Strumfi de iulie-august 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

neatza!

noi suntem un pic ravasiti, dupa ce ieri am fost iar la dr - altul, de data asta - si am aflat cu stupoare ca Olga are bronsita astmatiforma. am simtit ca pica cerul pe noi, stiam ca ceva nu e in regula cu tusea ei de atata vreme, dar, in ignoranta noastra, nu ne asteptam la asa diagnostic, mai ales dupa 2 cure de tratament si, mai ales, dupa ce o vazusera deja 2 dr. in decurs de 3 sapt, dintre care unul chiar medicul de familie. asa ca suntem la cel de-al treilea tratament, mult mai "bogat" decat cele de pana acum; ce m-a speriat insa intr-adevar este faptul ca are de facut niste inhalatii, un spray deocamdata, pt. o perioada intre 3 si 5 luni! inhalatiile astea se fac cu un dispozitiv special, care arata cam www.astma.hr/graphic/babyhaler.jpg" target="_blank">asa, si care o sperie teribil; de fiecare data cand il folosesc am impresia ca traumatizez copilul, plange cu sughituri, plus ca nici nu stiu cat de eficient e, pt. ca se smuceste in toate partile, desi o tin si eu si taica'su. mi-e groaza ca va trebui sa facem treaba asta atata vreme...
in fine, tot ieri a avut fii'mea si primu rendez-vous (insotita de mami si tati, evident ). tare prietenoasa fii'mea!

cafera, multumesc pt. cuvintele magulitoare din capitolul trecut!
brazuca,multa sanatate la Denisa!
Loredana, poate ne vedem odata-n carol, ca si noi tot p-acolo ne desprimavarim.

si-a mea e campioana la nazbatii, si ea a cazut de vreo 4 ori din pat (o data,chiar sub ochii mei), are boala pe ochelarii mei si pe orice are functia de cearceaf. s-a prins ca, pt. a ajunge la un obiect de pe pat nu trebuie sa se miste pana la el, ci e suficient sa traga cearceafu, plapuma ca sa si-l aduca aproape.
cu somnu, tot pe sponci, si tot fara dinti inca. sper sa iasa mai repede, ca nu mai pot!

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Xerxebine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca strumful si sa progreseze la mersul de-a busilea si apoi pe picioruse.
Mamiimie chiar mi-a recomandat doctorul sa-i acresc ciorbita de perisoare cu zeama de lamaie...dar zeama adevarata nu din aia tip Hellas.

Aaa...avem poze noi:http://www.flickr.com/photos/24404482@N08/

pupam pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

olguttza imi pare rau de problemele voastre. poate incerci sa o scoti mai putin p-afara in perioada asta cand sunt atatea viroze si minuni. zic si eu! si poate ne vedem in carol. numai sa se mai incalzeasca putin. eu nu merg fff des da cand ma duc iau masina asa ca poate ne vorbim si te iau de undeva.

*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

olguta beu am bronshita asmatiforma de la venerabila varsta de 9 luni ..nu am tratat.o niciodata dekt cu indiferenta.Ma rog knd ink ma ingrijea maikmea m.o fi tratat ea dar de p la 5 ani nu am mai acceptat nimic.acu de vreo 4 ani vad k nu imi mai face probleme.....

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Mihaela, n-o mai scosesem afara pana ieri de cateva zile, da a trebuit sa mergem la dr (si ne-am oprit si la-ntalnire putin). s-a nimerit sa fie si vant. altfel, nu iesim decat daca e soare si cald. oricum, nu avem restrictii la scosu afara, deocamdata chiar sper sa ne vedem!

mamii, io n-o pot trata cu indiferenta atata timp cat tuseste pana vomita, fornaie pt. ca nu poate sa respire, nu doarme pt. ca nu poate respira si tot asa...plus ca mi-e teama sa nu degenereze. cand s-o mari, om vedea cum o sa fie, acu insa n-am de gand s-o las asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Mychydutza sa stii ca v-am votat pt concurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Eu chiar daca am cezariana ma gandesc deja la al doilea bebe. De fapt ma gandesc sa fac in asa fel incat sa am continuitate la CIC insa sa si treaca un an de la cezariana la recomandarea dr.
Chiar vroiam sa va intreb CIC-ul oare se calculeaza 2 ani din moment ce ai intrat sau pana cand face bebe 2 ani?, adica stiti ca poti intra in CIC mai tarziu in functie de postnatal
Nu m-am documentat pana acum deloc in privinta asta dar ma apuc serios de treaba Trebuie sa vad cum se face cu CIC 2...treaba multa dl

