Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by miki_baby

CREATA, it's a deal!!! Ramane atunc i sa iau legatura cu Dani! Abia astept:)). CU plecatul in vacanta, eu zic ca puteti merge linistiti la munte. Nu-i departe deloc, iar mariuca va fi deja maricica. Noi pe 9 mai mergem un weekend la Riga, iar pe 11 iunie venim in Romania si stam o luna!

MIRI, ca rau imi pare de vestile proaste! Uite cum se intampla..te duci pentru una si afli de alta:((. Hai curaj!

Eu am fost al oftalmolog astazi si-mi trebuie ochelari!! Dar cum aici sunt ff scumpi ( 400 euro), mi-i voi face in Romania. Daca puteti sa-mi recomandati un loc ar fi perfect.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

stiu eu un magazin ..la mecdonaldsul de pe regina elisabeta..chiar pe strada aia care trece pe langa mac..perpenmdiculara pe reginaelisabeta..vreo 50-100 m de mac..e destul de mic magazinul dar are ochelari pt toate gusturile si buzunarele..plus ca dr e super ok..mie mi-a diagnosticat cel mai bine astigmatismul ..cu unghi cu tot..eu acolo ma voi duce mereu..

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

miri..si pitik mea are reflux..dar sa vezi diferenta de abordare..la noi..numai tratment paletiv...ridicat patrul la 45 grade, stat copilu dupa ce mananca 20 min vertical..nimik concret...si pitik in continuare se chinuie..exact cu simptomele pe care le descrii..fara ca medicii sa o ajute altfel..au zis ca daca nu ia in greutate sa imi fac griji..nu e cazul..am cantarit-o si acu are 4900 gr..e ok..dar ea tot sufera..cica daca vreau pot sa ii dau metoclopramid..dar nu vreau ca are numeroase ef adv...
ma uit si io de medicamentul ala de care spuneai tu dar precis nu se gaseste la noi..fi-mi-ar sila de tara asta de cacat...ma lasa asa..cu gandul ca se poate face mai mult..dar ..na..ghinion ca traiesc in iubita si fascinanta romanie...

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina(kalos) foarte frumusica e gazutza ta Ce-mi place pozica unde sta in brate la tati si strang amandoi okii ca-i bate soarele Asa de cald a fost de umblai la maneca scurta?
Ioana(nume) eu stiu ca trebuie pusa in jos putica baieteilor. In scutecele din panza se puneau in sus, dar nu stiu exact explicatia.
Gatta Sa ne traiesti si sa fii fericita! Sa-ti fie viata ca o floare alaturi de micuta ta!

Zuzici, pe Thea mea deja o terorizeaza batista bebelusului! Tzipa saracutza de mi se rupe inima! Mi-e groaza ca o traumatizez si nu o sa mai pot “aspira” de mucisori cand mai creste. Cum sa procedez?

Si eu vreau sa mergem in concediu in Antalya cu bebe, prin septembrie, dar am niste emotiiiii!!! Daca e sa mergem optam, oricum, pt ultra all inclusive si parka tzin minte ca au si papa pt copilasi. Oricum au scaunele pt copii, dar nu stiu cum ma voi descurca cu mancarea….oare sa merg mai bine in iunie cand nu mananca asa diversificat (doar un suculet de fructe, ceva)? Nasa fetei ma sfatuieste sa mai iau pe cineva sa ma ajute cu bebe, ca sa-mi tihneasca vacanta. Dati-mi niste sfaturi, va rog!

Honey chiar ca aveti curaj sa mergeti atat cu bebe mic! Va invidiez pt curaj!
Alina023 ai niste copilasi frumosi foc! Ce-mi place pozica in care Luca o tine pe Ana in brate si se uita unul la altul Dragoste mare acolo! SI pozele in care ea e satisfacuta dupa ce a papat san…exact mutrita aia o face si Thea cand scoate singurica sanul din gurita! Iti vine sa papi gurita aia
Ooofff, Miri! Ce nasol cu faza cu refluxul! Bietul Sasha! Si Thea are unele din simptomele pe care le enumeri: regurgiteaza la aproape fiecare masa, mucisori in gat (mai ales noaptea spre dimineata, dupa ce papa) si fornaiala. La fel ca Andrew de Honey, suzeta nici san u o simta macar! O impinge cu o limba hotarata
Irlandeza cred ca o sa iau si eu o lampa mica.
Elenuta daca filmezi masajul vreau si eu

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Laura ioana , sfatul meu e sa nu iei lampa..bebe trebuie sa doarma in bezna totala..ca si tine de altfel

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

AlinaT o sa incerc in noaptea asta sa vad cum si daca ma descurc fara lumina.

Poze Laura
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni

Mergi la inceput

Cat e de frumusica Stefania Si ce mandru e tati! Tu ii faci singurica baie? Eu nu pot: sotzul tre' sa o tzina de cap, ca sa fiu sigura ca nu ia apa
Ce-mi place cosuletul in care doarme! are si suport? De unde l-ai luat si cam cat a costat, asa de curiozitate? Noi am cautat pe la Lacu Rosu unde sunt tarabe cu suveniruri, dar nu am gasit decat cosuri pt papusi.

Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaa !!!!
Am de recuperat cateva pagini dar vreau sa va arat fotografii facute aseara la serbarea de la gradinita greceasca a lui dimitris...
am fazut mongol frumos de galaxy... uitati si un grec mandru...

a, si eleni fericita de centrul ei de joaca....

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/2363481694/

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LauraD, vizionat poze de copil grec mandru si frumos si de Eleni mica si finuta si scumpa tare-tare, mai ales in poza www.flickr.com/photos/21462816@N06/2363481118/in/photostream/" target="_blank">asta

Miri, fruntea sus, mami. Tu stii bine ca refluxul nu e o mare tragedie (am posedat si noi, la ambii flacai, din pacate), dar intr-adevar nu e placut sa vezi ca sufera copilul si nu se poate odihni ca lumea.....dar trece! Si, vorba AlineiT, bine ca la voi exista Gaviscon, noi i-am tratat pe amandoi, cu Metoclopramid, care nu e chiar cea mai fericita alegere, dar in lipsa de altceva mai potrivit, a trecut si cu el, fara efecte adverse....Mathias inca mai serveste Meto de 3 ori pe zi, cate 2 pic., si va servi pana vad eu ca e perfect ok cu pb. asta.....

La noi a nins! Imagine that! Eu (si Markus) n-am iesit din casa de o sapt., si taman azi cand am zis ca ies, ca de nu o iau razna, ninge Ma rog......vreau in tarile calde!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri iubita, off, imi pare rau ptr problemuta prin care trece sacha. nu sunt de acord cu tine .. nu ai de ce sa te invinovatesti!!! nu poti sa le stii pe toate, ca doar nu esti doctor. sunt sigura ca va fi bine cu tratamenntul prescris de dr. fata si pe sacha grasunic

laurici ce grecotei frumos si scump ai!! ii sta tare bine in costumul national. iar eleni este o frumoasa. si ce ciubote in pas cu moda are fata.

laurici de piatra da-mi semn cand intri pe mess .. sa-ti trimit pe dunstan baby language.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput