AJUTATI-L PE MATEI!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ROMBI spune:

Buna .Am rugamintea sa ma ajutati.Vreau sa trimit colegilor mei un mail cu cazul lui Matei, insa nu stiu cum sa pun in mail link-ul catre site-ul lui.Va rog sa imi raspundeti cat mai repede.Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Multa sanatate pui mic! Si pt. mami si tati multa putere!

Am fost si eu alaturi de voi cu o mica suma si sint in continuare alaturi cu gindul si cu

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

ROMBI uite aici:

Selectezi asta

http://seek-on.com/wpmu/matei

click dreapta pe mouse, alegi Copy, mergi in e-mail iar click dreapta pe mouse si alegi Paste.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Nu merge sa fac asa.Am facut asa insa nu mi se activeaza ca si link.E o retea de intranet la mine si cred ca asta ar putea fi problema. Mersi oricum .Vad eu cum ma descurc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Draga Luminita, mami lui Matei,
Dupa cum am mai scris intr-un mesaj mai sus, si copilul meu a trecut prin chemoterapie si stem cells transplant. Stiu ce simti si stiu ce mult suferi. Cand a inceput sa-i cada parul lui Stefan, am crezut ca innebunesc de durere. Dar mai tarziu, dupa cateva zile sau saptamani, ma obisnuisem asa de mult cu Stefanel sa nu aiba parut, ca parca nici nu mi se parea ca ar fi mai deosebit de alti copii. Acum are plete. Si nici nu am de gand sa-l tund scurt. Si Matei o sa aiba plete peste un timp. Acum uita-te la el si ai sa vezi ca neavand par, ii sunt scoase in evidenta mai mult trasaturile fetei si mai ales ochisorii. Si e frumos .
E foarte crunt acest tratament. Nu cred ca exista un alt tratament mai crunt. Am crezut ca-l pierd pe Stefan de foarte multe ori in timpul tratamentului, dar pana la urma s-a facut bine si acum participa la spectacole de dans.
Tre sa te rogi. Din toata inima ta cu tot sufletul tau. Sa crezi ca Dumnezeu il va ajuta pe Matei. E foarte important. Eu asta am facut.
Stateam langa patul lui si ma rugam.
Sunt foarte multi bani de strans, dar daca toata lumea care intra pe acest subiect trimite mesaje tuturor cunoscutilor despre cazul lui Matei sunt sigura ca se vor strange o gramada de bani.

Luminita, foarte important: uitat-te in ochii copilului tau si spune-i ca se va face bine. Spune-i cu toata convingerea.
Lasa-l sa se joace cat mai mult. Incearca sa-i faci un program cat mai aproape de normal--asta cand se poate.
Curaj si multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryela.ro spune:

Multa sanatate si mult curaj,puiutule!si multa putere pentru tati si mami! acum am citit despre caz si voi da de stire tuturor prietenilor mei!

Mergi la inceput

Am vrea sa stim cum se mai simte MATEI!SANATATE MULTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

quote:

Irinusha, Nora codul BIC nu il am dar IBAN code il pusesem de la inceput, nu ajunge doar asta, banca si titularul?

TITULAR CONT: NICORICI Cezar Cristian
BRD Bucuresti Agentia Gorjului
Cont EURO: RO36BRDE410SV06575694100
Cont RON: RO62BRDE410SV06576144100

Multumesc! M-am descurcat printr-o fata inimoasa din tara.
Nu stiu cum fac celelalte fete din strainatate, dar eu fac transferul online (ca altfel platesc comision) si banca imi cere IBAN si BIC plus adresa bancii si detanatorului de cont.
Incerc sa mai depun niste banuti!

Multa sanatate lui Matei! Doamne ajuta! Putere multa parintilor!

Off-topic, cu scuzele de rigoare!
DanaA, te pupic si imbratisez! Pupicei multi si lui Andrei si Stefa luptatorul! Fetele s-ar bucura de cateva vesti despre voi! Tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sonietchka spune:

Buna la toata lumea. Sper ca Matei se simte bine. Am contribuit si noi un picut... Si m-am izbit de un functionar care mi-a cerut cnp-ul si adresa beneficiarului.... Noroc cu o domnisoara draguta ... sper sa ajunga banii, a zis ca daca sunt probleme ma vor cauta de la sediul central. S-a mai izbit cineva de problema asta?
Sanatate multa si Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_N_K spune:

Matei nu a putut intra in a 4-a sedinta de chimioterapie decat in 22 aprilie. A fost foarte mult in stare de aplazie si cu stari febrile, iar analizele lui au fost proaste. Ieri medicii au hotarat ca poate incepe.
Tumora este foarte prost pozitionata, in sensul ca a inglobat cateva vase foarte importante de la inima si este imposibila extirparea ei in faza in care e acum. Cu sedintele de chimioterapie si cu tratamentul pe care Matei il urmeaza acum, se face pregatirea pentru operatie care s-ar putea sa necesite chiar 2 interventii.
Pe de alta parte tumora din cavitatea toracica a fost si cauza metastazelor la maduva osoasa care trebuiesc operate prin autotransplant de maduva, care s-ar putea sa se faca si aceasta tot in 2 faze, ceea ce implica bineinteles niste costuri suplimentare.
Deocamdata micutul Matei trebuie pregatit pentru interventiile deosebit de grele si costisitoare ce vor urma.
Rares, fratele cel mare al lui Matei va pleca in Franta (insotit de niste prieteni de familie) pentru a petrece cateva zile impreuna cu fratiorul sau.
In noaptea Sfanta a Invierii Domnului Antena 1 va organiza un Teledon pentru strangerea de fonduri in sprijinul a 6 copii aflati in situatii asemanatoare cu Matei. Dumnezeu sa ii ajute pe toti copilasii ca acesti bani care se vor strange sa poata face posibila vindecarea lor.

Mergi la inceput