* Gravidute & Mamici de Iasi (41) *
Raspunsuri - Pagina 16
gabiarama spune:
Am aparut si eu pe aici ,dar din pacate juniorul nu ma lasa sa scriu ![]()
Daca miine e frumos si nu bate vintul prea tare vreau si eu la plimbare , dati un semn din seara asta in cazul in care aveti deja stabilit ceva .Chiar si in singurul parc din CUG
Dar unde e ,Miha ?
La petrecerea de simbata a fost super ,mai bine decit ma asteptam .Desi credeam ca nu o sa cunosc pe nimeni se pare ca m-am inselat .De chiuit ,eu nu am chiuit ,dar am dansat asa pina pe la vreo 3 .(Diana,chiar asa de tirziu s-a plecat de acolo ?
)
M-am culcat pe la 4 dimineata si iezii mi-au dat trezirea la 6 , la 6 dimineata
.Diana e intr-adevar foarte frumoasa si foarte chic si nu inteleg de ce isi face asa de multe probleme cu mersul la sala .
danyelle005 spune:
Multumesc Miha, Cristina si mephala pt complimentele la adresa Amaliei; azi m-a cam speriat pt ca a vomat aproape dupa fiecare masa tot ce a papat, in schimb ea e vesela, se joaca.... oare e ceva grav? sa ma speri? maine ma duc la doctor daca o tine tot asa. voi ce ma sfatuiti?
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community
addiana spune:
mephala, kriss, lacramioara
va multumesc mult! mi-era dor sa ma imbrac si eu elegant...ca de blugi si adidasi m-am saturat!!!
quote:
Originally posted by mephala30
an electoral: ati votat?
pe cine , ce????
de fapt oricum nu pot sa votez...n-am facut 18 ani!!!

mephala30 spune:
quote:
Originally posted by addiana
pe cine , ce????
de fapt oricum nu pot sa votez...n-am facut 18 ani!!!
hai mai pustoaico, ce nu intelegi?
an electoral: ati votat?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
danyelle005 spune:
da Miha am inceput diversificarea. la 4 luni jum i-am dat supica de legume-zeama de la legumele fierte si de la 5 luni i-am dat supa crema, pireu nu prea ii place doar in combinatie cu putin mar ras. E prefer sa-i prepar singura mancarea, nu prea am incredere in borcanele, nu stiu cat de sanatoase sunt chiar daca sunt pt copii.
Amira cat are? din poze cred ca e de-o seama cu Amalia.
costumasul roz l-a cump tati inainte sa iesim din maternitate.
parcul unde mergi tu e ala din Nicolina, din statie? acolo ne plimbam si noi.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community&vhost=community
addiana spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Diana,chiar asa de tirziu s-a plecat de acolo ?)
gabi imi pare rau ca n-am fost pe faza cand ai plecat... cam pe la 4 s-a golit sala( noi am stat mai mult in fata la bar si cand ne-am intors era gol), mai ramasesera cam 2-3 mese, am mai tras vreo 3 hore doar noi fetele, ne-au aplaudat doar ospatarii asa ca am plecat!

cat despre sala(sport)... stiu eu ce ascund sub haine! fiecare cu complexele lui! de tine ce sa mai zic, de fapt ti-am zis... 3 copii si fara vergeturi!!!

daca e frumos maine as merge in copou...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Oana,asa a iesit si la mine.Nu stiu de ce.Poate pentru ca nu a fost repartizat uniform aluatul?
Bunica mea facea des si, oricat de uniform era aluatul, aproape de fiecare (cu cateva exceptii) ii iesea asa, cum a iesit la Oana. Si mama o patea la fel. Initial ele dadeau vina pe cuptor... Da' pana la urma, au facut si la alte cuptoare si au patit la fel.
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
am pus pozele de la cumatrie!ca sa nu mai fiu eu fotograful, ci super manechina!!!
frate, da' ce bine iti sade!!!!
da' a cui a fost cumatria asta, de l-a adus si pe Dolanescu?
Foto Ralu
Nonna76 spune:
Deci in privinta spalatului eu aveam dreptate(si tot poporul din cancelarie nu).Ca doar nu era sa las copilul plin de kkat la cur 2 saptamini.
Eu am de lucru.Fac hirtii.e ciudat ca in ultima vreme la scoala tot facem hirtii.Daca dau un test tre' sa-l am la dosar dar si cu rezultate si interpretarea lor.daca rezolv probleme tre sa fie sub forma de fisa de lucru si iar la dosar.daca fac experiment tre sa am fisa de lucru si iar la dosar.Ne maninca birocratia asta.
Diana esti super frumoasa.
Gabi tu niste poze nu pui?
ralnied1 spune:
Monica, ce mai face bolnaviorul? Dam un pupic sa-i treaca repede...
Da' pe vremea mea nu era asa la scoala... Acum aud prima data la tine... Doamne, asa batrana sunt si asa de multe s-au schimbat de atunci?
Foto Ralu