Durerea unei pierderi de sarcina (68)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
digeka spune:
L5845 - da, m-am calmat si eu un pic dupa ce l-am gasit.
Credeam ca pe la voi e mai ordine in tara, si sper ca veti reusi in petitia initiata, ca la noi asa ceva in urmatorii 50 ani la sigur nu are sorti de izbanda. Aici nu se ofera, de altfel, nici o reducere la fiv repetat, cum am vazut ca e la multe clinici in romania, si mai pui si preturile piperate la medicamente...
Michelle, nu ma sperie deloc
Cred ca merg sa fac un dus si ma bag la somnic, de cand am ramas gravi pe la 9 deja eram in patut cu pofta de somn, iar acum cred ca voi reveni la orarul meu vechi.
Simt ca ma ustura un pic ochii, cred ca de atatea lacrimi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Michelle81 spune:
Ninia81-nu stiu de ce folosesti astazi atat de des acest cuvantt dur "a lovi".eu nu te-am lovit cu absolut nimik ci am SPUS ca nu ai citit mesajul meu atenta caci astfel nu imi explic cum de l-ai inteles atat de dur si atat de altfel decat l-am scris,eu nu pun deloc rautate in nici un mesaj sa stii asta!Sa stii ca nu am spus NICIODATA ca eu sufar cel mai mult din contra(la afirmatia asta nu stiu cum ai ajuns)nu stiu ce ai cu mine astazi,chiar nu ti-am facut nimik!nicioadata nu am scris tot ce simt aici pe forum ,pastrez pentru mine...este un fel de protectie nu stiu cum sa iti explic.si da imi va fii greu sa mai scriu si putinul care il scriam despre ce simt dar asta nu mai conteaza!chiar nu am inteles ce ai avut cu mine astazi cum de m-ai crezut in stare sa scriu un mesaj asa cum l-ai interpretat tu!Cand am putut am fost langa fiecare fata care a avut nevoie si am pus suflet in fiecare mesaj dar se pare ca asta nu mai conteaza!Stii dintr-un astfel de mesaj am invatat si ceva si anume sa am grija de acum caci la urma urmei este o lume virtuala si oare se merita sa mai risc sa pun atata suflet?Daca m-ar fi vazut sotul ca cineva mi.a interpretat in sens negativ,un mesaj bine intentionat,cred ca mi.-ar fi interzis accesul pe forum.Orele care le petrec scriind sunt si ele pretioase si am sa incep sa le reduc pentru ca e prea riscant si la urma urmei este o lume viruala,unii pun suflet altii nu!scuze arta directa dar ASTA SUNT EU si cred ca sinceritatea este o calitate si nu un defect!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
Michelle81 spune:
Mav-ce veste buna!Doamne ajuta in continuare sa se faca Sebi bine!Ma bucur mult ca ai trecut pericolul cel mare,acum incearca sa nu te consumi pentru nimik si sa ai grija de micutul din burtika!
Digeka-imi pare rau ca te ustura ochii de la plans,of saraca de tine.Daca vrei puneti comprese cu ceai de musetel poate nu te mai ustura asa!sper sa poti adormi linistita.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ninia81/Ninia81.jpg)
Ninia81 spune:
Da...ce sa zic? Este de netagaduit ca viata este si va ramane o ciudata comedie, iar lumea o scena si mai ciudata, in care se repeta acelaesi fraze vechi, totdeauna cu noi intelesuri.Oamenii, sunt niste actori desavarsiti, iar interesul le-a suflat si le va sufla intodeauna rolul.De aceea mi se pare aiurea a cauta sa schimbi piesa si teatru, caci te expui sa ramai un autor nejucat. Mi-am dorit intotdeauna sa pot spune tot fara teama ca celalalt ma va judeca sau compatimi, ci ma va intelege numai.Citeam undeva....ca...fiecare vede ceea ce pari, putini simt cine esti si acei putini nu indraznesc sa se opuna parerii celor multi...
