* Gravidute & Mamici de Iasi (41) *
Raspunsuri - Pagina 14
ghinetz spune:
Am si eu o intrbare pentru bucatarese: de ce mi-a iesit negresa asa? Adica de ce are "bolta"? (nu stiu cum sa explic). La mijloc a crescut, dar langa tava, la margini nu prea. La gust a iesit super buna. Am glazurat-o cu cioco alba si nu nuci, dar m-a lasat aparatul in pana. Pun poze cu ea, da cand primesc, ca am dus-o la ziua mamei si am pozat-o acolo.
Vedeti, nu e chiar negresa, ci mulatra. Nu mi-a placut ideea de atat de multa cacao. Dar am pus mai mult de 3 linguri de peltea de gutui. Yami! Eu i-as spune mai degraba turta dulce.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Helau! 
Pe la mine parca a trecut iar taifunul
. Doar e luni,nuu? Pe Robert l-am trimis la bunica,poate li s-o fi facut dor de el
. Ies si eu un pic la plimbare,dar prin cartier si la piata.
Numa tu esti cu chef de plimare Oana?
Mai pastreaza un pic de chef si pentru zilele urmatoare.
Monica,sanatate multa! Nu stiu cum e cu baia,dar banuiesc ca nu se face ca sa nu se inmoaie bubitele. Dar un dusulet scurt se poate face,cred eu.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Daniela,frumoasa puiuta ta!
Ti-am mai spus,nu?
Si noi avem costumas cu dungute roz! ![]()
Ati inceput diversificarea?
Oana,asa a iesit si la mine.Nu stiu de ce.Poate pentru ca nu a fost repartizat uniform aluatul? Poti inlocui cacaoa cu nesquik,iese la fel de bun. ![]()
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
ghinetz spune:
Miha, daca gasesti in zona ta un parculet unde nu e vant si e bine, sa-mi zici si mie ca poate zilele astea vin si eu. E totusi mai aproape decat Copoul! Si fac si piata in drum.
Multumesc de raspuns, deci nu sunt zongura (am vrut sa scriu singura si uitati ce a iesit) careia ii iese asa. Eu ieri am facut-o, am scos-o din cuptor si apoi am iesit la plimbare. Cat am stat afara ma tot gandeam cum o sa o gasesc cand ma intorc sa-i fac glazura? Daca bolta aia scade? (mama pateste asa la blturile de tort)
Diana, ai pus poze de la cumatrie? ca n-am vazut...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
Oana si eu patesc asa la orice prajtura.Dar nu ma deranjeaza.Poate fi din cauza cuptorului.
Am facut bors de fasole cu urzici.Pentru cine vrea idei de mincare.
Is nervoasa de numa-numa.Am de facut o groaza de hirtii pentru miine la scoala,nu am tus la imprimanta,nu pot iesi sa cumpar cartus,nu am timp sa scriu ca nu ma lasa Andrei,Cristi are meditatii cind vine.Si abia la 8 termina.La ora aia unde mai gasesc eu cartus...
a...am sunat sotzul sa-mi ia cartus cind vine dar nu raspunde la tel,iar l-a inchis si uita sa-l deschida..
Uff...
iulia-stefy spune:
Fetele, va dorim o saptamana minunata.... Noi ne pregatim sa plecam a doua runda afara. Poate nu mai avem accidente, ca dimineata a cazut in santul sapat de astia cu tevile lor. Noroc ca era o teava din PVC moale mai in sus si a alunecat pe ea, ca am zis ca-si rupe gatul pina jos.... vai ce spaima am tras. Nu sta locului o secunda. Fuge si astia care au lucrat au lasat portita deschisa si ea exact acolo s-a bagat. Nu pot s-o scap din ochi... si sub nasul meu tot face belele.
Mutumim pentru aprecieri la adresa domnisoarei obraznicute.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mephala30 spune:
Daniela, frumusica foc Amalia,
, are niste ochisori minunati!
Ghinetz, si eu patesc asa la unele prajituri, nu stiu care ar fi explicatia...
Clipe de viata, 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
iulia-stefy spune:
Nonna, cand a avut Stefy varicela in septembrie tot asa mi-au zis si mie. Ca daca le inmoi bubitele se pot sparge.. si raman semne. dar daca e un dus rapid si sters prin tamponare.... Si mai zic ei ca daca se sparg se fac mai multe.... Acum nu stiu cum e mai bine. Eu iti spun sincer ca n-am spalat-o la inceput, dar dupa o saptamana si jumatate s-a iritat la fundulet, si am spalat-o desi avea si acolo o groaza de bubite... dar unde n-a avut?
In septembrie Stefy arata astfel . Sunt trei poze.
Nu pot decat sa va urez sanatate si rabdare multa. Stefy era tare necajita ca n-o scot afara.. iar eu simteam ca nu mai rezist mult.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
addiana spune:
off monica... iar in casa!!!
sa-i treaca repede bubitele si sa nu-i iasa prea multe!
lacramioara ce multe bubite avea stefi... cred ca ce spaima ai tras cand a cazut in sant!!! noi am fost ieri la socrii in vizita si raisa a sarit de pe masa!!!
ea n-a patit nimic, dar mie mi-a stat inima-n loc!!!!
miha ai trimis taifunul la mine???
am pus pozele de la cumatrie! vazand ca am destule poze, mi-am dat seama ca e bine sa nu am aparatul la mine!!! ca sa nu mai fiu eu fotograful, ci super manechina!!!![]()
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Pe mine ma ia groaza cind ma gindesc ca iar tre sa stau 2 saptamini in casa.
Fetele care ati avut copii cu varicela-nu e voie sa le faci baie in acest interval? Asa am auzit azi la scoala dar nu-mi vine sa cred.Eu pe vlad l-am spalat normal si n-a patit nimic.Si la Andrei e musai sa-l spal,mai ales la fundulet unde are cele mai multe bube.
Eu ii fac dus general sau doar partial(la fund) si-l sterg prin tamponare.E bun asa?
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Mai numai in Romania se recomnda sa NU te speli!!!
In literatura de specialitate se recomanda chiar 3-4 dusuri pe zi. Eu asa i-am facut lui Matei. Si tinand cont ca sotul a facut si el acum prospat, poate spune din punctul de vedere al unui adult ca, citez "ma simt extraordinar de bine dupa dus, chiar mai bine decat cu pasta de apa"
Sanatate lui Andrei, si gandeste-te ca ati bifat o boala din asta "obligatorie"
Simo
mami de Matei