Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by raca
Ellenutza, cat te-a costat vaccinul si cum l-a tolerat Bitzi?de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
m-a costat 165 RON (ambele) si bitzi nu a avut nicio reactie de la el .. nu febra, nu umflaturi ... totul a fost ok. a plans doar cand i le-a facut.
Elena
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
irinouka spune:
salutare!
am vesti de la SHOSE! pipetzica ii acapareaza tot timpul si nu a mai reusit sa forumizeze, din pacate, dar va pupa dulce pe toate si pe clopotzei si spera sa revina cat mai curand.
pipe are 6 saptamani, e mancacioasa foc, a trecut deja de 4,5 kg. iar shosetica asteapta cu nerabdare sa ajunga sa se odihneasca noptile, ca bebelusa o solicita din 3 in 3 ore. dar sunt amandoua sanatoase si voioase. un pic matzaita pipe, care s-a invatat, de la bunica, sa fie luata-n brate. :-)
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Tinna S. spune:
Salut fetelor!
...vad ca discutati aici despre reflux.
Miri , imi pare tare rau sa aud prin ce treci... Nu are nici un rost sa te invinovatesti ca nu ti-ai dat seama, ca doar omu' cat traieste invata... Sa nu cumva sa renunti sa ne mai dai sfaturi aici, ca nu stiu ce ne facem fara tine...
Uite mie de exemplu si acum mi-ai deschis ochii... Sunt convinsa ca si puiul meu are reflux, dar pana acum am refuzat sa cred... Oricum s-a accentuat destul de nasol in ultima perioada...
Bebele meu regurgiteaza destul de mult, dar eu am dat vina pe faptul ca inghite extrem de mult aer, si face o groaza de bacuri... De obicei dupa bacurile alea mari regurgiteaza... Dar de multe ori il vad cum se chinuie si cand sta in patut, si nu poate sa doarma din cauza asta...
Dr. o sa-l vada abia peste vreo 2 saptamani, asta daca nu o chem eu mai repede...
Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si
Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Tinna S. spune:
Laura_D am vazut si eu pozele cu Dimitris cel mandru in costum de grec! Tare frumoase poze!
Iar de Eleni ce sa mai zic, e o scumpete mica!
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Tinna S. spune:
Hai ca ma apuc de facut capitol nou!
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
irinouka spune:
mai, laurici dimitrici, de mare exceptie grecoteiul mic! si ce bine-i sade cstumasul! sa-mi spui ca la- uadmirat fetele de pe forum, sa ii cerasca baietului self-esteem-ul!
numeioana, cresterea de care pomenesti tu e posibila, s-a intamplat si la rares, intr-o saptamana din prima luna. nu iti mai face griji ca imediat vine luna a doua si o sa incepi sa te intrebi daca nu cumva ia prea putin in greutate. asa ca bucura-te de moment!
ellenutz, esti de poveste cu cantarul ala! :-)
zuze, a facut si palugelul vaccinul infanrix hexa. ieri. a tipat la intepatura si gata. nu s-a inrosit zona (daca patea asta, trebuia amsat cu un cub de gheata) si nu a facut nici febra. mi-au spus si doctorita si asistenta ca efectele secundare la vaccin sunt oricum destul de reduse si de rare si ca sunt si mai rare la vaccinul asta decat la cel de stat. una peste alta, e bine cand totul e bine, indiferent ce varianta alegi. pup
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaatudor/alinaatudor.jpg)
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Cat e de frumusica StefaniaSi ce mandru e tati! Tu ii faci singurica baie? Eu nu pot: sotzul tre' sa o tzina de cap, ca sa fiu sigura ca nu ia apa
Ce-mi place cosuletul in care doarme! are si suport? De unde l-ai luat si cam cat a costat, asa de curiozitate? Noi am cautat pe la Lacu Rosu unde sunt tarabe cu suveniruri, dar nu am gasit decat cosuri pt papusi.![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
Laura..eu i-am facut baie o singura data singura..pt ca nu era tati acasa...dar la mine nu e problema de cum o tin ci de faptul ca trebuie sa car cadita in camera..ceea ce imi e imposibil..am din aia de la babyok.si e tare grea cand are apa..e destul de incomod sa o tin singura dar acum..pun apa mai putina cand ii fac singura..si sta cu capul sprijinit de forma aia din cadita...iar cand e cu fundul in sus iosi tine sigurica in sus capul..mi-a fost teama la iunceput singura cu baie..dar..incet incet..ne specializam:D
cat despre cos..eu nu il am acasa..e varianta pe care o folosim cand mergem la parinti in vizita la ploiesti..il am imprumutat asa ca nu pot sa te ajut cu info..imi pare rau ..am vazut totusi la poarta la tarani pe Dn1..intre Bucuresti si ploiesti..
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
grati.ela spune:
LauraD, frumos tare flacaul tau! Ce gradi este de org asa serbari?
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/