Durerea unei pierderi de sarcina (68)
Raspunsuri - Pagina 12
L5845 spune:
Michelle eu nu ma simt atacata nici cand se intampla efectiv asta, pentru ca ma gandesc ca fiecare are dreptul sa spuna ce simte si crede, la fel cum ai facut si tu, si eu si Ninia si alte fete de aici. Eu va inteleg perfect pe amandoua si de asta am si dat explicatia la mesajul meu, ca sa nu interpreteze nimeni ceea ce am scris ci sa se inteleaga exact si clar mesajul meu. Voi toate imi sunteti dragi si asta nu o va schimba nimeni.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Ignatica spune:
miruna cum asa? Tu ne-ai scris aseara, ai banuit ceva? Imi pare atat de rau, nu am cuvinte.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
L5845 spune:
Ignatica imi inchipui ca e foarte dureros sa primesti si sa iei o asemenea decizie, nu doresc nimanui, nici macar dusmanilor sa treaca prin momentele prin care ati trecut multe dintre voi, dar pe de alta parte, sunt situatii cand nu prea poti sa alegi si trebuie sa faci ceea nu-ti doresti...dureros, criminal de dureros, dar....viata nu ne da totdeauna alternativele pe care ni le dorim, din pacate.... si putere multa, toate avem nevoie de putere, ca sa mergem mai departe. Multumesc de apreciere si m-as bucura daca optimismul meu si al multor fete de aici, sa se prinda si de cele care sunt triste si plang. Trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe, iar pentru asta sunt alaturi de noi, prietenii si toti cei dragi noua, ca sa ne ajute sa facem asta.
Lau-Meli si
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
mav spune:
miruna, da-ne detalii, te rog... eu cred ca te grabesti! am fost in situatia ta si din intamplare chiar dr ta mi-a facut echo (era la cabinet la dr rusa) si intr-adevar nu avea un aparat prea performant la indemana, insa mie mi-a spus sa revin peste cel putin o saptamana, doua, la echo, in niciun caz nu mi-a dat verdictul pe loc, a zis ca e inca devreme sa ne pronuntam!
...asa ca nu prea imi vine sa cred ce spui tu acolo... ieri ziceai ca ai embrion maricel... sper sa nu te superi, eu zic sa nu te grabesti sa arunci speranta la gunoi!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
digeka spune:
Michelle, draga mea, eu nu am facut nimik alta decat sa va rog sa se calmeze spiritele, cum de altfel eu citesc foarte atent fiecare mesaj si respect fiecare opinie, ce nu-mi permite sa judec pe cineva. Imi pare rau de tot daca te-am ofensat cumva.
Eu am gasit aici sustinere si cuvinte calde de incurajari intr-o atmosfera prietenoasa, ce-mi doresc e sa fie tottimpul asa.
Miruna, scumpa, cat de rau imi pare sa stii pentru ce ti s-a intamplat si tie, ca la mine e o rana vie si adanca in suflet, si cum abia ieri am facut si eu chiuretaj din aceeasi cauza - te inteleg perfect si te sustin! Nu exista cuvinte de alinare, dar stii ca fetele m-au sustinut mult cu cuvinte calde si aici oricand gasesti intelegere, ca toate suntem aliate in lupta grea cu durerea unei pierderi.
Stii ca eu stau si plang, ma calmez, mai intru pe aici si un pic mai bine ma simt.
Fii tare, te rog eu mult!
Michelle81 spune:
Miruna22-mai cere o opinie daca poti,mai mergi la un eco cum iti spune si mav,poate mai sunt sanse nu stiu ce sa spun!
Digeka-nu are pentru ce sa iti para rau pentru ca nu m-ai ofensat cu absolut nimik!Sper ca nu te sperie arta mea directa!
Mav-tu cum mai esti?cum este Sebi?
Some people only dream of angels...I held one in my arms
L5845 spune:
digeka ma bucur ca ai reusit sa-ti faci vaccinul iar cand ai facut referire la Moldova, sa nu crezi ca aici, in Romania, situatia difera cu mult. Desi guvernantii se plang de scaderea natalitatii si se bat cu caramida in piept ca sprijina copilul si familia, nu se intampla nimic, dovada sta si faptul ca s-a initiat aici pe forum, campania aceea pentru subventionarea FIV. si putere iti doresc.
Lau-Meli si
Concediul visat
Doi zapaciti!
mav spune:
Michelle, sunt putin mai bine cu moralul. Ieri am petrecut cateva ore cu sotul meu (azi a plecat iar) si in plus, mi-a explicat un dr dragut, prieten de-al sotului, ca perioada de incubatie la varicela e de 2 sapt (timp in care el a fost contagios) si cum Seb are eruptia de o saptamana, se fac 3 saptamani... si cum eu n-am facut bube pana acum, riscul sa mai fac e f mic (2%) si scade cu fiecare zi care trece. Sper sa fie asa!
Altfel, am avut o programare la echo azi (doar sa vad ca inca ii bate inimioara, nu de altceva), insa n-am reusit sa ajung pt ca n-am avut cu cine sa-l las pe Seb acasa...
...In rest... munca multa.... si... rugaciuni!
O seara frumoasa va doresc, dragele mele!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Ninia81 spune:
Michelle, imi pare rau...k inca lovesti in mine ca nu am citit cum trebuie mesajul tau!Eu am citit foarte bine mesajul...si asta mi s-a parut mie...ca a fost un mesaj acid!In concluzie...eu nu am nimic cu tine si chiar vreau sa uitam episodul de azi, dar asta nu inseamna ca eu sau orice alta fata nu poate sa isi spuna parerea cu privire la ceva...ok?Si...iti mai zic ceva, nu esti singura care sufera asa mult...si eu sufar...si pt mine a fost greu...fiecare isi are povestea ei. O spui aici, da, dar ceva opresti pt tine....asa am oprit si eu pt mine, ceva din povestea mea! Si sa stii...ca eu nu vreau sa pleci de pe forum!Aici stii bine ca te iubesc multe fete...ma bucur ca ai decis sa ramai, desi mai devreme spuneai ca din cauza mea nu mai poti spune ce simti...In fine..pt mine subiectul e mort!
Miruna22,offf, imi pare asa de rau!Stiu cat de teama iti era sa afli acest lucru...Te imbratisez virtual si iti ofer tot sprijinul meu!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
L5845 spune:
mav ce faci draga mea? Cum se mai simte Sebi? Bebitzul? si insanatosire grabnica nazdravanului tau.
P.S
Scuze, cred ca am scris in acelasi timp aproape, ma bucur ca sansele sunt asa mici, sa dea DD sa nu se prinda de tine nimic si Sebi sa se refaca bine. Daca stateai mai aproape, veneam eu sa stau cu el, ca am avut varicela cand eram copil, dar e departe Coanstanta....
Lau-Meli si
Concediul visat
Doi zapaciti!