o intrebi ce desen a avut pe fatzuca spune miiiaaaauuuu......

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
anda spune:
si io muncesc la poze...is multe...foarte multe 
Multumim Simona de gazduiala. Din suflet. A fost minunat.
Multumim invitatelor de onoare Misha si Aida. Va iubim.
Multumim tuturor copiilor si mamicilor pentru asa mobilizare.
trec la treaba...
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Mariaa spune:
Oscar e lat, dar LAT
e intins pe jos si nici nu clipeste ![]()
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
anda spune:
aaaaa ca uitasem.....Iaaaarta-i Oscar...ma revansez io. Promit.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara