Strumfi de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
oaana spune:
Xerxe,bine ai venit.
Dana,cu CIC-ul,la mine a fost asa:cand a implinit Iosua doi ani,atunci am depus dosarul pentru Aaron,chiar daca se nascuse pe 21 iulie.Abia pe 5 octombrie au primit dosarul.Deci nu-ti face probleme ,nuamai sa ai bb2,pana ce face bb1 doi ani,daca nu iti poti lua o luna,doua concediu medical...
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
xerxe2005 spune:
karligutza, multumesc pentru complimente.
E scumpel puiul meu, dar si tare neastamparat. Azi cel putin a terminat-o pe bunica, ca se plictiseste repede si mereu vrea sa i se schimbe activitatile.Cel mai mult ii place sa jucam o varianta mai simpla de-a v-ati ascunselea.
Mananca mere rase cu biscuiti, banana cu branza calcica, supa de pui si legume si painita inmuiata in supa si lapte Vitalact cu cereale. Si san de cate ori e obosit si trebuie sa adoarma.Iar noaptea san si de doua ori cate 120 ml de lapte. Nu pot sa il invat cu ceai noaptea, am invatat deja ca se trezeste de foame si daca i se da lapte adoarme rapid la loc, altfel ne tine treji cam o ora pana il adormim la loc si se trezeste repede apoi tot cu foamea ce il chinuia. M-am resemnat ca puiul meu nu unul din acei copii exemplari care dorm de la 21.00 la 8.00. Daca am rezistat pana acum, o sa mai rezistam noi pana cand, pe parcurs, va vrea sa pape mai mult seara la culcare, ca sa ii tina mai bine de foame.
In fine, nu s-a imbolnavit niciodata, e intr-o forma excelenta si as vrea ca toti copii din lumea asta sa fie sanatosi si voiosi cum e el.
Abia astept sa vad cum va arata cu dintisori, cand or binevoi sa ii iasa.
Si eu i-am dat cereale cu miere de la Nestle si de la Nutriben. Cel mai mult ii plac cele de la Bebelac cu aroma de piersici.
Pupici
http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community
diane_dun spune:
karli, multumim pentru capitolul "special". Ce pozne mai face Adeluta?
sunflower, sanatate multa lui Denis, sper ca i-a trecut deja iritatia si nu e nimic serios. Felicitari pentru mers! E doar cu doua zile mai mare decat Dani a mea care nu da nici un semn. Multumesc mult de tot pentru ciupercuta, am luat-o azi de la posta, e super! Esti tare draguta ca ni le-ai trimis!
catralu, ma bucur mult pentru vestile bune, recuperare rapida si usoara curajosului Chris!
Lia,a trecut si hopul asta, sper ca v-ati revenit de tot. Draguta de Una, cum rade ea cand ii spune mami "nu", am ras si eu cand am citit. fetele frumoase.
panda, sa-ti traiasca frumusetea de fetita, am admirat-o in poze!
Mami de Anya, felicitari Arinei pentru progrese, uau, mananca si doarme bine, sa indraznesc sa sper ca o sa vina si la noi ziua aia? Ma bucur ca ati petrecut frumos de Paste si eu de-abia il astept!
Gabriela, sanatate multa baietilor tai, sper ca se simt mai bine.
Loredana, poti sa-i amesteci fructele cu branza calcica, cu cereale sau de ce nu, cu iaurt. Ti-am admirat baiatul, e frumos foc! Nu stiu ce sa zic despre loboda si urzici, imi pare rau.
Lavi, e tare dulce Lori in poze, are niste cutulite...mmm. Are ochii verzi de la mami si urechiusele de la tati. E o frumoasa! Traznai face si a mea, am recunoscut-o in ce ai scris. Sper sa-i treaca repede pata de pe ochisor. Si Dani a mea are ce are cu ochelarii, are o viteza cand ii insfaca... Bine macar ca nu-s ai mei.
Vive, imi pare rau de aparatul vostru foto, nu se poate repara? Si pe mine ma mai zgarie fie-mea. Sanatate multa lui D, sper sa nu fie cazul de dr.
ioanaiub, iti trimit niste virtuale, sa vina primavara si la voi. Am votat copilasii si ceilalti strumfi pe care i-am gasit. Daca am uitat pe cineva, va rog sa ma trageti de maneca.
Nonna, insanatosire grabnica lui Andrei, imi pare rau ca a luat si el... Iti doresc putere sa rezisti.
alina.a, Eli e simpatica tare cum se stramba, iar costumasul e foarte frumos!
Carla, petrecere frumoasa la mare, sper sa aveti vreme buna. Felicitari Sabinei pentru progrese!
Olgutza, Brazuca, insanatosire grabnica strumfitelor voastre!
Iulia, drum bun spre Ro si sedere placuta, sa reusesti sa rezolvi tot ce ti-ai propus.
ddanagh, mult succes in "proiectul bb2".
Diana2007, sper ca Victor sa se acomodeze repede la cresa, imi pare rau ca si-a stricat programul de somn. Cred ca amandoi sunteti stresati de noua situatie si de asta probabil te simti si tu obosita. Sunt sigura ca o sa reusiti, impreuna.
Xerxe, bine ai venit, sa-ti traiasca baietelul!
mamii, felicitari lui Alex ca papa tot borcanelul!
Otilia, m-am uitat la poze, stai linistita, Laurentiu e perfect asa cum e. O sa-i creasca si lui perisorul.
Dani se ridica in 4 de cateva zile, drept pentru care am mutat-o la parterul patutului. Se trezeste des noaptea pentru ca abia i-a dat al doilea dintisor. Si face niste vocalizeeeee, vai de urechile si de creierii mei. Daca nu o las sa traga de tastatura, urla isteric. Dar o iubesc si-mi bucura sufletul.
Mami de Dani (1 august 2007)
Ioana75 spune:
Salut! Am reusit sa citesc citeva pagini si ma bucur.
Tizo, sanatate Olgutei.
iulia, drum bun!
Lavinia, Carla, multumesc.
La 8 luni raportam 4 dinti, 72 cm si 7930 gr. In afara de Maia lui shehe (care o sa ne ajunga din urma pe la un an) mai sint fotomodele care sa ne intreaca?
Felicitari tuturor pentru slabit; am vazut ca mai sint amatoare de continuat cursa. Peste o saptamina o sa modific lista, sa ramina in lista doar cele care mai continuam cu slabirea. Va multumesc ca m-ati ajutat sa slabesc atit de mult; eu continui inca 3-4 luni, mai am inca 5 kg de dat jos pina la reducerile din vara.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
ddanagh spune:
Ioana nu e chiar fotomodel Daria insa ne putem 'lauda' cu cel mai putin luat in greutate de 3 luni si ceva. Adica a avut o luna in care chiar a scazut 300 g asa ca acum avem cam 8350 g. Noroc ca a avut resurse. Eu ies mereu cu o prietena care are un baietel cu o luna mai mic decat Daria nascut cu un kg mai mic, acum a depasit-o pe Daria in greutate. Sper sa ne ingrasam si noi acum ca a reinceput sa pape.
Aviz fetelor a caror bebei nu papa. Am tot zis pe aici. Daria a reinceput sa pape dupa ce i-am dat fier dupa prescriptia Alinei. Anemia scade pofta de mancare.
Olgutza nu pot decat sa-ti urez sa aveti fortza sa treceti si peste asta. Imi dau seama ce greu e sa iti vezi puiul tusind pana la voma. barrrr
diane_dun pentru mesajele tale.
Am vizionat si eu o multime de strumfi frumosi, frumosi.
Eu sunt tare fericita ca DAria a mai invatat astazi o consoana. Toata ziua a zis nanananan. Sunt tare mandra de ea. Ca si la intors de pe spate pe burtica, mers de-a busilea cand si-a dat drumul efectiv dintr-o data pe la 5 luni, respectiv 6 luni uite ca si cu consoanele face la fel. De o saptamana, zilnic isi mai adauga cate una in palmares.
Asteptam si noi pragul psihologic de 9 luni pentru dintisorii lipsa
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
ddanagh spune:
Ioana m-am uitat sa vad daca ai mai adaugat poze insa vad ca pregatirea pentru noul job nu iti mai lasa timp de asta. Te rog sa-ti faci pentru ca imi sunt tare dragi fetele tale.
Poza asta ma distreaza mereu http://s193.photobucket.com/albums/z160/pioana/ZZ%20Ioana%2003%20MirunaSiSmaranda/?action=view¤t=IMG_6813.jpg
poze cu Dariuta mea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
ddanagh spune:
E venit cam tarziu dar mie mi s-a parut interesant de stiut si punctul de vedere al bisericii:
http://www.parohiamacin4.org/nastere_botez.htm
Ma tot batea soacra-mea la cap ca nu am facut bine ca am tuns-o pe Daria inainte de luarea motului. Ca sa vezi tragedie.
Sau cu uscarea rufelor seara sau cu taierea unghiilor inainte de botez.
ioanaiub spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
E venit cam tarziu dar mie mi s-a parut interesant de stiut si punctul de vedere al bisericii:
http://www.parohiamacin4.org/nastere_botez.htm
Ma tot batea soacra-mea la cap ca nu am facut bine ca am tuns-o pe Daria inainte de luarea motului. Ca sa vezi tragedie.
Sau cu uscarea rufelor seara sau cu taierea unghiilor inainte de botez.
da, e interesant ...
la noi nu e obiceiul cu taiatul motului asa ca am tuns copiii cand a fost nevoie, pe Mara am tuns-o deja de doua ori
eu am iesit din casa dupa ce am chemat preotul sa-mi citeasca o dezlegare si la botez am fost si eu la biserica (am botezat copiii la 2 luni si jumatate)... apa in care au fost botezati copiii am luat-o acasa si am folosit-o la baie, iar de taiat unghiile eu le-am taiat din maternitate, ca erau mari si se zgariau ... cam astea sunt obiceiurile pe la noi
edit: noapte buna!
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Poate va era dor de o cafea de la Starbucks.
Dana, multumesc ca te-ai uitat la poze; o sa pun poze noi, sa vada lumea ce frumos e cind se joaca 2 copii, poate apare si prima . Poza aia ma distreaza si pe mine, iesisera ochii Smarandei ca la melc.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
xerxe2005 spune:
Fetelor voi cat calciu si cate picaturi de vigantol dati puilor vostri?
Mie mi-a zis medicul de familie sa ii dau calciu 10 ml/zi timp de 10 zile pe luna si 4 picaturi de vigantol.
http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community