Strumfi de iulie-august 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
ioanaiub spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Pediatra de la Medlife (Miruna Georgescu parca) mi-a recomadat un tratament cu Ecoflorina timp de trei luni. Stiti ceva de acest medicament? Prospectul este cam sumar, iar pe net nu am gasit cine stie ce.
Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
eu i-am dat Ecoflorina lui David acum cateva luni (el are 3 ani) dupa o enterocolita, pentru refacerea florei bacteriene si i-a mers foarte bine (el nu are probleme cu kk tare ci cu kk moale), am facut tratament combinat cu Debridat, i-am dat ecoflorina doar o saptamana, nu asa pe termen lung cum ti s-a recomandat tie
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
votati pentru noi aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank"> DavidsiMara si aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank"> labotez
X-ray spune:
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
panda77 spune:
Salutare, mamici de bubulici !
cafera, sunt topita toata dupa fetele tale! Se iubesc rau, nu-i asa ? Doua frumoase si iubarete, sa-ti traiasca dragele de ele!
Eu ii iau in parc mancarica Ilincai pt ca de multe ori mananca mai bine decat acasa; nu se plictiseste asa rau, domne! Iau supa in biberon si piureul de legume+carnita in borcanas cu capacel. Le pun in gentuta termica si gata. Ma dotez cu bavetica si un scutec de finet pe care i-l pun pe picioruse si cu servetele umede si uscate pt dupa masa si gata.
Referitor la borcanase, Hipp are multe feluri, cu legume diverse si carnita de pui, vita, curcan etc. Eu ii cumpar Ilincai doar cand plec undeva mai mult de o zi sau in vreo duminica, atunci cand vreau sa ma relaxez. Si mama, ce-i mai plac!
Pupici pe nasucuri de tzontzonici .
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
X-ray spune:
Doamne bine e sa ai pe mama langa tine....nu stiu cum sunt ale voastre dar a mea e mana cereasca!mi-a calcat aproape tot(pana maine dupa cum o stiu termina) si aveam nu gluma....nu stiu ce inseamna vase nespalate,cpilul e rasfatat la maxim(asta nu e chiar bine dar trecem cu vederea...)cand ma gandesc ca pleaca poimaine imi vine sa plang....
am vazut ca au intrat o groaza de strumfi la noi in gasca,le urez bine au venit si lor si mamicilor,sunt frumosi care mai de care.
cafera ai intr-adevar doua printese.
andreea eu din pacate nu cunosc preparatul de care scriai mai sus asa ca nu ma pronunt.
olgutza multa sanatatea micutei.
karli cum e adelutza?
ioana eu nu abandonez luptade saptamana viitoare intru din nou in lupta cu forte noi acum cu mama pe aici sti tu cum e
mai aveam multe de scris dar iar am uitat,ca am citit 'nspe pagini...
am intrat acum pe pozele de concurs si vreau sa va multumesc tuturor pt voturile acordate.
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
karligutza spune:
quote:
Originally posted by xerxe2005
Fetelor voi cat calciu si cate picaturi de vigantol dati puilor vostri?
Mie mi-a zis medicul de familie sa ii dau calciu 10 ml/zi timp de 10 zile pe luna si 4 picaturi de vigantol.
http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community
calciu zic si eu ca fetele, nu ii dau pt.ca doctorita ne-a zis ca se da numai daca reiese la analize cum ca ar trebui...
iar vigantol, am marit doza de la 2 la 3 picaturi pentru lunile martie, aprilie, mai (pt.ca e mai putin soare), ulterior revenim la 2 picaturi pt.ca va fi cald si soare mult; asta pt.ca i-am facut analize cu ocazia virozei de acu' 2-3 saptamani si nu mai stiu sa va dau detalii acum (am scris atunci pe forum) dar a reiesit ceva acolo care sa ne recomande aceasta modificare.
karligutza
sunt mamica Adelutei
Vivela spune:
Cafera, esti o femeie foarte bogata! Ai 2 comori in casa, sunt superbe amandoua fetitele tale . Iar ultimele poze adaugate in album m-au facut nerabdatoare sa-mi fac si eu o fetita.
Si in plus de asta, nu am putut sa nu observ calitatea pozelor - am vazut ca sunt facute cu un Nikon Coolpix P5100 si in sfarsit, cred ca m-am hotarat ce aparat imi iau. Tu esti multumita de aparat?
Olgutza, multa sanatate strumfitei tale .
Andreea, eu am facut iaurt de casa in felul urmator: am incalzit 1 litru de lapte de 1.8 (Zuzu) si cald fiind, i-am adaugat 3-4 lingurite de iaurt si am amestecat (Bifidus, de la Prodlacta). L-am pus intr-un vas de lut (ca tot aveam in casa, dar nu cred ca are importanta) si l-am lasat pe calorifer (asta pe cand mai tineam caloriferele deschise) pana a doua zi. I-am scurs zerul si l-am pus la frigider. A iesit bun, eu am facut dintr-un litru de lapte pt ca vroiam si eu sa pap.
De regula eu ii dau lui D iaurt Bifidus (Prodlacta) pentru ca si eu tot dinasta mananc. Pe mine ma ajuta foarte mult, ma regleaza ca un ceas in orice extrema as cadea . Si vad ca il ajuta si pe D, nu a fost niciodata constipat si nici n-a avut scaune prea moi. Eu zic sa incercati si voi, poate va ajuta.
Despre vigantol, 2 picaturi/zi in lunile de iarna si 1/zi vara. Asta la recomandarea dr, pt ca D are fontanela f mica, abia daca se mai simte, e cat buricul degetului mic (nu stiu s-o masor altfel). Fier si calciu nu-i dau (dr mi-a zis sa-i dau calciu gluconic 1ml/kgcorp/10 zile pe luna). I-am dat in primele 2 luni, apoi m-am facut ca uit. Si la ultimul control copilul era "perfect".
Despre borcanele: D ma flateaza de-a dreptul. Nu-i prea place mancarea de la borcanele si prefera mancarea facuta de mine. Nici mie nu-mi plac cele de la Hipp (altele n-am luat), toate au un gust/aroma comuna , indiferent de continut. Nu stiu ce sa mai cred, una scrie pe borcan, altceva imi spun mie papilele gustative. Am luat ieri un borcanel de caise - sunt fructele mele preferate - si numai gust de caise nu avea . Si dupa ce i-am dat 2 lingurite, am citit si eu mai bine pe borcan: continea zahar , organic ce-i drept (ca si cum asta ar trebui sa ma linisteasca). Asa ca i-am dat tot mere si para pt azi si caisele le-am pus la frigi, cu gandul sa ma hotarasc ce fac cu ele. De ce naiba pun zahar in fructe??? Mai ales in caise, piersici, adica fructe atat de dulci?
Oricum, eu nu mai cumpar borcanele decat in caz de extrema urgenta.
Fetelor, aveti idee, orezul brun e totuna cu orez integral? Eu am cumparat de la un magazin cu produse naturiste orez brun si i-am fiert lui D cu morcov, dovlecel si jumatate de ceapa mica, apoi am mixat totul. A fost de-a dreptul incantat, nu puteam sa-l mai opresc .
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.
Vivela spune:
Wow, ce mesaj kilometric am scris, acum am vazut .
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank"> Children see. Children do.
loredana_76 spune:
Buna.Andreea mutumesc pentru nota 10,dar sa stii ca si Raducu e un scump si un dulce si are o fata asa haioasa,zici ca e pus pe sotii tot timpul.Pozele care le-ati cavut sint facute cu vreo 3 aparate.Aveam un sony care nu era performant,ne-am luat un Canon is 5 care face pozele mai bine,are stabilizator de imagine si citeva sint facute tot cu Canon dar al uni fotograf si are un obiectiv special pentru pozele potret.
Sa nu uit ,Cafera ai doua fetite frumoase foc si chiar ca am si eu pofta de o fetiza,nu,nu sa o maninc,sa fac una, ca tot sintem la capitolul cu pricina.
mychydutza spune:
ioanaiub a treia poza de pe pag 2 are peste 1000 pcte.
andreea e ff impo sa folosesti lapte acru, nu iaurt. eu folosesc lapte batut ca altfel nu se acreste laptele dulce repede!
*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei