Gravidute & Mamici de Iasi (42)
Raspunsuri - Pagina 13
aeperju spune:
Da, anestezie generala mi-a facut. Dar la inceput a tinut masca doar la jumatatea distantei de gura mea astfel incat am amortit total dar mintea imi era treaza si am simtit sum taie (cumplit!) si dupa ce a pus masca direct pe gura am adormit si n-am mai simtit nimic. Iar dupa, e vorba de cele 24 de ore cat am stat leguma dupa operatie numia cu calmante, dupa ce ne-a ridicat din pat (cumplit si asta) am fost ok, adica suportabil, chiar am urcat scarile si m-am dus la Andrei. Mai era o tipa in salon care a zis ca a auzit tot ce s-a discutat in timpul operatiei, deci la ea cred ca n-a prins anestezia, iar la mine...cred ca mai greu. oricum...beah..super naspa. Am inteles ce mi-ati zis, deci a fost ok la voi. Am pritzipit.
emma
aeperju spune:
Eu am crezut ca asa e normal, ca a taiat repede repede ca sa nu ajunga substanta cu care se face anestezia la copil. dar daca voi n-ati simtit nimic....asta e. a trecut.
aeperju spune:
si burtiera aia de care ziceti voi mi-a pus-o abia a doua zi. eu vorbesc de durerile imediate dupa operatie.n-am inchis un ochi toata noaptea si numai cu calmante. (desi era o tipa in salon care n-a cerut nici un calmant si a zis ca ei i se par suportabile durerile). gata, inchei subiectul. multam de raspunsuri.
emma
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mephala30
pentru ca sunteti multe mamici care abia ati nascut, va intreb: ati primit la nastere salariul bonus care vi se cuvine? Stiti de acest drept?
Eu da!!!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Bogdan tocmai ce a luat prinzul .S-a servit singur din pamintul de la o floareIeri am remarcat pt prima data ca iedului meu este si dansator
I-am pus muzica pt copii ,iar el statea in genunchi ,dansa si incerca sa bata si din palme

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
alynta27 spune:
dana_h bun venit!
Miha multam pt schema!
Gabi dulce iedutul!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ella10 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by mephala30
pentru ca sunteti multe mamici care abia ati nascut, va intreb: ati primit la nastere salariul bonus care vi se cuvine? Stiti de acest drept?
Eu da!!!
SI EU

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
mariussimiuc spune:
Azi am facut o revizie printre hainele din dulap si am o gramada de chestii care nu le mai port si vreau sa le dau.Nu cunoasteti pe nimeni care ar avea nevoie de ele? Sunt haine bune,nu ruptaciuni.Bluze si camasi de-ale mele,niste pantaloni de-a lu' Marius...Acus "intru" si in hainele lui Robert. 
Initial,m-am gandit sa duc sacul la tomberon si cine le-o lua sa fie sanatos.
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Danelutza
Multumesc frumos, domnisoara se rujeaza, deh trebuie sa-l cucereasca mereu pe Robert
![]()
rizi, tu rizi, dar parca nu-i risul tau, una: nu stii ce te asteapta, ca o sa trebuiasca sa prajituresti cind mergi in vizita la nor'ta, dar asa vreo saptamina

acuma, mai rizi ?
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutulgalben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
rizi, tu rizi, dar parca nu-i risul tau, una: nu stii ce te asteapta, ca o sa trebuiasca sa prajituresti cind mergi in vizita la nor'ta, dar asa vreo saptamina, iar doi: vreo doua saptamini o sa umbli prin magazine sa-i cumperi rujuri de firma
acuma, mai rizi ?
Pana atunci sa-i cumperi cuptor care coace bine
cu mare drag ma sacrific