Gravidute & Mamici de Iasi (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha, daca/cand mergi in Elvetia, nu ma iei pe mine, ca ma scrific eu.

Azi am bucatarit/bucatarisit (ma rog, cum s-o fi zicand). Si cum mi-am reparat aparatul foto, iata ce a iesit

In detaliu, asta e pranzul lui Stefan, iar asta asta pranzul lui Victor. Cine credeti ca m-a refuzat? Stefan!!!"Morocvi prajiti?! Nici gand!!! Astea nu-s degetele, sunt prea groase! Uite, daca vrei iau un Cini-Mini de pe desert, ca sa nu te superi".
Victor insa a ras tot! Spre surpinderea mea, verzaciunea aia i-a placut teribil (era spanac, cu brocoli, cartof si dovlecel. Si carne)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Oana ma prezint eu sa pap portia lui Stefan , inclusiv desertul. Si Isabella vad ca e in greva foamei, nu-i place nimic din ce fac , o fi perioada asta a oualor de ciocolata, ca numai din alea ar minca

Cuscra cum schimb aragazul, cum te astept la mine in bucatarie, stii ca eu nu am voie sa fac efort .

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
Spre surpinderea mea, verzaciunea aia i-a placut teribil (era spanac, cu brocoli, cartof si dovlecel. Si carne)

Stii...de multe ori m-am intrebat cum de papa copilasii asa ceva...Eu n-as manca,decat poate daca m-ai picura cu ceara. Dar nu mi-am redat niciodata gandurile cu voce tare...sa nu fiu auzita cumva.

Ce prezentare ca la restaurant ai facut la copilasi.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra cum schimb aragazul, cum te astept la mine in bucatarie, stii ca eu nu am voie sa fac efort .

Abia astept! Yes,yes...

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha, cam in cat timp s-au obisnuit ai tai cu chestia asta cu pozatul mancarii? Ca ai mei, inclusiv Stefan, inca ma crede ciudata.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare! Revin si eu pe aci...de cind e vreme faina stam mai mult afara-chiar si ieri si azi am bintuit prin oras...cu masina normal...
Azi am fost in selgros si i-am luat si cumetrei cite ceva ca e gravi cu bb2 si are deja contractii in sapt 20 , plus ca i-or gasit astm...si e si singura sotul ii e in franta cu o bursa, abia in mai se intoarce...fi-mea a vrut la finut si s-or hirjonit amindoi...
Mai fetele ce vorbeati voi de cezariana...m-ati ingrozit...Eu parca nici nu am fost operata sincer, am facut rahi anestezie, am auzit tot in sala, si nu am primit nici calmante nici antibiotic-in prima zi mi-am si scos venula, iar la 12 ore dupa operatie m-am transferat sus la bebei. pentru mine gindul de operatie ma speria ingrozitor dar a fost SUPER!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Mai fetele fi-mea nici ea nu se atinge de piure de urzici, de nik ce e verde...offff. I-am facut acum citeva zile un sote de morcov cu brinza de vaci...a mincat de a spart...ma uitam la ea si nu imi venea a crede...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

Miha, cam in cat timp s-au obisnuit ai tai cu chestia asta cu pozatul mancarii? Ca ai mei, inclusiv Stefan, inca ma crede ciudata.

Nu mai stiu in cat timp dar s-au obisnuit. Nu-ti spun ce suparare era pe sotul meu ca n-avea voie sa manance pana nu era pozata. Acu s-a invatat (chiar si prietenii ) si ma intreaba:gata poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

mephala eu nu am luat nici un salariu bonus. Despre ce e vorba?

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anymony

Mai fetele fi-mea nici ea nu se atinge de piure de urzici, de nik ce e verde...offff. I-am facut acum citeva zile un sote de morcov cu brinza de vaci...a mincat de a spart...ma uitam la ea si nu imi venea a crede...

Pupam papacioasa mica!
Fii-miu a mancat la pranz inainte de somn un ardei umplut + un kinder Pinguin. A promis ca mananca ciorba dupa ce se trezeste. Si acu ma rog de el sa manance.Adevarul e ca a promis copchilu' da' n-a precizat si ora.

Mergi la inceput