* Gravidute & Mamici de Iasi (41) *
Raspunsuri - Pagina 15
ghinetz spune:
Ce frummoasa esti, Diana! Pai nu e rusine domnului de aici sa stea cu spatele la tine?!
Auzi, dupa poza asta sigur a rezolvat Dolanescu problema cu polutia. ![]()
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Auzi, dupa poza asta sigur a rezolvat Dolanescu problema cu polutia.
E suferind?Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Miha, daca gasesti in zona ta un parculet unde nu e vant si e bine, sa-mi zici si mie ca poate zilele astea vin si eu. E totusi mai aproape decat Copoul! Si fac si piata in drum.
Nu e decat un parc mare si lat aici in zona.Trebuie sa vii sa-l testezi.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Mai numai in Romania se recomnda sa NU te speli!!!
Mama lor de medici care nu stiu sa mai puna mana pe-o carte sa faca up-date.
Si de cine sa asculti daca nu de ei?
Dar intre noi fie vorba,sa tin copilul nespalat o saptamana,doua sau trei cat dureaza boala mi se pare cam mult.Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
addiana spune:
quote:
Ce frummoasa esti, Diana! Pai nu e rusine domnului de aici sa stea cu spatele la tine?!
pai vezi ca si eu m-am pus cu spatele la el!
multumesc mult oana!
sotiorul la plecare in lift mi-a spus ca sunt frumoasa...si asa m-am simtit toata noaptea!! si mai ales dimineata cand am ajuns acasa si eram singurei!!!
dar sa nu mai spui la nimeni!!!quote:
Auzi, dupa poza asta sigur a rezolvat Dolanescu problema cu polutia.
da' de unde stii ca e suferind (s-o citez pe miha)???

eu imbrac fetele sa ies la o tura prin cartier!
Darria spune:

quote:
Originally posted by Simo78
Mai numai in Romania se recomnda sa NU te speli!!!
Si la noi sunt recomandate dusurile zilnice(3-4/zi) + stergerea prin tamponare sau uscarea fara prosop, dupa caz.
mephala30 spune:
Addiana, ce tipa faina esti! 
an electoral: ati votat? ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
kriss79 spune:
salutare
Diana, am vazut pozele de la petrecere..wau mai fata mai!!!!!!arati bestial!![]()
Danielle, f frumusica e Amalia ta!
La mai Multe Lunite Alex!!si
La Multi Ani pt. Vlad de vela!! pt. ieri..
Multumim pt voturi mamicilor Celia, Addiana, Miha,Simo, danyelle,alina, ralu,ella, iulia!
a venit tati..vb mai tarziu!
aaa.am iesit azi..super!!3 ore am stat in parc
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
iulia-stefy spune:
Bey Diana, dar in pozele astea arati de 18 ani.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by addiana
lacramioara ce multe bubite avea stefi... cred ca ce spaima ai tras cand a cazut in sant!!! noi am fost ieri la socrii in vizita si raisa a sarit de pe masa!!!ea n-a patit nimic, dar mie mi-a stat inima-n loc!!!!
Nu-mi spune de sperietura, ca am zis ca pic din picioare. Acum cand ne-am intors de afara era iar portita deschisa, dar cand a vazut santul a inceput sa urle.... deci s-a speriat si ea. In rest e ok. Azi toata ziua am urlat la muncitori sa inchida portita aia, dar parca vorbesc singura.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)

ea n-a patit nimic, dar mie mi-a stat inima-n loc!!!!