* Gravidute & Mamici de Iasi (41) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

mihelle i-ati taiat din bretonel lui domi? nu i-a placut sa stea cu mot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:
Originally posted by addiana

mihelle i-ati taiat din bretonel lui domi? nu i-a placut sa stea cu mot?

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

da, ca nu mai vedea bine printre plete

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mihamora, ti-am vazut ochiosul si frumosul.

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

quote:
(mi-a venit in minte reclama cu "zboara puiule zboara!!!)

Iar pui?
quote:
cand e ziua ta? sa stim cat mai ai de asteptat...ca sa-ti luam noi scaune, sa nu mai ai nici un motiv sa nu ne chemi cand bucatarisesti!!!cine vrea sa vina la degustat iti cumpara un scaun! oare o sa ai loc pentru toate???

Ehehe...inseamna ca mai am mult de mancat prajituri de una singura.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumim Mephala si Danelutza

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Un Paste fericit Ella,Michelle si cuscra.

Alina,nastere usoara surorii tale.Sau esti deja matusa la ora asta?

Monica,multumim de placinte.

Michelle,e tare frumos Domi. Pupam falcutele.

Lacramioara,si noi am fost azi in Copou. Pupam printesa cu batic.

Eu cred ca ma retrag...Sa incep saptamana cu forte proaspete.

Va pup. O noapte asa cum va doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:

ralu iar fuego??? saracul tau sot, bine macar ca ati fost si la meci!!!

nu iar, ci din nou
si... cum adica "iar Fuego???"?...
pai niciodata nu ma satur, deci... Da' pana in decembrie nu mai vine, asa ca poti sta linistita...
Iar sotul... ce sa zic? Chiar i-a placut la nebunie si a fost un spectacol impresionant... Sincer... Poate printre cele mai bine puse la punct din toate la care am fost cu el pana acum. Si... am cam fost la cateva ...

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza, dau un ceai verde. Mai inkolo ofer si unul rosu, plus un antiadipos, .

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata...

Eu ofer o cafeluta
Dispar in bucatareala, ca am mosafiri, o prietena care s-a autoinvitat si la sfirsit cica "pot sa aduc si o prietena"? , parca puteam spune "nu". E a doua oara cind imi face asa, la urmatorul paste, spun ca am plecat de acasa
Va doresc o zi buna.

Multumesc inca o data, pentru voturi

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput