Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ioana.... am vazut si eu poze de Davidut... again... si dap, e un scumpel si-un dulcel. Pupe eu pe el.

Cat despre putzulica, se aseaza in jos...tocmai din aceasta cauza... sa nu se ude tot.Si.,.. cam aici se opresc manevrele legate de cuculetz... nu se face nimic altceva..cum ar fi decalotare.

Cumnata ta are baieti???

Pupicei mamicii si printishorului.

PS:Scuze ca n-am mai vizitat randunicile.Timpul nu mi-a permis...

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ioana, putzulica se aseaza numai in jos. altfel patesti sa se ude copilul rau la fiecare pishu.
in plus, ca sa citez o alta fata de pe forum, intreaba-l si tu pe sotul tau, el cum si-o tine in pantaloni? in sus?

quote:
Originally posted by numeioana

Multumim pentru aprecieri, fetelor! Gatta, David are cucuiul marisor si a zis doctorita ca se trage cam in cateva luni. Sper, ca sunt cam speriata!

Intrebare pt mamicile cu baietel:

Putica o asezati in sus sau o lasati asa cum sta ea?? Azi a venit cumnata mea si m-a pus sa i-o asez in sus iar David a facut pisu si a iesit pe deasupra scutecului si a dormit ud tot... tare m-am mai ofticat ca a stat atata ud...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Alina-kalos..frumoasa foc Daria.Si ce falcute are ea, mai mai.
Ca sa nu mai zic ce dulce e in rochita rosie cu pulovaras...ehhh...o adevarata domnisoara.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Alina, ce falcutze!!! Si ce guritza!!! Si ce zambet!!! E o frumusete si o scumpica bebelina ta! Sa-ti traiasca! Tare mult imi place de ea!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Cretzulina...tu intrebai parca in Capitolul trecut... daca merge cineva in vacanta.

Well....noi avem deja planificata vacanta prin iunie-iulie..deci cand bebe va avea vreo 4-5 luni...
Vacanta cu masina... condusvreo 3000km dus si 3000km intors... daca nu si mai mult.

Mergem in New Jersey la bunica Dotty...sa apuce sa-l vada si ea pe Andrew live...

Oricum, o sa avem opriri la fiecare 2-3 ore, sa ne intindem piciorusele, sa papam...sa admiram imprejurimile, mai ales ca trecem prin cateva state.

Am vrea sa facem un traseu dus si altul intors.
Gen, dus pe Valea Oltului si intors pe Valea Prahovei..dar infinit mai lung.
So.... speram ca Andrew se va comporta ok. If not... inchiriem o camera la vreun Hotel along the road... si ne odihnim cum trebuie.

Din ce am citit, e mai usor de calatorit cu bebei mici ,decat cu ... copii de-un an sa zicem.Om trai si-om vedea /experimenta.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mersi de raspunsuri, zuzici!! Asa ma gandeam si eu! Cumnata mea are un baietel de 2 ani si ceva si asa ii aseaza putulica...ma mir ca asa mare nu-i iese pisu din pantaloni, ca inca n-a invatat sa faca la oala!!
Anca, ce m-ai distrat!!

Pucpici lui Andrew, Honey!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Alinush mama... ce sperietura trebuie sa fi tras tu cu Anita in brate si nebuna trecand razant pe langa voi.

Tin minte, cat am fost gravida si-am venit anul trecut la Bucuresti.,..la Baby Expo si sa ma intalnesc cu voi..ce frica mi-era. Si sa ies in fata blocului..din cauza de caini...si sa merg cu tramvaiul (noroc ca 21 era scos,din cauza de reparatii) si mai ales sa trec strada...din cauza de nebuni la tot pasul.

Bine ca sunteti bine si... e bine ca poti gasi si-o parte haioasa in tragedia asta. Caci mi se pare o tragedie... cum toata suflarea romaneasca are permis de conducere, dar sunt totusi asa de needucati,unii.Nu-i de mirare ca citesc in ziare despre accidente ..in fiecare zi.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

alinat mi se pare imposibil sa traga 160 ml in 10 minute in conditiile in care cu pompa trag 100 cand e sanu plin in 10 minute, cand e mai golut cam in 20 minute ..

Ellenuta este perfect posibil sa suga 160 in 10 min. Bebe suge mult mai repede si mai usor decat tragi cu pompa. Chiar si atunci cand la pompa nu iese bebe poate suge.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Alina, cat de mult imi place poza asta.
http://s210.photobucket.com/albums/bb9/lucalina78/?action=view¤t=Picture031.jpg

Anita e pur si simplu ... dulce dulce!!!!!

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Intrebare pt mamicile cu baietel:

Putica o asezati in sus sau o lasati asa cum sta ea?? Azi a venit cumnata mea si m-a pus sa i-o asez in sus iar David a facut pisu si a iesit pe deasupra scutecului si a dormit ud tot... tare m-am mai ofticat ca a stat atata ud...

Sa-ti traiasca frumosul clopotel!. Putica se pune in jos tocmai ca sa nu se ude pana in gat.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput