Durerea unei pierderi de sarcina (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ninia81-tu spui sa nu devenim reci nu inteleg nu a fost un pic de rautate in mesajul meu chiar nu stiu ce ai citit acolo!nu am spus ca e vina ei ca este in afara acestei experiente tragice,Doamne fereste cum poti afirma asa ceva?Pacat ca ceea ce am scris a fost interpretat atat de aiurea!Eu am incercat sa ii explic ei din experienta mea sa inteleaga de ce este atat de greu sa nu ne intrebam mereu fel si fel!
Nu am putere sa ma cosum aici crede-ma!Ma faci sa ma retrag chiar definitiv de aici ca sincer nu ma mai simt bine sa ma deschid aici dupa mesajul tau.Daca tu crezi ca eu as putea spune ceva cu rautate asta spune ce parere ai despre mine si asta doar pentru ca nu pot fi optimsita si pentru ca scriu ceea ce simt!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Buna fetelor!

Vai, de ce trebuie sa apara scantei pe aici, ca si asa suntem atinse de cruda realitate?
E adevarat ca fiecare simte diferit si se poate exprima in mod diferi, dar aici cred ca trebuie sa ne oferim doar sustinere reciproca si vorbe bune.
Va rog eu mult, uitati si haideti sa aplanam conflictul.

Eu va multumesc tuturor pt cuvintele calde si de sustinere.

Sa va spun ca azi, cu maaaaaaaare greu am obtinut vaccinul antirhimunoglobulina, pt ca eu am rh-, si trebuia sa-l iau urgent timp de 72 ore.
Pe cale oficiala a fost imposibil sa gasesc, in tara noastra de nebuni, ca alt cuvan nu gasesc, unde se mai vorbeste ca cica scade natalitatea si exista si protectia mamei si a copilului - tampenii ca de altfel totul ce se petrece, vorbesc de Moldova, ca sa nu ma intelegeti gresit.
Ultima solutie a fost sa postez pe un forum de la noi din tara cu rugamintea sa ma ajute cine poate, sa gasesc acest vaccin.
si stiti ca a fost cu succes postarea mea si o fata cu inima nobila m-a indreptat catre un medic, unde am gasit si am adminstrat.

Mult conteaza sustinerea si o vorba buna!

Eu o iau incet spre casa si o seara buna va doresc.
daca nu voi fi prea obosita poate mai intru mai spre seara.

Mergi la inceput

Ninia81-chiar nu a fost replica de atac!dupa cum spune si ea citez" incerc sa ma gandesc ca e intr-adevar groaznic sa treci prin asa ceva" deci si ea incearca sa se gandeasca si nu poate stii exact cum este.Deci cum poti spune ca a fost replica de atac?adica vrei sa spui ca o persoana care nu a pierdut un sufltel poate intelege la fel de mine(si altele care au trecur prin asa ceva) ce inseamna fiecare zi cu intrebari si alte cele ca cineva care a trecut prin asa ceva?Nu am spus ca este din afara grupului ci din afara experientei tragice repet ca vad ca tot aiurea intelegi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Imi pare foarte rau ca am dat frau liber gandurilor, in nici un caz nu as fi vrut sa creez dispute cu postarea mea.

Lau-Meli sa stii ca si eu as prefera sa nu mai stau sa reflectez la ce s-a intamplat, dar gandurile apar involuntar. Nu stiu sa spun ce ma marcheaza mai tare, faptul ca odata cu pierderea srcinilor am pierdut foarte multe visuri, planuri pe care le faceam cu sotul seara, fericiti, trecerea brusca si dureroasa dintr-o realitate in alta, de la starea de gravida la cea de dupa...Sunt multe care ma marcheaza.
Eu iti apreciez optimismul si iti doresc sa ramai cat mai repede gravidutza, dar sa nu traiesti niciodata socul unei vesti proaste de genul: D-na, sarcina s-a oprit din evolutie sau Copilul dumneavoastra va avea malformatii, trebuie sa intrerupem sarcina.

Michelle si eu am o problema cu natura asta. O sa fie bine, trebuie sa o invingem pana la urma.

alinushca ma bucur mult ca sarcina merge bine si ca ati auzit o inimioara puternica ieri.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Ma rog...am inteles eu gresit!cum spui tu...nu m-am referit ca e din afara grupului, ci din afara subiectului.E diferenta cred intre astea, nu?Nu am scris ca sa nu mai poti tu scrie ce simti...pt ca nu e forumul meu...aici intra cine vrea si cine simte. Deci...daca pe tine replica mea te face sa renunti la forum...este alegerea ta...dar nu ma face sa ma simt eu vinovata pt acest lucru!Nu din cauza mea iei aceasta decizie...crede-ma! Eu oricum...imi cer iertarea fata de tien si fata de fete ca am creat tensiune...dar simteam nevoia sa spun ce simt!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png

Mergi la inceput

Digeka-nici eu nu sunt pentru conflicte dar cand scriu ceea ce simt si este interpretat aiurea nu pot sa stau asa si sa ma uit.Eu nu am timp de rautate iar faptul ca mesajul meu a fost interpretat asa ma face sa regret ca m-am deschis aici pe forum!Asta este!cu asta ma retrag!

Mergi la inceput

Ninia81-"nu din cauza mea iei aceasta decizie crede-ma" te rog sa imi explici concret ce vrei sa spui prin asta!

Mergi la inceput

Cand scriu ceea ce simt cu lacrimi in ochi caci nu este usor sa vorbesc despre durerea mea si apoi totul este interpretat total altfel decat scris si mai ales se bat apropouri ca as fi scris ceva cu rautate nu pot decat sa MA RETRAG DE PE ACEST FORUM caci nu as mai putea sa scriu ceea ce simt fara sa ma gandesc"oare din nou mi-s intoarse cuvintele 180 grade sau".nu pot asa ceva si nici putere pentru asa ceva nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Ce se intampla aici?

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Alooo, alooo fetelor!
Pai se poate? Va rog din tot sufletul meu, sa va linistiti, ca scot la voi, da? Fiecare are parerea ei, de asta suntem aici sa ne spunem parerea, nu sa ne certam sau sa ne contrazicem. Iar daca uneori, cand citim ceea ce s-a scris, nu corespunde cu ceea ce simtim noi, asta nu inseamna ca trebuie sa ne suparam, pentru ca fiecare simte diferit.
MEA CULPA! daca ceea ce am scris a suparat sau deranjat pe cineva!
Ca sa fie clar, ceea ce am scris eu, a avut un singur scop: sa incerc, ca, macar putin, sa va ajut sa faceti un mic pas, spre a depasi sentimentele contradictorii cu care va confruntati. Scopul meu nu a fost sa nu va mai puneti intrebari, ar fii anormal sa nu vi le puneti, dar....nu cred ca va face bine VOUA in primul rand, sa va nenorociti viata cu ganduri si suferinta, pentru ca oricum, TIMPUL NU SE POATE DA INAPOI, ORICAT AM DORI ASTA! In concluzie, repet, chiar daca nu am trecut prin ce ati trecut voi, nu inseamna ca nu stiu ce e durerea, din contra, sa astepti ani multi un test cu II, nu e nici asta usor, chiar daca nu se compara cu pierderea unui copil (chiar daca sarcina a avut 1-5-10...37 de saptamani, tot copil e) si tocmai, din aceasta cauza, sunt aici, sa va ajut asa cum pot, sa plang si sa ma bucur alaturi de voi. Va multumesc ca m-ati primit printre voi si in continuare, eu nu plec de aici, decat daca ma dati voi afara, clar?
Asa ca va rog sa va dati manutele si sa va pupati, ca aici nu trebuie sa ne mai si certam, e destula durerea, nu e nevoie si de ceva "condimente" in plus, bine?

In speranta ca am lamurit totul si ca am fost inteleasa asa cum trebuie, va si va pe toate.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput