Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
zuzici
aseara dupa baita, bitzi a urlat vreo juma de ora si abia apoi am pus-o la san .. era pe jumate adormita. dupa ce a papat m-am muls ca simteam tensiune in sani .. dar n-am scos cine site ce .. vreo 70 ml .. .. azi dimineata m-am trezit cu sanul drept ca un pepene .. udasem pijamaua, cearceaful .. tasnea singur lapticul fara sa apas eu pe san .. a papat bitzi vreo 7-8 minute si s-a saturat ..
abia astept sf saptamanii s-o pun pe cantar ..don't shoot .. am si eu un fix .. macar sa nu scada ..
zuzele
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ven spune:
Acum ca tot veni vorba, intrebare la fetele de dincolo: cat costa Gavisconul (si gramaj, forma de prezentare etc.), si as vrea sa mai stiu daca se gaseste in Germania?? Sar'na de raspunsuri!
numeioana spune:
fetele, am si eu o nelamurire. Poate bebe sa ia in a treia saptamana 450gr? Aseara l-am cantarit pe David si avea 4 kg, desi acum o sapt cantarul arata 3,550. E posibil? Mi se pare tare mult! Asta inseamna ca in 3 sapt a luat 970gr. In primele 2 sapt a luat 270 si respectiv 250 gr.
Ce ziceti?
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
raca spune:
fetelor ati facut vreuna vaccinul pentaxim+euvax?? Cum e, aree seringa ca si infanrix?? Ca nu stiu ce sa cumpar...
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
miri_mik spune:
ven, acu de dimineata merg la farmacie sa-l iau. iti spun dupa cat fu si cred ca se gaseste si in germania desi tara d eorigine e franta. exista cu gust d ementa, anason si banane dar pt copii e de banane.
a, sis tii ce mi-e ciuda? ca tocmai ca stiam cum e cu refluxul tocmai ce-i ziceam lui domnul sot" vai, ce bine ca am scapat"! adica tamapita d emine, daca n-am vazut varsaturi zdravene, am zis ca neah, n-ar enik.
numeioana, ia foarte bine in greutate gogonelul! si e posibil. dar nu te speria ca cresterea asta nu dureaza la infinit.:)) mai incolo o sa creasca putin mai icnetus.
ellenutsa, ti-ammai zis, la greutatea ei nu ar fi normal sa ia tot cate 300 de grame pe saptamana. lasa fata in pace n-o chinui. sid egeaba te mulgi, ca ce scoate ea, tu nu scoti nici cu slujbe!
fetelor, eu ii spuneam lui honey ca nu mai dau sfaturi pentru ca uite, de data asta le-am nimerit ca nuca-n perete! deci daca la propriul copil nu descifrez cum trebuie ce trebuie, cum pot io sa zic altora ce-ar fi de facut? pe de alta parte sunt doar un om normal, iar copiii sunt diferiti nu reacioneaza la fel, de aia imi zic ca n-am descoperit la sacha ce-l necajea.
laura_ioana, tu ai vanita d ela babyok? ca nu mai tin minte. cu suport pt copil? daca da, las-o linistitape Thea sa se fatsaie in apa. sacha e un fericit ca s epoate misca in voie, si amlungit baitsa considerabil ca sa se batsaie in apa.
noi, dupa 5 ore de nemancat combinat cu somn in maxi cosi (record), dupa ce ne-am intors d ela medic, ne-am trezit sa facem baie. de foame mare, a ras 120de ml de la mine, a vomat vreo 20 dar era satul, cu capul pe spate si oftand de palcere. si cand sa-i dau laptele praf antiregurgitant... flori! nu l-a convins... a baut pana la urma dar fara tragere de inima. si a dormit fericit pana la 4 dimineata. la 4 a halit si la 6juma cerea iar. la 8 ca mancat si de la 8 plange daca sta pe spate. pe lateral nu vrea. l-am pus pe burta. liniste... tre s ama duc dupa gaviscon:(
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
virgo spune:
Fetelor , prevestirea sumbra de ieri nu s-a adeverit : gaga e numai un zambet , mi-a dormit beton azi noapte . Doamne ajuta !
Eu in schimb am dat semne de un inceput de gripa , cu frisoanele de rigoare , dureri musculare . Am bagat un Oscilococcinum , poate totusi nu ma ia !
Ma duc sa ma arunc in cada cat doarme bebe .
Pusici !
ramonab spune:
Buna dimineata mamicute!
Laura am vazut grecul tau. Ii sta bine in costumul cu fustita .Am inteles ca l-ai convins greu sa il imbrace tocmai pt ca are fustita.Spune-i ca l-au laudat zuzele de pe forum, asa sa se simta el bine .
Miri ,imi pare tare rau pt problema descoperita, sper sa treceti repede peste asta.
Ashaaa, si acu sa va spun ce a facut bebeul meu intr-o seara: a refuzat sanuuuul.Pur si simplu nu a vrut sa manance din el desi era lihnit de foame.A tras din el cateva secunde si gata, s-a dat pe urlat si nu l-am linistit decat cu foenul pe burtica. Na am zis ca o fi avut ceva dureri in burtica si de aceea nu vrea.Dupa ce s-a linistit am incercat din nou.Nimic frate, nici sa il vada.M-am speriat, zic asta nu mai vrea sanul, ce ma fac, ca eu am lapte din belsug si daca el nu o sa mai suga o sa imi scada. Am cedat si zic hai sa ii da laptele muls din frigider sa vad manaca? Si ce credeti? L-a ras, 120 de ml, fara nici o problema si imediat a adormit.Eu deja gata eram disperata, zic asta imi refuza sanul si se duce lapticul meu.
Dimineata cand s-a trezit, am zis ca ii dau sanul sa vad...si a mancat fara nici o respingere .Asta s-a intamplat alalta seara si de atunci nu amai facut asa ceva.
Oare ce a avut de a refuzat atunci sanul? Nu s-a schimbat nimic din rutina zilnica, eu nu am schimbat nimic, ma refer la deodorant sau sapun, ca am auzit ca si asta poate fi o cauza de respingere a sanului.
Habar nu am ce a fost dar sper sa nu se mai repete.
Acuma am o intrebare: daca alaptam avem voie sa mancam miere? Ca stiu ca pana la 1 an copilul nu are voie, dar daca trece in lapte?
Eu in sarcina beam ceaiul cu o lingura de miere si tare mi-a placut si mi-e dor.
Stancutza, ms pt sfatul pt cumnata mea garviduta si cu super greturi, i-am spus sfatul tau si a celor care mi-au mai raspuns (scuzati ca nu imi mai aduc aminte exact cine). Se simte mai bine si va multumeste.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=12
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by raca
fetelor ati facut vreuna vaccinul pentaxim+euvax?? Cum e, aree seringa ca si infanrix?? Ca nu stiu ce sa cumpar...
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
eu le-am facut lui bitzi. dr a venit cu ele, nu le-am cumparat eu. dar am vazut ca au seringile in interior. ptr siguranta mai intreaba si tu un doctor.
vaccinare usoara
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
miri_mik spune:
ven
http://good-times.webshots.com/photo/2470685180101920732KrKwrI
3,78 euro, la mine, ca e importat din franta.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
raca spune:
Ellenutza, cat te-a costat vaccinul si cum l-a tolerat Bitzi?
de Razvan Gabriel
Cum crestem