Strumfi de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
diane_dun spune:
ghinetz, Dani n-a facut kk 5 zile si pentru ca nu dadea semne de disconfort am lasat-o in pace. Ce-i drept, cand s-a apucat sa faca am schimbat toata ziua scutece parfumate. Noi avem deocamdata doar doua mese diversificate, poate e relevant, in rest papa san, cat a mai ramas.
Felicitari pentru realizarile din bucatarie, cred ca am inundat vecinii pana la parter privind pozele tale. Daca ai timp si dispozitie, te rog sa ne dai si noua cate o reteta, eventual pe alea mai simple.
Mami de Dani (1 august 2007)
mychydutza spune:
cafera super frumoase pozele dar eu tot as vrea sa vad una si cu tine. am si eu o curiozitate.hehe
ghinetz aceiasi "problema" o am si eu cu mama:pune caciula pe cap, pune sosete, ai grija, puna paturik.eu m-am obisnuit. ma ajuta enorm cu bebe asa ca suport cu stoicism , mai ales ca stiu ca e bine intentionata. e la mine de 2 sapt si parca am inviat. eram depresata si obosita. m-a ajutat foare mult si deja ma gandesc ca pleaca si iar raman singura pe baricade.
Ref. la caca la 3 zile, asa e si andrei. daca nu face tare si nu da semne ca-l doare ,eu nu te-as sfatui sa intervi cu termometru sau supozitor. am urmarit o emisiune la antena si era un dr care zicea ca nu este deloc indicat sa intervi cu laxative, termometru sau supozitor pt ca in felul asta intestinul devine lenes si "zice ca daca tot intervine cineva pe partea cealalta si ma ajuta , de ce m-as mai stresa eu". cica daca intestinul este mai lung e normal sa ai scaun mai rar. zic si eu ce am auzit!
in parc eu nu iau mancare pt ca nu mi se pare prea igienic. deocamdata nu am avut nevoie sa-l hranesc in parc pt ca mai mult de 4 ore nu dureaza plimbarea.
ruxulic, merci de vot.
*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei
mychydutza spune:
xerxe lui andrei ii dau cate 2 picaturi de vigantol. nu-i dau fier si calciu.
si k o barfa mik, ati vazut ca la concurs e o poza cu peste 1000 voturi????????ce mobilizare de fortze!!!!
*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei
andreea c spune:
Buna!
Mai fetelor m-ati speriat cu enterocolita asta. Cum ne putem feri de ea?
Cafera eu nu vad pozele . Poate imi restrictioneaza astia de la serviciu accesul ca nici pe picasa nu pot vedea nimic.
Loredana mi-au placut mult pozele voastre, iar modelul e de nota 10. Ce aparat foto ai?
Fetelor mie nu-mi iese iaurtul de casa. Ce lapte folositi? Eu am incercat cu lapte de 1.8 din acela la punga, dar nu mai tin minte daca trebuia sa-l pun fierbinte peste iaurt sau doar caldut. A iesit ceva ceva, dar cam moale.
Apropos de chesti haioase pe care le fac strumfii...Raducu isi baga degetelele in nas (in ambele nari simultan) si in urechi, se trage de puta la baie, ma trage de gene cand inchid ochii.
Inca un subiect si va las...ce epilator imi recomandati?Am un Braun clasic, dar as vrea unul mai bun.
Pup puiutii bolnaviori .
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
mychydutza spune:
andreea eu tot din lapte 1.8 fac. fierbi bine laptele si il lasi la racit. ungi interiorul unui borcan cu lapte batut(sa fie mai acru) si torni laptele in borcan. il infasori cu un prosop sa stea mai la cald. trebuie sa iasa.
*mihaela*
ruxulic spune:
quote:
Originally posted by otim
am uitat intrebarea intrebatoare : vii se pare copilul meu prea "chel" (notez : e si blond si nu l-am tuns niciodata ) sau ma "stresez" eu aiurea .
Otilia lui Laurentiu Ovidiu
Clar, te stresezi aiurea. Fiecare are ritmul lui de dezvoltare si de crestere. Nu-ti fa griji, je in persoana a avut o superba chelie pana pe la 1 an si putzin. Si apoi brusc au aparut zulufii.
ruxulic spune:
quote:
Originally posted by cafera
Salutare!
Cateva poze noi:
www.flickr.com/photos/22361756@N03/
Pupici
Mamica de printese
Doamne, doamne..sunt vrajita de aceasta privire smecheroasa. http://www.flickr.com/photos/22361756@N03/2284021350/
ioanaiub spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
xerxe lui andrei ii dau cate 2 picaturi de vigantol. nu-i dau fier si calciu.
si k o barfa mik, ati vazut ca la concurs e o poza cu peste 1000 voturi????????ce mobilizare de fortze!!!!
*mihaela*
care e poza cu pricina? sunt curioasa dar mie lene sa o caut
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez
andreea c spune:
Ma bucur ca ati abordat subiectul constipatie, desi ma doare sa stiu ca atatia puiuti se comfrunta cu aceasta problema. In cazul lui Raducu nici nu stiu daca este vorba chiar de constipatie. Foarte rar se intampla sa nu faca in fiecare zi, dar chiar si asa, scaunul lui este foarte tare si gros de ma sperie. A facut de doua ori cu sange, iar tipetele de durere nu lipsesc niciodata. Am impresia ca deja ii este frica de aceste dureri si se abtine. Nu stiu ce sa mai fac...am incercat sucuri de pere, prune, etc. Am fost si la doi medici, dar tot nu sunt lamurita. O sa-i fac si o ecografie abdominala sa vedem daca este de vina colonul.
Mychy am vazut si eu emisiunea aceea si sunt intrutotul de acord cu acel medic.
Pediatra de la Medlife (Miruna Georgescu parca) mi-a recomadat un tratament cu Ecoflorina timp de trei luni. Stiti ceva de acest medicament? Prospectul este cam sumar, iar pe net nu am gasit cine stie ce.
andreea c spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
andreea eu tot din lapte 1.8 fac. fierbi bine laptele si il lasi la racit. ungi interiorul unui borcan cu lapte batut(sa fie mai acru) si torni laptele in borcan. il infasori cu un prosop sa stea mai la cald. trebuie sa iasa.
*mihaela*
am descoperit greseala..eu am pus laptele fierbinte, plus ca am folosit iaurt obisnuit Tnuva care nu e prea acrisor.
Merci Mychy