Strumfi de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
ghinetz spune:
Mi-am amintit:
cum faceti voi sa luati mancare in parc? Ii dati piure de legume? Cum il pastrati cald? Puneti carnita in el de acasa si il luati asa? Sau faceti in asa fel ca in parc sa pape altceva, fructe, de exemplu...Noi stam destul de departe de parcul unde se aduna gasca DC si mi-e greu sa fiu la timp acasa pt masa.
Si inca o intrebare: le dati borcanele cu mancare? Eu uneori, din lene/lipsa de timp/numiti-o cum vreti as sari peste prepararea supei. (o fac pentru trei zile si pastrez la frigider, dar uneori in ziua cand tr sa fac ma apuca o lene!!!) As apela la borcanase, macar asa...cand am stari de astea (nu sunt dese) Dar nu stiu ce sa-i dau. La Hipp am vazut doar morcovi cu cartofi. Atat?! Spuneti-mi si mie ce cumparati/daca cumparati.
Multumesc.
(pentru ca sunteti dragute si ma suportati cu mesajle mele kilometrice si cu nelinistile mele...o felie de ceva bun pentru voi. (daca tot m-a laudat mamii)
(ca mi-am amintit, mamii, ti s-a mai spus, scrii intr-un fel ciudat nu reusesc sa te urmarsc; adica prescuratrile pe care le folosesti...sau oi fi eu prea batrana si nu ma pot adapta...)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mamii spune:
oana nu shtiu daca e cu incercarea noastra de a multumi mamele cat vrem sa scapam odata de gura lor dar indiferent ce ai face nu o sa fie niciodata multumita!Eu deja am ajuns la refuz...nu ca as face ce imi zice mama/soacra ... dar oricum tot timpul tre sa ma cicaleasca cate una la cap ba ca e prea frig, ba ca ii e somn si eu mama denaturata nu il culc ba ca ii e foame ba .. ba..ba.. STOPPPP. Eu lui Ale cand nu face 3 zile ii bag supozitor .. cu toate ca nu s-a mai intamplat de cand nu il mai alaptez asha des.IEri de ex nu imi facuse de cam 2 zile si s-a chinuit saracu ... l-am ajutat cu termometrul.Plus ca el cand nu face nu mananca nimic...asa ca..am preferat sa il ajut
Oana ca sa ma explic
1. tst din italia e diferita de cea din romania si inca nu am reusit sa imi schimb scrisul punctuatiile prefer sa le sar dar voi incerca sa ma indrept promit
2.nu imi place limba romana de nici o culoare...
3.Chiar tre sa ma dezobisnuiesc de prescurtarile astea
SI ALTELE:
4.Alta treaba nu ai decat sa faci dulciuri si sa mai faci si poze??Deabea astept sa ma mut si sa incep sa gatesc si eu toate bunatatile...din lumeeeeeeee
5.Eu cand ies afara iau borcanas cu mine cu morcov cartof si dovlecel si un plic cu supa pentru ca altceva inca nu mananca.
A.. si mai iau si biscuiti numai, ca eu cand ies afara stau cate 5 6 7 ore si iau jumatate de casa cu mine.
CAFERA http://www.flickr.com/photos/11788157@N02/2368577700/in/photostream/ e bine??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
povestea nasterii lui bebitz
olguttza spune:
Oana, multumesc!
eu n-o prea las pe Olga mai mult de o zi fara sa faca kk (are 4 mese/zi, dintre care 2 de solide), pt. ca i se intareste burtica si arata ca un balon. ii dau ceai de musetel si, daca n-are efect, ii pun seara, inainte de culcare, cate juma de supozitor si ma ingrozesc apoi cat kk poa sa iasa.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ghinetz spune:
Multumesc, mamii.
Deci nu sunt singura mama denaturata care nu stie sa-si ingrijeasca copiii? (nu stiu de ce, dar asta nu ma linistete. ba din contra). Cunoasteti replica: "ti-a dat Dumnezeu copii frumosi si sanatosi si tu ii nenorocesti" (eu sunt aia; despre mine e vorba)
cafera spune:
Pupam Olguta dulce! Imi place cum exploreaza ea casa si ce preocupata e de nou; mie una cand o vad imi inspira copilul sanatos tun si nici nu-mi vine sa cred ca ea e bolnava. Va tinem insa pumnii sa va faceti bine.
Ghinet, bine ca o ai pe mama ta langa tine. A mea nu e de permanenta langa mine si tare ii simt lipsa acum, ca a plecat. As vrea sa ma cicale dar...nu poate sa o faca decat peste o luna. Glumesc...eu am o relatie deosebita cu mama mea si imi doresc sa fiu si eu la fel cu fetele mele.