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea

CIC incepe la 42 zile dupa ce s-a nascut copilul (pana atunci esti in concediu postnatal) si este pana in ziua cand copilul a implinit 2 ani ... eu stiu asta pentru ca am stat acasa pana in 7 ianuarie anul trecut, cand David a implinit 2 ani, eram insarcinata in 3 luni si am mai mers la servici pana in aprilie cand mi-am luat concediu de odihna si apoi am intrat in concediu prenatal (la 32 saptamani). Dupa ce am nascut, dupa 42 de zile calendaristice am intrat in alt CIC si beneficiez si de indemnizatie pentru ca perioada cand esti in CIC se considera stagiu de cotizare

sanatate multa strumfeilor bolnaviori

xerxe bine ai venit
eu am acrit ciorbita cu zeama de lamaie proaspat stoarsa si a fost foarte buna
olguttza sanatate multa strumfitei si sa stii ca nici noi nu avem dintisori, asteptam pragul psihologic de 9 luni , sa vezi atunci cum vor iesi toti deodata

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioanaiub
olguttza sanatate multa strumfitei si sa stii ca nici noi nu avem dintisori, asteptam pragul psihologic de 9 luni , sa vezi atunci cum vor iesi toti deodata

tu ai un avans de fix 7 zile fata de mine pt. pragu ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by xerxe2005

Ne primiti si pe noi la topicul asta?
Puiul meu Razvan s-a nascut pe 1.08.2007 si e un dulce.
Cam terorist insa in ceea ce priveste somnul, dar e un copil vesel si activ si ne infrumuseteaza viata, incat nimic nu mai conteaza.
E foarte papacios si are o energie de nedescris.
Trebuie mereu sa ii gasim ocupatie, sa il distram pentru ca e foarte curios si vrea sa stie tot, sa vada tot, sa studieze ce e in jurul lui si gangureste toata ziulica (adica de la 5.30-6.00 pana la 21.30-22.00).
A inceput de zilele trecute sa mearga putin de-a busilea si daca il ajutam, face chiar cativa pasi.
Nu i-au aparut inca dintisorii, dar il mananca gingiile tare si banuiesc ca de asta nici nu poate dormi mai multe de 2 ore legate noaptea.
Sanatate puiutilor vostri! Sa fie sanatosi, puternici si vigurosi, sa pape mult si sa doarma bine! (exact asta imi doresc si eu pentru copilul meu)

http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community

Bine ai venit, xerxe! Sa-ti traiasca baietzelul cel frumos. Din majoritatea pozelor se vede de la o poshta ce vesel si dragalash e! Sa fie sanatos, sa creasca mare si sa va bucurati unii de altii!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Olguttza, poate o sa te mai relaxezi putin macar, dupa ce citesti mesajul meu. Sora mea mai mica a avut diagnosticul asta de bronsita astamtiforma si, dupa tratament si-a revenit atat de bine incat n-a mai avut nevoie de nimic altceva. Acum are 26 de ani si are niste plamaaaaaani....
Si alt caz si mai recent: baietelul surorii mele gemene a avut exact acelasi diagnostic la cateva luni si a folosit exact acelasi dispozitiv (inhalator), pe care de altfel il am si eu in cutia cu aparatul pentru aerosoli. E un dispozitiv minune pe care l-a folosit sor'mea cu succes (pe noi ne umplea de fiori, pt ca el bazaia si facea ca toate alea cand il vedea), dar s-a facut bine foarte repede si n-a mai avut nimic. Acum face 6 ani, e bine sanatos si mancacios, atat de mancacios incat, pe la 9-10 luni, la munte fiind, i-a aratat maica-sii zapada pe munte, zicand: mami, iaurt!!!
Concluzia: se va face bine urgent si olga ta si fara urmari. Te pup si multa multa sanatate!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput