Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
roli25 spune:
quote:
Originally posted by honey79
Fetele...dupa ce va spusei ca bebe al meu n-a papat prea mult de dimineata si a si regurgitat aproape tot ce a supt.... a adormit...de la 6 la 8am.
L-am schimbat, i-am dat sanul... a supt nici 5 minute cred si a adormit din nou, pana la 9...si apoi aceeasi poveste de la 10 la 12.
Acum... a supt iar dintr-un san ...3-5 minute si mi-a adormit in brate.
Oare mananca destul???
Sanii sunt full...caci am tot udat tricoul ... dar recunosc, nu m-am muls.
Oare ar trebui s-o fac???
Honey daca doarme inseamna ca papa suficient. Nu trebuie sa te mulgi decat daca vrei sa pui rezerve la congelator pt. cand ai vreo treaba si trebuie sa pleci fara el.
Roli mamica de Andrei
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roli25 spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Pt cine are timp sa ne mai vada, am mai pus niste pozici: http://community.webshots.com/album/562345278bKpraC?start=36
Tare dulce si pufoasa. Si ce zambet!
Roli mamica de Andrei
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Honey, iubita, multumesc pentru aprecieri. Aceea este si poza favorita a sotului :)
Cat despre nebunii de pe strazile Bucurestiului...trebuie sa ne ferim noi si sa fim fff atente pentru ca altfel nu ne fereste nimeni. De-asta mi-e si f teama cand ma gandesc ca peste un an Luca va merge la scoala si la un moment dat va trebui sa traverseze strada singurel. oooofff...dar nu-i putem proteja noi toata viata, din pacate...
Cat de curajosi sunteti sa mergeti cu bebe mic un drum asa de lung.... Bravo voua! Si in mod sigur bebe Andrew se va comporta exemplar. Felicitari! Si sper sa aveti o vacanta minunata!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
Zuzici dragi,
pentru cafegioaicele care tanjesc la un ness: alde Tchibo au cafea solubila decofeinizata. FF bun!!! Eu nu beau cafea de felul meu, dar imi place gustul de ness, asa ca pun dimineata in lapte o lingurita de cafea din asta si una de miere....miam-miam!!
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
alina023 spune:
Stancutza mama....m-ai lovit la inimioara rau de tot!!! Si cu laptele si cu mierea...s gandindu-ma sa pun si ness in el... Numai ca la stomacul meu in pioneze... Dar cred ca nu mai pot eu sa tin regim decat maine. Imi bag picioarele...mor de pofta si de inanitie!!
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
quote:
Originally posted by alina023
Stancutza mama....m-ai lovit la inimioara rau de tot!!! Si cu laptele si cu mierea...s gandindu-ma sa pun si ness in el...Numai ca la stomacul meu in pioneze... Dar cred ca nu mai pot eu sa tin regim decat maine. Imi bag picioarele...mor de pofta si de inanitie!!
Uff...am uitat ca esti cu burtica...sper sa-ti treaca repede, intr-adevar combinatia e foarte gustoasa! Si merge si seara
![](alcool.gif)
![](pupic.gif)
Stancutza,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
anca.b spune:
Honey, imi dai curaj cu concediul...noi planuim sa mergem la mare in iulie. vom fi vreo trei familii, toate cu copii mici, asa ca vom avea program similar. imi era un pic groaza de drum, insa fata de ce vreti sa faceti voi, e floare la ureche (vreo 750 km dus, si tot atita intors)
Apropo, daca stiti careva un hotel de 3-4 stele la mamaia pe care puteti sa-l recomandati, pls .
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan
alina023 spune:
In seara asta ma abtin pentru ca oricum nu am solubila in casa. Dar maine seara dau atacul!!
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
honey79 spune:
Eu mi-am adus rezerve de cafea din Germania.Cafeaua americaneasca nu-mi place.
Si am si decof si normala.Adevarat ca de cand am nascut n-am mai baut,dar...tanjesc dupa un iced-coffee.
Chiar o sa-mi fac o Mocha maine dimineata.
Fac niste cafele....yummy yummy.... deh,avantaj ca am lucrat 3 luni la Starbucks.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
miri_mik spune:
fetelor, a cazut o reduta, si lumea in capul meu...
va remintiti ca sacha urla. bun, nimic deosebit, doar ca eu sunt o tuta si jumatate si nu mi-am dat seama corect de ce urla. ENIGAMA s-a elucidat acum o ora: sacha sufera de REFLUX!
am fost la medic pentru ochi. canalul lacrimal infundat e un urat si un inflamat. dar nimic serios insa... stand sacha asa la noi in brate, a facut la un moment dat "bleacs" . si ma itnreaba doftoritsa: facedes asa? pai... sa vedeti ca a facut azi, un pic, in coltul gurii, parcaz ieri cand l-ampus pe burtica... dar nu m-am intrebat ce si cum ca daca era reflux, zic eu, vedeam ca la bruno: reflux de numa.
ea: haraie ca si cum ar avea muci in nas? zic da! la 5 dimineata nu mai doarme nimeni de haraieli si sforaituri, trebe musai sa-l aspir.
ea: ii place suzeta mai mult ca in alte dati? pai... e indragostit mai nou de suzeta... si urla daca n-o are.
ea: plange mai mult ca d eobicei? pai... da, e drept ca de vreo o saptamana am senzatia ca nu stie s amai doarma ziua. inainte dormea si doua si trei ore legate, acu la o ora fix... urla si vad ca ar vreasa doarma dar nu poate.
ea: la varsta mica sa fiti fericita ca doarme o ora. siestele mai lungi vin dupa 5-6 luni! (atentie amatoarelor)
ea: noaptea e chinuit? pai... de 3 zile ma trezeste din ora in ora sau doua in doua. azi noapte ce-am mai dormit si eu dar...
ea: e suparat, nefericit? se joaca? pai...da, se joaca, a descoperit jucariile, e fericit cu bruno...
ea: sufera de reflux. cand inghite asa in gol si se ineaca la o ora dupa ce a mancat e din cauza ca laptele si acidul urca in esofag, recoboara da rnu iese in gura. cand il puipe burta, iese de la presiune. pe laterale curge ce se aduna in obraji si nu stie sa inghita. in plus, suzeta il ajuta sa suga fara sa-si faca probleme ca vine lapte si ala se reintoarce sa-l arda pe esofag. copiii care sufera de reflux lasa impresia ca au mereu nasul infundat sau ca sunt raciti. de fapt s eirita mucoasele si produc mai multe secretii de unde haraiala continua aproape.
eu: credeam ca e d ela aerul uscat.
ea: are cruste in nasuc?
eu: nu
ea: pt ca mucozitatile sunt localizate si deci nu se elimina prin nasuc. nu au nimic de-a face cu raceala.
concluzie: gaviscon cu gust de banane pentru copii (un pansament gastric care va proteja esofagul in caz de reflux si regurgitari importante) si .... daca vreau... lapte praf anti regurgitare completare dupa masa daca accepta samai manance satul - ceea ce ma indoiesc ca l-ar interesa. ar fi un fel de capac, cum e pentru mine desertul la masa de seara, cu diferenta ca...pt mine desrtul e ceva mniamii, pentru el... si, capac, mi-a zis ca nu mai ia in greutate ca saptamanile dinainte dar sa nu ma ingrijorez ca e bine, e in grafic si are rezerve zdravene dar probabil ca din cauza oboselii si a stresului cauzat de reflux nu a maia similat cum ar trebui.
bon, si uite-asa s eincheie o zi care nu prevestea nik catastrofic!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png