Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
honey79 spune:
Miri, imi pare rau sa aud vestile despre Sacha.Speram sa fie bine si sa se remedieze problema cat mai repede.
M-ai pus pe ganduri, ca si Andrew prezinta cateva simptome ca Sacha:plans de nu-i intri in voie,regurgitat dupa fiecare masa,mucozitatile si haraitul din gat.... mai putin iubitu' suzetei.Pe-asta o zvarle de nu se vede.
Si mai avem aproape o luna pana mergem la doctor.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
miki_baby spune:
CREATA, it's a deal!!! Ramane atunc i sa iau legatura cu Dani! Abia astept:)). CU plecatul in vacanta, eu zic ca puteti merge linistiti la munte. Nu-i departe deloc, iar mariuca va fi deja maricica. Noi pe 9 mai mergem un weekend la Riga, iar pe 11 iunie venim in Romania si stam o luna!
MIRI, ca rau imi pare de vestile proaste! Uite cum se intampla..te duci pentru una si afli de alta:((. Hai curaj!
Eu am fost al oftalmolog astazi si-mi trebuie ochelari!! Dar cum aici sunt ff scumpi ( 400 euro), mi-i voi face in Romania. Daca puteti sa-mi recomandati un loc ar fi perfect.
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
miri_mik spune:
honey, nu mai dau sfaturi, ca evident, nu ma mai pricep. imi tin gura de-acu daca n-amfost in stare sa fac legatura intre plansetele lui gaga si ce avea de fapt. daca ai vreo indoiala, du-te la alt medic mai devreme la un control.
miki, curaj curaj, dar mi-am bagat "mortul" in casa (laptele praf adica) imi sta pe creier! trece, creste, peste doia ani o sa zic: vai, ce talamba am putut fi! pana atunci... nah, cica fara tratament risc sa se agraveze treaba:( ne tine cel putin pana ajungem la mancare solida, adica peste 3 luni:(
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
roli25 spune:
Miri imi pare tare rau sa aud de Sacha, dar ai sa vezi ca o sa fie bine si putinul lapte praf de care are nevoie pe post de medicament nu o sa-l faca sa se intarce.
Tocmai tu care esti o optimista si sustii toate fetele sa te deprimi ca nu ti-ai dat seama. Nu poti sa-ti dai seama de tot, asta e treaba medicilor. Tin pumnii sa treaca repede si va
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
irinouka spune:
mirikule, nu ai cum sa le stii pe toate, nu mai spune prostii!!! slava cerului ca medicul a stiut sa vada ce era de vazut si ca gaga al tau o sa scape curand de belea. imi dau seama ca iti e ciuda pt ce a patimit el in ultima vreme si ca te invinovatesti ca nu ai stiut sa citesti semnele, dar cum era sa le fi citit?!
ia ziua de azi asa cum e, ca pe ziua in care ai inceput sa rezolvi o problema si nu ca pe ziua in care ai inceput sa iti faci probleme pt ce-a fost. uf, cum m-am exprimat! da' stiu ca intelegi ce-am vrut sa zic. si sub nicio forma sa nu pui in cui jobul de consiliera a zuzelor, pliz-pliz-pliz!
va pupez mult, pe tine si pe flacaii tai!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
honey79 spune:
Miri,scumpa..n-are rost sa te auto-flagelezi.
Cu bebelusii e destul de geu,sa ne dam seama ce si de ce. Ei saracutii nu stiu decat sa pape si sa planga si e normal sa asociem anumite simptome, cu.. banale chestii..cum ar fi...un rosu in gat, foame, oboseala, etc.
De unde sa fi stiut ca... hornaitul si mucishorii din gat au treaba cu refluxul????
Hai, capul sus, mami... o sa treaca si totul va fi bine.
Pup apasat si imbratisez strans.
PS: O sa sun tot la Clinica unde am fost si o sa ii rog sa-mi faca o programare mai devreme...ca sa fiu eu linistita.
Tocmai am sunat la ginecolog, si-am facut programare pentru mine..in legatura cu galma aceea.
Usor, usor..le rezolvam pe toate.Rabdare si...salam de biscuiti.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
irlandeza intamplator am fost la niste prienteni unde era si o maseuza. tipa stia si masaj de bebelici si m-a invatat cum s-o trag bine pe bitzi sa-i intind oscioarele ..
trebuie sa folosesti ulei! la picioruse, il iei de la baza, il cuprinzi cu mana (ca un O) si o masezi de jos in sus. insisti pe cutulitele unde este rosie - cu stau ei cu piciorusele stranse. la gamba, o ciupesti usor de muschiuletii din interiorul piciorului ca sa indrepte labutele. ei au tendinta sa stea cu ele invers ca asa stau in burtik. la talpita .. de la calcai in sus o masezi cu degetul mare ... sa vezi cum rasfira degetelele ..
poate o sa filmez cand ii fac masaj lui bitzi cum m-a invatat tipa aia. ii place lui bitzi tare tare
Mersi mult. Tare mult m-ar ajuta daca ai filma cum faci masajul.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Alinaatudor , Miri
Poze de tot felul
irlandeza spune:
Laura I. eu am o lampa micuta, cu 2 "puteri" de luminozitate,o las la mai mic si asa doarme toata noaptea, iar cand se trezeste sa pape , tine ochii inchisi, nu o deranjeaza deloc.O tin , lampa, intr-un colt al camerei, nu langa patut.
Poze de tot felul
irlandeza spune:
Am vazut pozele cu Daria, o scumpa grasunica. Si ce cald a fost in Bucuresti....de erati in maneca scurta, dar saracuta Daria era prea infofolita.
Poze de tot felul