AJUTATI-L PE MATEI!
Raspunsuri - Pagina 6
bebitzamic spune:
Am intrat sa va mai dau cateva info despre Matei, ca abia ieri am apucat sa reactualizez si site-ul si vad ca A_N_K v-a spus deja ce postasem eu pe site... Eu sincer nu am avut timp, a fost o perioada foarte aglomerata.
Oricum va multumesc tuturor celor care ati- ajutat pe Matei cu rugaciunile voastre si bineinteles cu bani.
Nu ratati TELEDONUL din noaptea Invierii!
Va doresc Un Paste Fericit si sarbatorile cu sanatate.www.antena1.ro/index.php?page=show&id=82" target="_blank">http://www.antena1.ro/index.php?page=show&id=82
chelaruirina spune:
Hristos a iviat!
Sunt exrem de fericita ca Matei a reusit sa stranga suma necesara pentru tratament, dovada ca cineva acolo sus il iubeste.Ii felicit pe toti cei care din putinul lor au donat!Au dovedit ca sunt oameni de isprava,sensibili la durerile alrora ,ca au suflete mari.In aceasta seara a Invierii aprindeti lumanari si va rugati!De acum in colo totul depinde de El...Felicitari tuturor celor implicati!
mery_anna spune:
Multe multumiri Antenei 1 si fundatiei Mereu Aproape pentru teledonul pe care l-au realizat,astfel acum Matei are sansa sa zambeasca din nou!Suntem alaturi de el si de familia lui,a fost de ajuns sa privim fata tatalui si sa intelegem durerea si lupta cu care se confrunta!Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste toate si va asteptam acasa!Matei este si prietenul lui Ionut,virtual deocamdata si trebuie sa se joace impreuna!Sa auzim numai vesti bune!
Minoiu Mariana
-------------------
Il puteti ajuta pe Ionut sa fie un copilas normal! Sunt necesari 12.550 eur
Site-ul lui Ionut
bebitzamic spune:
In noaptea Invierii s-a intamplat un lucru minunat... cu ajutorul vostru am reusit sa strangem cei inca 150.000 euro necesari pentru operatiile lui Matei. Acum Tot ce mai are nevoie Matei este putere de la Dumnezeu sa reuseasca sa suporte tratamentul si bineinteles acest tratament sa dea rezultate pentru a se putea interveni chirurgical.
Mii de multumiri tuturor celor care ati facut posibila aceasta minune si ati dovedit ca aveti un suflet mare.
doina_cel spune:
Ma bucur mult de tot pentru Matei ca s-a reusit strangerea banilor. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine cat mai curand.
Ce mai face Matei, cum se mai simte?
Bebitzamic, pot inlocui situatia financiara de pe site cu un mesaj ca s-au strans banii necesari? Sau vrei mai degraba sa imi dai o situatie actualizata si sa lasam sectiunea acolo? Site-ul inca primeste vizite si e de preferat sa nu fie inconsistent cu realitatea.
Happiness is a smile
Haideti sa il vedeti pe Andrei !
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
Comunitatea "Calatoria vietii"
A_N_K spune:
Dragele mele,
Astazi am aflat ultimile noutati despre Matei, nepotelul meu. Dupa vestea buna pe care am primit-o pe 13 iunie (imi pare rau ca nu am apucat sa trimit nici un info atunci), zi in care Matei a implinit 3 ani - cum ca metastazele osoase au disparut cu desavarsire, la niste investigatii mai amanuntite au descoperit ca in maduva osoasa au mai ramas ceva celule canceroase, motiv pentru care doctorii au decis ca Matei trebuie sa treaca prin alte sedinte de chemoterapie, mult mai puternice. Daca reusesc sa-i curete maduva osoasa de aceste celule , creste probabilitatea de a-i face autotransplant de maduva, ceea ce inseamna ca scade riscul ca organismul sa respinga o maduva osoasa de la un alt donator. Aceste sedinte au ca scop eliminarea celulelor ramase si micsorarea tumorii (neuroblastomului) pentru a putea deveni operabila. Cele 8 zile cat a durat aceasta sedinta nu au fost foarte ok, pt ca Matei a reactionat destul de rau, a intrat din nou in aplazie, a facut niste afte care s-au intins de la esofag pana in stomac, afte care l-au impiedicat sa manance, starea lui generala fiind una destul de proasta. Astazi, totusi el era mult mai bine din cauza ca a inceput sa elimine substantele reactive, a inceput sa manance incet incet si a fost externat, acum fiind in tratament ambulatoriu. Momentan se afla in faza de pregatire pentru cea de-a doua sedinta de chemoterapie, dupa care spre sfarsitul lunii este programat la o testare generala pentru a vedea daca este pregatit pentru operatie.
Voi reveni cu stiri dupa ce vom afla rezultatul acestei testari.
Va multumesc inca o data pentru sprijinul vostru.
sirimie spune:
Eu sper ca data viitoare sa vii numai cu vesti bune, ca se poate face autotransplantul si ca totul e normal. Multa putere lui Matei si parintilor pentru sedintele de chimioterapie care vor urma!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Nora spune:
Buna seara,
mai stie cineva ce se mai intampla cu Matei?
Eu ma gandesc des la el si tare mult mi-as dori sa aud ca-i bine, ca operatia pentru transfer de maduva programata pe 20 August a decurs cu bine (asta am citit pe site-ul lui), samd.
Va rugam frumos, mai dati-ne de veste!
jenycuta30 spune:
Buna Nora.
Eu sunt mamica lui Teo si am fost impreuna cu taticul lui Matei la TELEDON.
Am intrebat la fundatie dar nici ei nu stiu nimic despre Matei.
Asteptam vesti si noi.
Copoiu Eugenia
--------------------
Teo te roaga sa il ajuti!Inca mai are nevoie de voi [red]
http://teo.seek-on.com