Durerea unei pierderi de sarcina (68)
Raspunsuri - Pagina 11
miruna22 spune:
ma alatur si eu grupului vostru....bebele meu a plecat la Cel de Sus
joi sunt programata la chiuretaj
asadar, 7S- sarcina oprita in evolutie
Michelle81 spune:
L5845-ma bucur ca ai inteles ceea ce am scris si ceea ce am vrut sa iti explic,mesajul era pentru tine deci daca tu l-ai inteles asta conteaza!Asta demonstreaza ca ai citit cuvant cu cuvant mesajul meu si foarte atenta.
Miruna22-imi pare foarte foarte rau ca ai ajuns si tu aici...
Some people only dream of angels...I held one in my arms
L5845 spune:
Aaa si era sa uit Michelle, Ninia sper sa nu va treaca prin cap sa nu mai scrieti aici, ca va vanez si tot va aduc aici , da?
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
yubi spune:
Miruna stiu ca orice as spune, nu poate alina durerea pe care o simti acum . Multa sanatate http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
Michelle81 spune:
Eu am investit foarte mult timp in acest forum si am varsat multe lacrimi langa fiecare fata care a suferit si sufera...nu voi pleca asa usor doar pentru ca un mesaj de al meu nu a fost citit cum trebuie si a fost intors altfel.
L5845 spune:
miruna sunt fara cuvinte, imi pare tare rau ca si tu trebuie sa treci prin asa durere....sper din suflet, sa nu renunti sa lupti pentru cel mai scump dar primit de o femeie, sa-ti regasesti puterea de a merge mai departe si de a spera la bine pe viitor. si putere multa sa ai. Sunt si eu alaturi de tine .
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Michelle81 spune:
L5845-acum ca ai revenit as vrea sa te intreb daca te-ai simtit in vreun fel atacata de mesajul meu?
Liana30 spune:
acu vin io cu butoaileee melee
poftiti va roggg
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
medamaya1 spune:
Miruna,, imi pare tare rau
Michelle,
Pe 19 si 21 s-au facut 4 luni de cind micutii mei au ajuns in cer,sint cam darimata , eu acum am ajuns sa ma bucur de o operatie.....in loc sa-mi cresc copii.O sa trec si peste asta, dar tare greu mai e...
Va pup si va imbratisez tare tare pe fiecare in parte