Gravidute & Mamici de Iasi (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut,
Am fost azi la pediatru dupa cum v-am zis..
Suntem cam micuta, dar asta stiam..oricum rau tare nu e..insa ma ingrijorase ca pierduse cateva zeci de grame..avem 6.010 gr..
Insa toata consultatia a tipat intruna, era obosita..i-am dat san sa pot vb cu dr..dar degeaba,nici plimbata in brate nu a tacut, asa ca ma mai duc maine odata sa vb si sa notez de diversificare.tot ce am inteles e ca vom incepe cu cereale..si ca sa ii dau Nan1, ca Humana il refuza..vom incerca in seara asta nan..daca si la asta face figuri..ii dau de la magazin si gata! ca acum n-o sa incerc toate marcile!
voi ce cereale dati?Bebelac, Milupa?
daniela, eu am luat-o de la Libraria din Mall..de la diverta.anul trecut.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Multumesc kriss, am sa o caut acolo.
Michelle am vazut pozele de la botezul lui Dominic si l-am zarit pe acolo pe un fost coleg de servici, Eugen. Sunteti rude?

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Daniela, ti-a raspuns Miha, e vorba de un salariu bonus pe care il primesti la nastere, pe langa cei 2 mil. pe care ti-i da primaria.
Faci o cerere la locul de munca si astepti sa ti-i dea/sau nu.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

kriss nu-ti fa griji ca alessia e micuta, raisa are la 2 ani 85 de cm si 12kg. asta inseamna ca n-o sa fie manechin! fiecare copil are ritmul lui, si aproape toti copii au cateva perioade de stagnare. eu de-asta nu am vrut sa-mi cumpar cantar, m-as fi panicat prea des... le-am cantarit lunar la cabinet. si amandoua au avut perioade in care n-au luat prea mult in greutate- imediat dupa ce am inceput diversificarea, sau cand erau racite, sau de la dintisori... iar dupa 1 an... greu au pus cateva sute de grame pe ele!
a trecut supararea?

celiaaa? a doua strigare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Miha - multumim pentru schemele de diversificare
Si mie tot cu suc mi-a recomandat siminiceanu sa incep, nici eu nu ii dau sucuri acum nici ceai, decat apa si ii fierb separat carnea, deocamdata.

Emma - nici eu nu am simtit nimic la operatie, intai m-a adormit si apoi a taiat, dar dupa am avut dureri groaznice.

Danah - bine ai venit!

Mephala - da am primit o prima de nastere de la serviciu.

Monica - cred ca esti franta de oboseala, micutul de el , il sacaie rau bubitele.

Gabi - vreau sa vad si eu dansatorul.L-am vazut e tare scump.

Oana - vreau eu mancarea lui Stefan si desertul, ca aia a lui Victor nu-mi place, bine ca i-a placut lui.

Daniela - da, e frate-miu

Kriss - Alessia arata f bine,nu te stresa cu kg

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Michelle, diana, multumesc..arata bine..dar ma framant ca de ce nu pune pe ea nik, ii dau apa chioara?nici 10 grame in 10 zile? cred ca sunt eu batuta in cap..
am vrut sa ii dau lapte praf in seara asta..dar nu am putut, nu m-am putut misca de langa ea..a urlat efectiv ingrozitor..numai in brate se mai linistea..nu mai zic in ce stare sunt..
Nu mi-a trecut supararea..sunt tot necajita..e cu sotul, nu cu socrul..sper sa ne rezolvam problemele..acum e plecat la constanta..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kriss cereale de la Netle. Am avut si Milupa, dar N sunt mai gustoase, asa imi pare!
Eu nu am primit salariul bonus!
Daniela am cumparat recent "Mama si copilul" de la editura Rao din Diverta-Moldova, cea la 1 milion. "Mama si copilul" de sotii Capraru era la Junimea, Casa Cartii, Setcomlibrex de pe St cel mare. Aceasta costa 700mii si un pic.

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Kriss sa fie fara gluten si corespunzatoare varstei Alessiei!

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Kriss,e intr-adevar frustrant sa vezi ca nu ia nici macar un gram in greutate.Dar e bine macar ca e stagnare si nu scadere,cu atat mai mult cu cat fata e bine.
Pe de alta parte,stresul,supararea si nelinistile tale se rasfrang direct asupra ei.Si e normal sa se intample ceea ce se intampla si sa mai fie si agitata pe deasupra.Nu mai fi suparata...orice in viata are o rezolvare...Daca nu vrei sa fii tare pentru tine,fa-o macar pentru fetita ta.Merita ceea ce e mai bun si o mamica nestresata si linistita.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Noapte buna, fetelor cochetelor!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput