Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
ancasoare spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
LalaD, unde sunt informatiile referitoare la rosu in gat ? Ca si Patti are, si cativa mucusori in nas si gat, si nu reusesc sa-i scot. Am luat si apa marina, si dispozitivul acele in care ai trag cu gura, cel atasabil la aspirator nu-l gasesc aici. S-au uitat la mine ca la o nebuna cand le-am explicat........ Deci..... ?
Ancasoare, cum ati rezolvat problema cu mucutii ? Antibiotic luam si noi, rosu in gat nu mai are.
Mitsu, daca Conrad tuseste nu inseamna ca are ceva la plamani, poate e doar rosu in gat, sau poate tusi si de la saliva mai abundenta in gurita. Totusi poti merge la medicul de fam. sa-i verifice gatutul.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
So... Irlandeza, n-am rezolvat-o pe deplin cu mucii, dar am scapat in mare parte, in sensul ca de la aspirat de cate 6-7 ori pe zi, acum ne aspiram de 3 ori si productia a scazut simtitor. Noi la inceput foloseam ser fiziologic, pus cu pipeta. De cand am folosit apa de mare e mult mai bine... nu stiu de ce pt ca tot apa sarata e si una si alta... s-ar putea sa fie din cauza ca apa de mare e intr-un spray si fasul e mai puternic si ajunge unde trebuie.
virgo spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
zuzici
are vreuna dintra voi aparat de gatit cu aburi??? daca da .. e bun de ceva?? ma gandeam ca prinde tare bine cand incepe diversificarea. si daca aveti .. ce model si daca sunteti multumite.
multumesc
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Aaaaare mama , de fapt eu am un soi de oale ca cele de la Zepter . Numai in ele gatesc de mai bine de un an , celelalte le-am aruncat ! Mi-am luat si cuptor care coace la aburi , nu vreti sa stiti cat m-a costat . Da' merita .
Nu stiu sa-ti spun care e cea mai buna gaselnita , mi-am luat de la teleshopping o chestie dar am dat-o cadou , mi s-a parut mult prea fragila , din plastic . Cat poate sa tina asa ceva ? Cateva luni . Deci , daca vrei sa-ti iei ceva sa te tina o viata , da gaura imensa la buget si cotizeaza la un set de la Zepter . Ai sa devii un alt om mancand haleu facut la aburi , parol !
In alta oridne de idei ... Cazimirul a facut vaccinuri astazi . Infanrix Hexa . Si XP pentru hepatiti . A urlat . Acu' doarme , dupa ce a ras asa : dreptul-stangul si iar dreptul . Intr-o veselie .
Am niste emotii ! Ma pregatesc sufleteste de o noapte sclipitor de alba si cateva zile de cosmar . Tocmai acum , cand din cauza vremii imi crapa capetele - material prost , romanesc - si ma dor articulatiile de la scumpul de romantism . Parca sunt o baba si ma si plang in consecinta .
Lavinia out .
alina023 spune:
Fetele, haideti sa va povestesc o intamplare amuzanta.
Azi am avut treaba la banca si cum afara batea un vant teribil, am bagat-o pe galushca mica in marsupiu si am purces la treaba. La trecerea de pietoni de langa Cora, la mijlocul trecerii fiind, o toanta cu masina trece vajaind prin fata mea ca sa se opreasca in coloana de masini la 4-5 m mai in fata. Nu va spun cat de tare m-am infuriat, mai ales ca nu este prima data cand cu copilul sau cu copiii fiind se trece in felul asta cu masina pe langa noi (noroc ca am ochii cat cepele si ii las sa treaca, nesimtitii si toantele!!). Dar cum azi sunt in prima zi de menstruatie dupa mai bine de 1 an si hormoneii sunt toti rasculati, nu-mi las nervii sa intre la loc in randurile lor si merg langa masina tipei. Ciocan incetisor in geam cu gandul sa ii atrag atentia si sa-i spun ca s-ar putea ca atunci cand va avea si ea un bebe si va circula per pedes, sa nu aiba norocul meu. Dar tipa nu se dezice. Nici nu intoarce privirea catre mine ci doar face semn cu degetul scarbita ca "nu!". Adica nu are bani de dat... Toanta lumii a crezut ca sunt cu copilul la cersit!!! Doamneeeee, mare Ti-e gradina si multe specii traiesc in ea!!!
Nu am putut decat sa ma amuz. Poate ca daca ar fi intors privirea si i-as fi spus ce aveam de spus, nu ma mai amuzam ci ma enervam mai tare. Sa-mi fie cu iertare, dar multi prosti sunt pe lumea asta!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Reusesc si eu sa va mai scriu cate ceva dupa cateva zile de pauza...sa va mai povestesc de noi.
Duminica am fost in Herastrau cu carucioarele (a fost si cumnatul meu cu sotia si cu bb lor care are 3 luni jumate). A fost suuuper, ne-am simtit foarte bine mai ales ca a fost asa frumos afara.
Ieri dupa amiaza a venit preotul la noi si ne-a facut sfestanie - a fost frumos si emotionant pt ca e prima la care a participat si Daria.
Astazi a fost dr pediatra in vizita si vesti bune: Daria e sanatoasa si s-a lungit mult in ultima luna: 61 cm si 5500 g. Nu stiu daca ati observat in poze, are un hemangion pe frunte si vrem sa-l scoatem deoarece se mareste. A ramas sa ne trimita dr la un profesor estetician de la Grigore pt consultatie.
Gatta scuza-ma ca nu te-am felicitat ieri, dar nu am avut timp sa intru pe net asa ca, cu intarziere iti urez LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase tu si Saratica si numai fericire alaturi de toti cei dragi!
Trebuie sa mai citesc din urma si revin.
Aaa, era sa uit, am vazut ca sunteti cateva care va plangeti de scaderea productiei de lapte (am patit-o si eu acum o sapt jumate), dar se pare ca mi-am mai revenit. Am bagat mult Galactogil (2 cutii intr-o saptamana si un pic) si bere fara alcool, pe langa ce luam inainte - mult ceai, nutrinatal si hipp natal. Si vad ca mi-am mai revenit - mi se uda iar tricoul de laptic si sper sa ma tina...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
Ereena multumim muuult pt album!!! A iesit suuuuper!
Alina ce idioata... nu-ti spun ce boala am pe astia care trec pe trecerea de pietoni fara sa acorde prioritate. Trebuie sa ma opresc eu in mijlocul strazii sa-i las sa treaca...Am patit-o de trei ori in ff scurt timp...In momentele alea, dc i-as fii putut opri, cred ca i-as fii facut cu ou si otet....
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Eu avusesem parte de o zi de pace si liniste alaturi de piticuta, pana in seara asta...dupa ce am venit de la o plimbare linistita prin parc (insotite de clopotelul Tudorash si mama lui, bineinteles), a venit si momentul mesei. Totul s-a terminat cu bine, copilul parea multumit, pune-l in relax...si da-i urlete. Ea mai plange inainte de a adormi, dar acum zici ca era turbata: incerca sa-si suga degetele, dar inca pleaca singure din gura, iar pe suzi n-o accepta de nici o culoare, o facea sa planga mai rau. I-am dat si un deget de-al meu, l-a respins dupa vreun minut, tot asa urland. Am pus-o din nou la san...unde m-a maruntit mai frate cu gingiile, vreo 7-8 minute nici nu stiu, de am plans tot timpul in hohote, dar efectiv nu aveam ce sa fac. Ca niste lame se simteau gingiutele alea...tortura curata . Nu stiam la ce sfinti sa ma mai rog sa rabd pana la sfarsit. Pana la urma a lasat ea sanul, care acum ustura infiorator. Greu mai e...
Gata, nu ma mai plang, ca fiecare le aveti pe ale voastre. O sa incerc sa mai intru mai tarziu, dar nu promit.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia
kalosalina spune:
Pt cine are timp sa ne mai vada, am mai pus niste pozici: http://community.webshots.com/album/562345278bKpraC?start=36
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
numeioana spune:
Multumim pentru aprecieri, fetelor! Gatta, David are cucuiul marisor si a zis doctorita ca se trage cam in cateva luni. Sper, ca sunt cam speriata!
Intrebare pt mamicile cu baietel:
Putica o asezati in sus sau o lasati asa cum sta ea?? Azi a venit cumnata mea si m-a pus sa i-o asez in sus iar David a facut pisu si a iesit pe deasupra scutecului si a dormit ud tot... tare m-am mai ofticat ca a stat atata ud...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
honey79 spune:
Fetele...dupa ce va spusei ca bebe al meu n-a papat prea mult de dimineata si a si regurgitat aproape tot ce a supt.... a adormit...de la 6 la 8am.
L-am schimbat, i-am dat sanul... a supt nici 5 minute cred si a adormit din nou, pana la 9...si apoi aceeasi poveste de la 10 la 12.
Acum... a supt iar dintr-un san ...3-5 minute si mi-a adormit in brate.
Oare mananca destul???
Sanii sunt full...caci am tot udat tricoul ... dar recunosc, nu m-am muls.
Oare ar trebui s-o fac???
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
kalosalina spune:
Vai, saraca Stancutza...asa mai patesc si eu, in special seara- plange sau mai bine zis tipa si nu se linisteste decat la tzatza...si atunci mai mult rontaie decat suge. In doua seri nu mai puteam de durere de sfarcuri si i-am plasat-o sotului sa o linisteasca si sa o adoarma ca ma apucase strechea de durere, aveam niste nervi...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria