* Gravidute & Mamici de Iasi (41) *
Raspunsuri - Pagina 13
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Am pus cateva poze noi aici
Michelle, tare dragalas Domi.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
addiana spune:
neatza! vin si eu la cafea, ceai ...ce-o fi, nu conteaza!![]()
ce-ati mai facut de mancare? am niste copanele si nu stiu cum sa le mai fac? 
ghinetz spune:
'Neata.
Ce mai faceti? Iesiti azi in Copou? Eu am chef de o plimbare....
Nonna, v-am vazut in poze, sunteti tare frumosi. Si am vazut si placintele. Yami! Chiar vorbeam ieri cu mama ca mereu spune ca noi, astea tinere, facem prajituri ca de, ce simplu e acum, ai aluatul gata, ai creme, ai...Ca pe vremea lor?!
, cat le lua sa faca "Poale in brau!" Of! Batranii din ziua de azi! ![]()
Michelle, am vazut si oul rosu, si bretonul. Frumos baiat mai ai!
(Nu am mai apucat sa-ti dau reteta de pasca, lasa, te astept pe 27 aprilie pe la mine si o sa o mananci intai, sa vedem daca iti place, dupa aia te apuci de facut)Tu? Nu ai culinarit nimic bun anul asta, asa, sa le faci o surpirza? Ati fost la Inviere? Abia astept sa ne vedem in parc sa imi povestesti. A! ti-am admirat iar toate pozele, de la inceput. (nu ai insa cu tine gravi. Si am vazut ca avem ambele carucioare la fel. Si din cel cu portocaliu, acum asta...care, ma rog, e de alta firma, dar cred ca astia de la BC s-au inspirat la model de la C.) Si, uite, de asta retinusem eu ca stai la casa.
Si-mi place cum iti sta cu sapcuta.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ralnied1 spune:
'Neata!
Sa aveti o saptamana frumoasa, linistita si buna!
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Gata scoala pe azi.
Avem iar varicela.De data asta Andrei.Acum am vazut.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Sanatate multa
. Pe mine ma ia groaza cind ma gindesc, ca daca se duce la toamna la gradinita, vor incepe si bolile copilariei
.Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Nonna76 spune:
Pe mine ma ia groaza cind ma gindesc ca iar tre sa stau 2 saptamini in casa.
Fetele care ati avut copii cu varicela-nu e voie sa le faci baie in acest interval? Asa am auzit azi la scoala dar nu-mi vine sa cred.Eu pe vlad l-am spalat normal si n-a patit nimic.Si la Andrei e musai sa-l spal,mai ales la fundulet unde are cele mai multe bube.
Eu ii fac dus general sau doar partial(la fund) si-l sterg prin tamponare.E bun asa?
ghinetz spune:
Nonna, multa sanatate!!!
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Pe mine ma ia groaza cind ma gindesc ca iar tre sa stau 2 saptamini in casa.
Fetele care ati avut copii cu varicela-nu e voie sa le faci baie in acest interval? Asa am auzit azi la scoala dar nu-mi vine sa cred.Eu pe vlad l-am spalat normal si n-a patit nimic.Si la Andrei e musai sa-l spal,mai ales la fundulet unde are cele mai multe bube.
Eu ii fac dus general sau doar partial(la fund) si-l sterg prin tamponare.E bun asa?
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Si eu ii faceam baie lui Stefan. Sigur, nu il lasam in cada "la incretit pielea" cum ii place lui si tot la fel, il stergeam prin tamponare.
Medicul meu mi-a zis ca rare sunt bolile in care baia e interzisa. Da rare rau!
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
danyelle005 spune:

Miha nici eu nu mai vazusem wrap la noi in oras, de aia tot intrebam eu ce e ala; eu am port-bebe si abia o duc cu el, mai ales acum ca e cam durdulica.Eu cand merg in Carrefour o duc in carutul ala pt bebelusi si ii place f. mult.
Am vazut pozele cu Domi- tare scumpel.
Ieri am fost si noi cu nasii in Copou si a fost f. frumos, Amalia a dormit tot timpul cat am stat acolo - cam 2 ore.
Avem poze noi la semnatura.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community