In alta ordine de idei...as vrea sa te ajut cu ceva sfaturi legate de burtica, dar...in afara de ai da para si prune, nu stiu alt remediu pt constipatie.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by cafera
mie una cand o vad imi inspira copilul sanatos tun si nici nu-mi vine sa cred ca ea e bolnava. Va tinem insa pumnii sa va faceti bine.
asta le-a inspirat si celor de la spitalu budimex, cand am fost prima data cu ea acolo, acu 3 sapt, de m-au trimis acasa ca "asta nu e copil bolnav!" intr-adevar, tonusu ei e absolut ok in general (mai putin seara, cand e foarte maraita), chiar si atunci cand are febra. sunt convinsa ca n-o sa fie genu care o sa zaca vreodata, daca nu se simte bine. multumim de aprecieri!
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by cafera
Pupam Olguta dulce! Imi place cum exploreaza ea casa si ce preocupata e de nou; mie una cand o vad imi inspira copilul sanatos tun si nici nu-mi vine sa cred ca ea e bolnava. Va tinem insa pumnii sa va faceti bine.
Ghinet, bine ca o ai pe mama ta langa tine. A mea nu e de permanenta langa mine si tare ii simt lipsa acum, ca a plecat. As vrea sa ma cicale dar...nu poate sa o faca decat peste o luna. Glumesc...eu am o relatie deosebita cu mama mea si imi doresc sa fiu si eu la fel cu fetele mele.
In alta ordine de idei...as vrea sa te ajut cu ceva sfaturi legate de burtica, dar...in afara de ai da para si prune, nu stiu alt remediu pt constipatie.
Mamica de printese
Multumesc. La pere apelez si eu. Prune...inca nu. Si am scos banana si cerealele (ca erau Orez cu roscove). Nu bag inca supozitor, ca nu da semne ca il deranjeaza. Mai astept pana spre seara. (oricum, daca plec de acasa ma inarmez cu scutece si muuuulte batiste; si eventual haine de schimb.)
Felicitari pentru relatia cu mama ta. Eu cred ca daca nu am sta asa aproape si ne-am vedea mai rar ne-am intelege si noi - eu si mama - perfect. Sau am tinde spre perfectiune.
cafera spune:
quote:
Originally posted by mamii
oana nu shtiu daca e cu incercarea noastra de a multumi mamele cat vrem sa scapam odata de gura lor dar indiferent ce ai face nu o sa fie niciodata multumita!Eu deja am ajuns la refuz...nu ca as face ce imi zice mama/soacra ... dar oricum tot timpul tre sa ma cicaleasca cate una la cap ba ca e prea frig, ba ca ii e somn si eu mama denaturata nu il culc ba ca ii e foame ba .. ba..ba.. STOPPPP. Eu lui Ale cand nu face 3 zile ii bag supozitor .. cu toate ca nu s-a mai intamplat de cand nu il mai alaptez asha des.IEri de ex nu imi facuse de cam 2 zile si s-a chinuit saracu ... l-am ajutat cu termometrul.Plus ca el cand nu face nu mananca nimic...asa ca..am preferat sa il ajut
Oana ca sa ma explic
1. tst din italia e diferita de cea din romania si inca nu am reusit sa imi schimb scrisul punctuatiile prefer sa le sar dar voi incerca sa ma indrept promit
2.nu imi place limba romana de nici o culoare...
3.Chiar tre sa ma dezobisnuiesc de prescurtarile astea
SI ALTELE:
4.Alta treaba nu ai decat sa faci dulciuri si sa mai faci si poze??Deabea astept sa ma mut si sa incep sa gatesc si eu toate bunatatile...din lumeeeeeeee
5.Eu cand ies afara iau borcanas cu mine cu morcov cartof si dovlecel si un plic cu supa pentru ca altceva inca nu mananca.
A.. si mai iau si biscuiti numai, ca eu cand ies afara stau cate 5 6 7 ore si iau jumatate de casa cu mine.
CAFERA http://www.flickr.com/photos/11788157@N02/2368577700/in/photostream/ e bine??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex
povestea nasterii lui bebitz
MULTUMIMMMMMMMMMMMMM! E bine, chiar nesteptat. O punem in album si pupam baiat frumos si gentil.
cafera spune:
Ce cuminti sunt fetele in capitolul asta...
Si cat de barbate erau si ce presupuneri mai faceau...Eheiiiiiiii, dar povestea a ajuns in locul cu pricina si fetele?
Sau poate...? De e atata liniste.
Vivela spune:
Neata pe la pranz.
Vroiam sa scriu si eu ceva, dar mi-a pierit cheful dupa ce am vazut postarea Oanei (ghinet) cu acele minunatii .
Revin cand reusesc sa sterg tastatura de bale .
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.