Strumfi de iulie-august 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza fetele
Olgutza imi pare rau daca m-am facut inteleasa gresit!Nu am zis sa nu o tratezi am zis k eu acum sunt ok si fara tratament!Adica cu tratament nici nu va avea probleme :).Apropo eu cand aveam crize cel mai bine ishi faceau efectul leacurile babeshti :)

karli tartaruga inseamna broasca testoasa... si cum ale statea numai ca o broasca testoasa :D DULCE bineinteles-.... a ieshit tartarughet sau dintzosu gingios ( sunt ink copila shtiu

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Salutare!

Cateva poze noi:
www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salut!
multumim de cafea, ioana!
vai, cafera ce fetita scumpa ai! e o dulce...abia astept sa-mi fac si eu una...
noi am scapat de bubite. noroc cu karliguta ca mi-a spus ca ar putea fi de la febra, si cum denis avusese febra, era f. posibil. mi-a trimis o poza cu adeluta cu bubite la fel si atunci nu i-am mai dat nici un medicament. si au trecut. slava Domnului. dar ce spuneam eu? aici in piatra, nu am gasit nici un doctor caruia sa nu-i pun la indoiala recomandarile. nu ca as fi eu cine stie ce priceputa, dar noroc de netul asta, ca nu fac prostie dupa prostie la recomandarea medicului. pediatra mi-a dat crema cu cortizon la 2 luni, din prima, pt o presupusa dermatita atopica, dr. de familie, tot pediatru mi-a dat fier de la 3 luni si m-a certat ca nu i-am dat suculete lui denis de la 2 luni...cu mar, portocala si LAMAIE! acum mi-a dat zyrtecul asta...scuzati-ma ca m-am extins aici, dar chiar asa, sa verific eu fiecare informatie?
olgutta...ce rau imi pare sa aud ca e bolnavioare olguta ta mica. si cum ai descris ca plange cand folosesti aparatul ala...mi se rupe inima. dar daca e spre binele ei, fii tare si va trece! va pupam!
xerxe, bine ai venit! eu calciu nu-i dau lui denis. dupa cum s-a mai spus, acesta trebuie administrat doar in urma analizelor care sa arate insuficienta lui. vigantol ii dau 3 picaturi.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

cafera ai nishte fetite SUPERBEEEEEE au si hainute la felll mai ce mamica fericita trebuie sa fii tu.AS fi vrut sa iti zic ce poza e mai mishtoaca dar sunt super super toate Sa vi.l prezint pe Alex??

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

am uitat sa intreb: unde e LUNA? hei, ne e dor de tine!
si trebuie sa urez "la multi ani" lui matei de simo, gemenilor petru si stefan (first-carmen), gemenelor karina si iris (lachione), pentru iris maria (burtika), iulia de elinutza si lui yannis (mikimi)! sa cresteti mari si sanatosi!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

eu nu ii dau Marei calciu iar vigantol ii dau 2 picaturi pe zi
ieri trebuia sa mergem la vaccin dar doctorita noastra avea programare la dentist asa ca ne-a amanat pe luni ... Mara a inceput sa zica "ba" si "pa" si dialogheaza cu David, care se prapadeste de ras

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez

Mergi la inceput

Multumim Cristina de Denis, va trimitem pupici in mod special.

Mamii de Alex, iti multumim si daca Alex stie sa se prezinte, acceptam.

Mergi la inceput

Chiar asa, ce fac fetele "de dincolo"? Asteptam contributia pe forum a fiecareia in parte.

Sanatate puilor bolnavi! Va rog sa va faceti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

neatza, fetele!

va multumesc la toate pt. sustinere si vorbele bune!
mamii, am inteles ce-ai vrut sa spui. o sa incep si io leacurile babesti pt. tuse, ca poate o merge si-asa.
Tizo, pe tine si pe Smaranda (oferta cu donarea de kile e inca valabila ).
sunflower, esti draguta si, mai ales, esti din Piatra, unde mi-am petrecut muuulte vacante; nasa mea de botez e acolo, dar n-am mai vazut-o de foarte multi ani...nu stiu daca voi mai ajunge s-o prind in viata.

cafera, ai o mandrete de bebelusha!!!
cat de cochete le faceti voi pe strumfitze....a mea e mereu in tinuta sport, ca o incap doar rochite de 2-3 ani.

xerxe, bine ai venit (ca ieri am fost tulnica si-am uitat)! si eu tot vitalact am inceput sa-i dau Olgai. calciu nu luam, iar vigantol cate 2 pic/zi.

Olga iar a avut aseara un acces de tuse terminat cu voma (a dat afara tot laptele de-l bause), dupa care mi-a tras un kk in jet, stil arteziana. nu stiu daca e reactie la medicamente sau un inceput de enterocolita (exact ce ne mai lipsea); i-am fiert repede niste orez si i-am dat zeama, azi dimineata la fel si-acu a fost un kk ceva mai inchegat. azi noapte a tusit doar de vreo 2 ori, adica a fost somn mai legat, asa ca s-a trezit fresh la 6 jumate (culcata la 12). in alta ordine de idei, a invatat sa-l zica pe "v" (sapt. trecuta l-a invatat pe "n") si mai scoate niste sunete, ceva de genu "trrrrrrrrr".
avem si noi poze noi in semnatura.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna

xerxe, bine ai venit!
pentru Olgutza bolnavioara. Din ce au scris fetele, se para ca daca urmati tratamentul va fi bine. stiu ca e sfasietor sa planga copilul si sa ai impresia ca-l chinui, dar...trebuie. Va fi bine, ai sa vezi!
Cristina, bine ca ai aflat de le ce sunt bubitele si nu te-ai mai agitat cu tot felul de creme si aiureli. Of! Medicii astia....

Noi suntem bine. Ne plimbam si profitam de soare. Incercam sa ne adopastim pe unde putem de vant. Eu nu am inca curajul sa-l scot fara caciulita pe Victor. cred ca bodoganelile mamei s-au impregnat in creier. si cu cat incerc sa-i fac pe plac mai mult, cu atat gaseste altceva sa ma toace. Daca ii pun caciula (ca sa fie ea fericita) vine si ii pune si gluga. Sau il inveleste. Sau ma streseaza sa pun in carucior tot felul de paturi si paturici sa nu-i fie frig copilului M-am saturat. (cel mai tare m-am saturat ca sunt atat de dependenta de ea, ca inca vreau sa o multumesc si ea nici nu-si da seama)

Asa. Si uite ca v-am povestit voua chestiile astea, desi nu asta aveam de gand. nu m-am plans (stiu ca pe aici nu e prea bine sa te plangi) dar mi-au venit asa, din condei.

Ce voiam sa va intreb: Victor nu a mai facut kk de trei zile. E cazul sa ma ingrijorez? Nu da semne ca il doare, dar ma gandesc ca acum nu mai e doar alaptat...
Mai voiam sa va intreb ceva, dar m-am luat cu altele.
Revin daca imi amintesc.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput