Gravidute & Mamici de Iasi (42)
Raspunsuri - Pagina 15
danyelle005 spune:
miha si eu am facut curat la haine si am scos 4 sacose pline de haine, de-a mele si de-a sotului. Initial am vrut sa le pun si eu la tomberon dar sotul le-a dus la niste rude care au multi copii ( ca eu am dimensiuni de copil la haine
).
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by danyelle005
mephala eu nu am luat nici un salariu bonus. Despre ce e vorba?
Pentru nastere se acorda un salariu (mediu pe unitate) bonus. Faci o cerere la angajator,pe care acesta ti-o aproba (sau nu
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
miha si eu am facut curat la haine si am scos 4 sacose pline de haine, de-a mele si de-a sotului. Initial am vrut sa le pun si eu la tomberon dar sotul le-a dus la niste rude care au multi copii ( ca eu am dimensiuni de copil la haine).
Vrei sa ti le dau?
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
addiana spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Nonna , si eu am ramas surprinsa dimineata cind am vazut zapada in curte .Si ce fulgi maaaari si pufosi .Eram singura prin oras cu zapada pe masina
ahaa, deci tu erai aia!!! ma suna sora'mea si-mi spune..."am vazut o masina cu zapade pe ea...cred ca s-au intors de la munte!!!
" ea e innebunita dupa zapada!!!
bun venit dana_h! am o prietena care a nascut cu dumitrascu si o recomanda cu cea mai mare caldura! (permite si sotului sa asiste la nastere!)
nonna iar schimbul 3???? offf...
eu n-am simtit nimic in timpul operatiei, la denisa nici dupa n-am avut nici o problema, la 10.47 a iesit zgatia mare de 3.800, iar eu la 18 m-am dus s-o vad!!! dar la raisa
...a uitat asistenta sa-mi puna calmant cand am ajuns la ati!
si vreo 3 ore am crezut ca mor...pana cand o colega de salon i-a spus sotului ca nu mi-a pus nimeni calmant!!!! si dup-aia totul a fost perfect!!! la ambele sarcini a doua zi dimineata eram in salon cu zgatiile, zglobie si vesela de le era ciuda asistentelor...ca n-am nevoie de ajutorul lor!!!
addiana spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Miha, cam in cat timp s-au obisnuit ai tai cu chestia asta cu pozatul mancarii? Ca ai mei, inclusiv Stefan, inca ma crede ciudata.
denisa zice la toata lumea "mama face poze la mancare ca sa fie frumoase!"!!

iar razvan...oricum nu e acasa cand termin...dar cand vede pozele "ia uite! ma'ta iar a facut poze la mancare!!!"
danyelle005 spune:
quote:Daca ai pt copii poti sa mi le dai ca cica au vreo 7 copii, eu nu-i cunosc.
Originally posted by mariussimiucquote:
miha si eu am facut curat la haine si am scos 4 sacose pline de haine, de-a mele si de-a sotului. Initial am vrut sa le pun si eu la tomberon dar sotul le-a dus la niste rude care au multi copii ( ca eu am dimensiuni de copil la haine).
Vrei sa ti le dau?
addiana spune:
quote:
gagi vazut pozele cu baietii tai, sunt tare scumpi, mai ales cand dorm toti trei in pat.pentru toti trei.
gagi vine de la gagica!
si gabi e gagica, deci nu ai gresit cu nimic daniela!!!
cei 3 iezii si pe mami lor! 
oana arata foarte apetisant pranzul lui stefan!
a lui victor e ....verde!si eu am haine...eu zic ca si cele de adulti sunt bine venite parintilor celor 7 copii, nu?
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by addianaquote:
Originally posted by ghinetz
Miha, cam in cat timp s-au obisnuit ai tai cu chestia asta cu pozatul mancarii? Ca ai mei, inclusiv Stefan, inca ma crede ciudata.
denisa zice la toata lumea "mama face poze la mancare ca sa fie frumoase!"!!
iar razvan...oricum nu e acasa cand termin...dar cand vede pozele "ia uite! ma'ta iar a facut poze la mancare!!!"
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

danyelle005 spune:
Stie cineva unde pot gasi cartea Mama si copilul?
danyelle005 spune:
Sa vad ce zice sotul ca eu nu-i cunosc personal.

si raisa (05.03.2006)