Imi pare rau...Michelle, sincer!Nu ma asteptam sa ma faci sa ma sitm asa...Vorbesti de timp pierdut pe forum...sa stii ca, sunt momente cand ar trebui sa multumesti oamenilor ca isi petrec orele laolalta cu noi...Asta nu e timp pierdut!Pt mine este un castig...pt ca aici am descoperit oameni speciali, de care o sa imi amintesc mereu cu drag!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Michelle81 spune:
ninia81-am spus ca orele sunt pretioase si ca le voi mai reduce in viitorul apropiat.am spus eu ca este timp pierdut?vezi iar interpretezi in sens negativ,nu mai spun nimik ca apoi spui ca te judec.eu ce sa mai spun ca te-ai legat de suferinta mea(si asta NU PERMIT NIMANUI caci nimeni nu are acest drept!)si ai batut apropo ca eu as fi dat de inteles ca suferinta mea este cea mai mare...ce sa mai spun eu in acest caz??
Cred ca suntem destul de adulte incat sa incetam cu cearta asta care nu aduce nimik la uram urmei!
alinushca spune:
Ninia, mi-a placut ultimul tau mesaj. Frumos spus, luat asa in particular nu ca parte din conversatia de azi cu Michelle. Sa mai povestesti din astea ca eu shed aci in umbra si ma uit la oameni asa cum sunt, iar mastile nu ma intereseaza defel.
Musca -> Lapte -> Eu : http://www.flickr.com/photos/10002878@N04/ - poze cu aluna noastrahttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
9+
miruna22 spune:
quote:
Originally posted by mav
miruna, da-ne detalii, te rog... eu cred ca te grabesti! am fost in situatia ta si din intamplare chiar dr ta mi-a facut echo (era la cabinet la dr rusa) si intr-adevar nu avea un aparat prea performant la indemana, insa mie mi-a spus sa revin peste cel putin o saptamana, doua, la echo, in niciun caz nu mi-a dat verdictul pe loc, a zis ca e inca devreme sa ne pronuntam!
...asa ca nu prea imi vine sa cred ce spui tu acolo... ieri ziceai ca ai embrion maricel... sper sa nu te superi, eu zic sa nu te grabesti sa arunci speranta la gunoi!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
nu ma grabesc.....azi am facut din nou echo la ava, la un echograf bun si bebele meu deja scazuse si tot fara activitate cardiaca!!
in plus, am dureri de burta si spate si sacul se decolase deja in cateva locuri.....probabil daca mai astept, se va produce avortul
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
alinushca spune:
quote:
Originally posted by digeka
Credeam ca pe la voi e mai ordine in tara,
Digeka
Ordine la noi in tzara ??? Unde ai vazut asa ceva ??? Sa vii aici la Bucuresti sa vezi cum se sufoca orasul pentru ca sunt 10.000 de strazi in lucrari, alte 10.000 inchise, 2.000.000 de mashini care stau ore in sir pe la stopuri prin tot orasul, si un fabulos summit NATO care o sa oblige muuuuuulti oameni la tot felul de chinuri (aglomeratie, transpiratie, ore suplimentare). De parca noi am fi o capitala europeana... cand suntem doar un satuc de la tzara...
Sunt multe multe ne-oranduieli in tzara asta. Asa sunt oamenii ei. Lucrurile civilizate (cele cateva) care au reusit sa penetreze societatea au fost aduse de diverse companii straine. Din initiativa romanilor nu am auzit sa se intample ceva bun si pentru binele tzarii. Fiecare pentru el, pentru buzunar. Restul duca-se! De aia cand vii cu trenul pe langa Bucuresti vezi dealuri de gunoaie peste tot. Pentru ca nimanui nu ii pasa. Nu stiu... oare sunt prea dura? In viziunea mea, nu.
![](rugaciune.gif)
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/L5845/L5845.jpg)
L5845 spune:
alinushca mamica si aluna, ca tare frumoasa e
. Sa stea acolo cumintica, sa o asculte pe mami, sa pape si sa creasca maare maaare si sa ne puna mami poze cu ea, la sosirea pe lume si nu numai.
Scuze pentru offtopic:
Adevar mare graiesti cu privire si la "capitala" si la tzara in general. Pana la urma, pentru romani s-a implinit doar un singur vis: au venit americanii! Si ce daca au venit? Ca tot nu s-a intamplat nimic concret si bun pana acum, cam peste tot unde au trecut ei, au venit si altele, numai bune nu, stim cu totii.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/L5845/L5845.jpg)
L5845 spune:
Ooof miruna draga, prin ce treci........fii puternica, stiu ca e greu si extrem de dureros...
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!