Strumfi de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
sunflower1979 spune:
da, mi-am amintit! frumosul david al loredanei! pe el il vazusem si acum noile poze. tare dragals cum mananca toporasi, cum se stramba, cum doarme, dar penultima poza de la 8 luni e preferata mea. sotul meu zice ca pare mai mare de 8 luni.
eu am uitat sa ma laud ca a invatat si copilul meu sa mearga, evident tinut de manute. cred ca l-a inspirat catarina, ca i-am dat-o de exemplu; exact asa merge, manca-l-ar mama pe el! (sper ca am scris corect...
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2342468775/in/photostream/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
Vivela spune:
Loredanaaaa, ai un baiat.... M-am indragostit pe loc. Nu stiu cum de sarisem peste pozele tale, bine ca ai revenit cu poze noi. Preferata mea este aceasta , poza e reusita, iar modelul perfect.
Si da, si mie mi se pare mai mare de 8 luni.
Cristina, felicitari pentru mersul lui Denis . Zici ca merge cu exemple? Ia sa fac eu o lista lunga cu lucruri bune de facut si autorii lor si sa i-o dau lui D spre studiu
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.
Vivela spune:
Alina.a, de ce nu reusesc sa o vad si eu pe Eli? Cand apas linkul dat de tine se deschide albumul, insa nu si poza. Mai mult, se blocheaza tot si mi se inchid toate paginile deschise cu Explorer. I se mai intampla cuiva asa sau e de la calculatorul meu?
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.
i_ulia spune:
hello!
va citesc cu spor, dar nu am timp sa va scriu mai des. multa sanatate puiutilor bolnavi!!!
eu plec spre bucresti duminica, stau o saptamana si deja am agenda cu lucruri de rezolvat, nu imi vad capul de treaba. nu stiu cum ma voi descurca cu iris si cu bagajele, dar vad eu. nu m-am hotarat daca sa plec cu caruciorul sau nu. mi-e frica tare sa nu mi-l strice aia la rampa de bagaje. dupa cum vedeti, sunt cam in ceata
vivela, si eu dau marul si para cu coaja, ca tot le mixez. mai intai le rad si dupa aia le mixez, ca mademoiselle iris nu mananca altfel. daca ii dau bucata intreaga de mar, mananca, daca ii dau ras (asa firisoare cum ramane) nu mananca
nu mai stiu cine intreba de chamomilla. eu ii dau lui iris chamomilla d6 cand are dureri de dinti (si in principiu de cate ori e nervoasa, ca ajuta si la balonari si la probleme cu somnul). medicul (homeopat) mi-a spus ca potente d pot sa-i dau de mai multe ori pe zi, potente c maxim o data pe zi. acum depinde ce produs ai tu.
ma intorc la urlacioasa si va doresc o seara buna!
p.s. la mine ninge din vinerea mare, de abia astept sa vin la bucuresti sa ma bucur de primavara.
pps. am pus poze aici
stefania_97 spune:
quote:
Originally posted by ruxulic
Da' eu mai intreb o data: sa-i dau cereale cu miere? Stiu ca pare mai mult o intrebare retorica, dar ma mai gandeam ca din moment ce e facuta praf la propriu o fi si tratata; e in cantitate mica in cereale, de 4,08 %. Voi ce credeti?
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
Si eu asteptam sa raspunda cineva la asta cu cerealele cu miere. Eu le-am cumparat cand ma intorceam de la birou moarta de oboseala si abia acasa mi-a sarit in oki MIERE. Eu am de gand sa mai astept vreo 2-3 luni; nu stiu de ce...poate instinctul.
[/quote]
Eu as mai astepta pana la un an. Sunt atatea varietati de cereale ca ai de unde alege.
Eu as evita pana la un an.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Vivela
Alina.a, de ce nu reusesc sa o vad si eu pe Eli? Cand apas linkul dat de tine se deschide albumul, insa nu si poza. Mai mult, se blocheaza tot si mi se inchid toate paginile deschise cu Explorer. I se mai intampla cuiva asa sau e de la calculatorul meu?
incearca cu firefox sau intr-adevar ai probleme mai mari cu calculatorul... vezi poate a facut ceva bebe si la calculator, nu doar la aparatul foto...
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
Lavi eu cred ca ar fi bine sa ma astepti acele 3 lunisoare.
Lasa ca e mai bine asa, chit ca expira cutia cu cereale...
ddanagh eu n-am inteles bine ce a zis dr.aia... au papat miere?? din cutie metalica? si doar 5 copii au facut botulism? cu alte cuvinte "irelevant" nr.bolnavilor???
karligutza
sunt mamica Adelutei
ddanagh spune:
karligutza, mama, nici eu nu am inteles ce a vrut sa zica cum/ce/cine/in ce fel au consumat miere. Ideea era ca ar trebui sa-i dau miere de albine de acum. Pediatra mea se exprima mai altfel, o inteleg ca are, cred 80 ani. Da e singura pe care am gasit-o in Ploiesti care sa imi dea si sfaturi bune pe langa aberatii.
Editez ca sa zic ca nu stiu daca asta a fost un sfat bun sau nu. De obicei ma mai informez si pe alte surse, cum ar zice Gadea. Traiasca Alina.
Deci, mai astept pareri
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
ioanaiub spune:
eu una nu vad ce probleme ar fi cu cerealele cu miere, problema e cu mierea netratata ... si cerealele astea cu miere de la ce varsta sunt recomandate?
eu i-as da fara retineri, daca aveti incredere in mancarea de la borcan nu stiu de ce nu ati avea incredere si in cereale
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez
ddanagh spune:
Vad ca nu zice niciuna nimic despre ce se intampla in magicul 69. De fapt pana la final mai e, cred ca d-aia scriem asa putin sa dureze mai mult, sa avem timp.
Chiar ma gandeam ca cele care au nascut normal se pot apuca de treaba pentru fratioare si suriori.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea