Strumfi de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
Vivela spune:
quote:
Originally posted by karligutzaquote:
Originally posted by Vivela
Alina.a, de ce nu reusesc sa o vad si eu pe Eli? Cand apas linkul dat de tine se deschide albumul, insa nu si poza. Mai mult, se blocheaza tot si mi se inchid toate paginile deschise cu Explorer. I se mai intampla cuiva asa sau e de la calculatorul meu?
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.
incearca cu firefox sau intr-adevar ai probleme mai mari cu calculatorul... vezi poate a facut ceva bebe si la calculator, nu doar la aparatul foto...
karligutza
sunt mamica Adelutei
Karli, nu te bucura... nu inca pt ca am reusit sa vad poza cu Explorer, dar dupa ce am copiat linkul direct in address bar. Nu stiu ce naiba are de nu vrea sa ia poza direct din DC.
Si la ce palme si pumni isi ia tastatura mea, nu m-as mira sa-mi "aranjeze" si calculatorul. Toate ca toate, numai sa nu-mi formateze hard-disk-ul .
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.
Vivela spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Vad ca nu zice niciuna nimic despre ce se intampla in magicul 69. De fapt pana la final mai e, cred ca d-aia scriem asa putin sa dureze mai mult, sa avem timp.
Chiar ma gandeam ca cele care au nascut normal se pot apuca de treaba pentru fratioare si suriori.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
Pai tocmai la 69? Poate asa, de incalzire , ca sanse de fratiori/surioare...
ddanagh spune:
Eu chiar daca am cezariana ma gandesc deja la al doilea bebe. De fapt ma gandesc sa fac in asa fel incat sa am continuitate la CIC insa sa si treaca un an de la cezariana la recomandarea dr.
Chiar vroiam sa va intreb CIC-ul oare se calculeaza 2 ani din moment ce ai intrat sau pana cand face bebe 2 ani?, adica stiti ca poti intra in CIC mai tarziu in functie de postnatal
Nu m-am documentat pana acum deloc in privinta asta dar ma apuc serios de treaba Trebuie sa vad cum se face cu CIC 2...treaba multa dl
poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
ddanagh spune:
quote:
Originally posted by Vivelaquote:
Originally posted by ddanagh
Vad ca nu zice niciuna nimic despre ce se intampla in magicul 69. De fapt pana la final mai e, cred ca d-aia scriem asa putin sa dureze mai mult, sa avem timp.
Chiar ma gandeam ca cele care au nascut normal se pot apuca de treaba pentru fratioare si suriori.
Pai tocmai la 69? Poate asa, de incalzire , ca sanse de fratiori/surioare...
Pai ma gandeam ca asa pentru spectacol sa fi tinut cineva vestea pana acum. Ce doar Columbitza sa nasca la ora de maxima audientza ?
Diana2007 spune:
Buna seara,
La noi e inca miercuri asa ca am intrat sa raportez greutate - 76kg in stagnare, dar ma mentin pe pozitii. Am vazut ca nu prea mai participa fetele la "marea slabire", felicitari celor care au atins finish-ul si bafta in continuare pentru cine a ramas in cursa !
Astazi a fost a doua zi de cresa, mai plangacioasa decat cea de ieri pentru ca l-am lasat singur cu copiii si educatoarea timp de o ora din care 50 de minute a plans. E drept ca a fost plangacios mai toata ziua din cauza dintisorilor care se chinuie sa iasa, doi de-odata ca na, trebuie sa recupereze. Cel mai rau stam la capitolul somn, ieri l-am pus decat asa de acomodare, a urlat vreo 20 de minute cu intrare la el si incercat calmat, dar fara sorti de izbanda. Pana la urma l-am adormit la san (asta functioneaza in continuare), azi am procedat la fel, dar de maine o sa-l las sa planga mai mult. Ce e mai naspa e ca mai sunt doi copii, unul mai mic decat Victor cu o luna care doarme "de sparge", adoarme cu suzeta deci fara scandal, si inca o fetita de un an care nu doarme decat o data pe zi (deci cam ca si Victor) dar cu scandal. Asa ca depind foarte mult de cand dorm ei, ca nici nu vreau sa le stric lor somnul si nici ei pe al lui Victor. In sfarsit, pana la urma cred ca o sa se inteleaga ei acolo, o sa se obisnuiasca cu urletele celorlalti si va dormi asa, ca nu are de ales.
Eu una sunt cam descurajata pentru ca simt ca am luat-o iar de la 0 cu somnul asta, tocmai acum cand adormea singur asa de frumos acasa... a, si ma simt si foarte obosita, nu stiu de ce ca acolo doar stau si privesc, doar la somn m-am implicat un pic, in rest dna educatoare se ocupa de tot, si mare indemanare mai are ca o scoate la capat cu trei bebelusi !
Am citit ce ati mai scris, referitor la cereale cu miere, am vazut si pe aici. Pai daca zic fara miere pana la un an, fara miere si gata ! Eu cumpar cele mai simple cereale pe care le-am gasit si tot mi se par dulci, asa ca nu vreau sa stiu cat de dulci sunt cele cu miere, si apoi ce aport nutritiv poate sa aiba mierea aia ca le-o dam in cereale ? Puteti da atatea arome cerealelor cu fructe sau legume incat chiar nu merita sa riscati.
Pe curand !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by i_ulia
hello!
va citesc cu spor, dar nu am timp sa va scriu mai des. multa sanatate puiutilor bolnavi!!!
eu plec spre bucresti duminica, stau o saptamana si deja am agenda cu lucruri de rezolvat, nu imi vad capul de treaba. nu stiu cum ma voi descurca cu iris si cu bagajele, dar vad eu. nu m-am hotarat daca sa plec cu caruciorul sau nu. mi-e frica tare sa nu mi-l strice aia la rampa de bagaje. dupa cum vedeti, sunt cam in ceata
vivela, si eu dau marul si para cu coaja, ca tot le mixez. mai intai le rad si dupa aia le mixez, ca mademoiselle iris nu mananca altfel. daca ii dau bucata intreaga de mar, mananca, daca ii dau ras (asa firisoare cum ramane) nu mananca
nu mai stiu cine intreba de chamomilla. eu ii dau lui iris chamomilla d6 cand are dureri de dinti (si in principiu de cate ori e nervoasa, ca ajuta si la balonari si la probleme cu somnul). medicul (homeopat) mi-a spus ca potente d pot sa-i dau de mai multe ori pe zi, potente c maxim o data pe zi. acum depinde ce produs ai tu.
ma intorc la urlacioasa si va doresc o seara buna!
p.s. la mine ninge din vinerea mare, de abia astept sa vin la bucuresti sa ma bucur de primavara.
pps. am pus poze aici
Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007)
i-ulia, ma bucur sa te mai citesc. Am vazut domnisorica ta frumoasa. Drum bun spre Bucuresti. Aveti grija de voi.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
monicabo spune:
Din cate stiu eu, intre primii 2 copii, poti sa ai Cic 2 in continuarea Cic 1. Adica in momentul cand l-ai nascut pe bb2, se anuleaza CIC 1, si intri in CIC 2, si stai acasa pana cand face bb2 varsta de 2 ani. Si cu cat il nasti pe bb2 mai aproape de varsta de 2 ani a lui bb1, cu atat poti sa stai mai mult acasa.
Nu stiu insa ce hartogarie trebuie sa faci.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
xerxe2005 spune:
Ne primiti si pe noi la topicul asta?
Puiul meu Razvan s-a nascut pe 1.08.2007 si e un dulce.
Cam terorist insa in ceea ce priveste somnul, dar e un copil vesel si activ si ne infrumuseteaza viata, incat nimic nu mai conteaza.
E foarte papacios si are o energie de nedescris.
Trebuie mereu sa ii gasim ocupatie, sa il distram pentru ca e foarte curios si vrea sa stie tot, sa vada tot, sa studieze ce e in jurul lui si gangureste toata ziulica (adica de la 5.30-6.00 pana la 21.30-22.00).
A inceput de zilele trecute sa mearga putin de-a busilea si daca il ajutam, face chiar cativa pasi.
Nu i-au aparut inca dintisorii, dar il mananca gingiile tare si banuiesc ca de asta nici nu poate dormi mai multe de 2 ore legate noaptea.
Sanatate puiutilor vostri! Sa fie sanatosi, puternici si vigurosi, sa pape mult si sa doarma bine! (exact asta imi doresc si eu pentru copilul meu)
http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community
mamii spune:
am citit pe vertical orizontall mai mult printre randuri...
oana vb serios chiar mi.a ramas gandu la bunataturile alea de prin poze... poate o sa ma mobilizez sa fac si eu cva de genul ala
nu mai shtiu cine intreba de cereale cu miere in fine eu am sa raspund daca mai e valabila intrebarea!Aici se dau borcanase cu miere de la 4 luni .. doar nu dai 5 kile de miere copilului .Defapt aici se dau de toate la copii mai putin ou care se da dupa 1 an in rest ORICE..care este natural.
am peogresat si noi cu mancarica ...am ajuns la un borcanel intreg ( suna de parca ar fi un borcan de un kil) de morcov cartofioor si dovlecel in curand sper sa ii pot face trecerea la mancarica facuta de mine.. dar mai intai il las sa se obishnuiasca cu gustu la asta..
Aveam si eu o intrebare.. As vrea sa ii fac ciorbita de perisoare din piept de pui.. o pot acri cu putina lamaie??Ca borsh nu am aici..
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
povestea nasterii lui bebitz
mychydutza spune:
pupam strumfii bolnavoiori.Andrei deocamdata a scapat de raceala cu toate ca tat'su e copt de bolnav. are doi dintzi, jos si nu prea vrea sa manance altceva inafara de san. nici nu mai stiu cum sa procedez cu el. cand apar cu mancarea e jale, atunci il apuca plansu, scosul sosetelor, uitatu la TV, si te mai miri ce! incerc sa nu imi pierd rabdarea si ma consolez cu gandu ca va manca el intr-o zi, nu?
xerxe, bine ai venit. sa-ti traiasca bebe.
*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei