AJUTATI-L PE MATEI!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Oare chiar nu mai stie nimeni nimic de matei.Imi doresc atat de mult sa citesc ca e bine...
Cine are informatii despre el, va rog sa lase un mesaj.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Moberi, nici eu nu stiu foarte multe. Mi-a spus insa mamica Alexiei ca s-a intalnit in Franta cu Matei si parintii lui. Si, daca nu ma inseala memoria, Matei facuse transplantul de maduva si era in perioada de supraveghere, foarte stricta. O sa o rog pe mamica Alexiei sa imi dea mai multe informatii sau o rog sa scrie chiar ea!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Vestile pe care le-am primit eu despre Matei:

"Matei este mult mai bine, acum face un tratament de 6 luni dar analizele i-au iesit bune. Sunt toti 4 acolo si asta e important, l-au luat si pe Rares, fratele lui Matei care merge acolo la scoala si sunt pe drumul cel bun.
Slava Domnului ca ce a fost mai greu a trecut si transplantul si operatia au fost facute la timp pentru ca Matei sa poata fi salvat. Mai au inca drum lung de parcurs dar ceea ce putea sa se intample mai bine s-a intamplat.
Multumim mult inca o data pentru ajutor."

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Andrei - atrezie de esofag

Reda zambetul copiilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Doina_cel, iti multumesc foarte mult pentru informatii.Sa dea domnul sa fie bine.Imi umple sufletul de bucurie orice pas inainte, mi se pare o victorie incredibila si-mi da speranta ca Dumnezeu nu si-a intors ochii de la noi oricat de pacatosi am fi!
Multumesc mult si te rog cand mai ai informatii sa le postezi si aici.
Sunt alaturi de voi si stiu in sufletul meu ca dupa operatia din Olanda la fel vei scrie si despre Andrei.
Ma rog pentru toate sufletele chinuite si cred ca atata lupta nu poate fi in zadar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

Ce bine ca de la Matei avem vesti bune!

Curaj draga Matei!Suntem alaturi de tine!
Sanatate si tot binele din lume!

Multumiri celor care au contribuit la aceasta minune!

Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Daca voi mai primi informatii, va anunt. Nici eu nu am legatura directa cu familia, ci o prietena de-a mea e prietena de-a lor

Si n-am mentionat ca multumirile sunt pentru toata lumea care i-a ajutat!

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Andrei - atrezie de esofag

Reda zambetul copiilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_N_K spune:

Dragele mele,
va scriu sa va anunt ca sambata Matei s-a intors in tara sanatos, si asta numai datorita sprijinului si rugaciunilor voastre.
Multumesc in cao data din suflet.
Mai jos este link-ul cu reportajul facut de cei de la Acasa TV la aeroport, la sosire.

http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-micutul-matei-s-a-intors-din-franta-unde.html

P.S.
Imi cer mii de scuze ca nu am revenit cu info-uri mai dese asupra starii de sanatate a lui Matei, insa vad ca niste suflete bune au facut-o in locul meu. le multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mery_anna spune:

O,ce veste minunata!...Bine ai venit acasa Matei!
Ne bucuram ca esti sanatos si ca ai invins.
Sa ai o viata linistita si sa ii bucuri pe parintii tai minunati!
Tuturor multumiri si pentru solidaritate!

Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!

Mergi la inceput