* Gravidute & Mamici de Iasi (41) *
Raspunsuri - Pagina 11
aeperju spune:
of Doamne tare-i greu....iar a plecat sotul :(. e ultima saptamana stiu dar e greu tare. Serios!
sunt cam varza. abia ne obisnuim cu el si hopa..tre sa plece...mama ma-sii de treaba!
emma
addiana spune:
neatza la amiaza, de fapt trecut de amiaza!
urez si eu pentru ieri La multe lunitze lui Andrei! si felicitari parintilor de micuta crestina Stefania!
oana foarte frumos citatul! o sa pastram la arhivat ce ai spus, si daca nu-ti lasi puii sa zboare
!! (mi-a venit in minte reclama cu "zboara puiule zboara!!!
)
ralu iar fuego??? saracul tau sot, bine macar ca ati fost si la meci!!!
mey miha mai intai il terorizezi pe robert sa faca culat si apoi o strangi pe saraca amira de gat!!! 
cand e ziua ta? sa stim cat mai ai de asteptat...ca sa-ti luam noi scaune, sa nu mai ai nici un motiv sa nu ne chemi cand bucatarisesti!!!cine vrea sa vina la degustat iti cumpara un scaun! oare o sa ai loc pentru toate???
monica cum a fost berea? frumos ca iesiti toti patru in oras. la noi e imposibil, raisa nu sta nicicum la masa, si nu-mi tihneste nici o gura de suc!
alina nastere usoara surorii tale!
lacramioara trebuie sa-i iei un sutien pe masura stefaniei!
acela e prea mare si o incomodeaza la condus ligheanul!
aa, si vezi ca daca mai duceti copilul in portbagaj sun la protectia copilului!![]()
si acum despre cumatrie! eu am chiuit
, dar pe gabi n-am auzit-o!!!
mi-a placut, m-am simtit super, am ajuns la 7.30 acasa si am dormit pana pe la 14.30.

gabi e o frumoasa
, nu spui ca are 3 copii! imi pare rau ca n-am facut o poza impreuna!![]()
Danelutza spune:
Paste fericit !
Va servim cu un out si colomba 
N-am citit nimic, revin mai tirziu...
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

alynta27 spune:
Nonna, Addiana multumesc!
Addiana, ma bucur ca te-ai distrat bine la Onyx! Asteptam pozici!
Iulia e ochioasa Smarandita si are un zambet...!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mephala30 spune:
Alynta, nastere usoara surorii!
Si multumesc pentru vot, de fapt, multumesc tuturor fetelor care mi-au votat pozele. 
Iulia, o scumpa Stefy!
Clipe de viata, 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by addiana
[lacramioara trebuie sa-i iei un sutien pe masura stefaniei!acela e prea mare si o incomodeaza la condus ligheanul!
aa, si vezi ca daca mai duceti copilul in portbagaj sun la protectia copilului!
Bey, dar copilul a vrut in portbagaj ca facea tati ceva acolo si sa vada ea ce face.... cum sa duc copilul in portbagaj....

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mihamora spune:
Da, Simo - v-am urmarit, sa vad ce faceti, nu pot sa va las singurele.
Monica - ce baiat mare ai,merge pe bicicleta, ati fost la restaurat? Frumoase pozele cu tine si cel mic.Multumim pt placinte.
Alynta - nastere usoara surorii tale 
Lacramioara - tare nazdravana draguta ta,mi-a placut plimbarea cu ligheanul, frumoase pozele din parc.
Danelutza -
Paste fericit!
Foarte frumoase ouale , iepurasul si mai ales porumbelul.
Diana - ma bucur ca v-ati distrat.
Miha -cu siguranta e ceva f nou , eu nu am vazut niciodata pe cineva cu wrap,de aia se uita lumea ciudat.
Emma - trece f repede saptamana, nu te mai gandi.
Eu am fost la parintii sotului la masa si am stat vre-o 6 ore la ei si la masa defapt
am mancat ff mult
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mihamora spune:
Am pus cateva poze noi aici
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
danelutza Paste fericit! iepurasul de ciocolata dintre oua imi facea cu ochiul!![]()
alina o sa pun si pozici, dar si eu le astept ca eu n-am luat aparatul la mine (nu mai avea baterie!!!)
inca nu a nascut sora? (sau viitoarea cumatra!)
michelle fa o poza sa-ti vedem burta!!!
dupa 6 ore de stat la masa...ai putut sa te mai ridici??![]()
am tras juno, sper sa-l vad in seara asta!
celia voi ce ati mai facut zilele astea? cand veniti si voi in copou?
azi a fost foarte frumos afara! (iar eu am dormit juma' de zi)
pe unde v-ati plimbat?
in legatura cu wrap-ul, intr-adevar este o noutate prin iasi! (am mai vazut la unele tiganci cum isi duc bebelusii "legati" in batice!)
va urez noapte buna si somn dulce! iar de maine sa aveti parte de o saptamana plina de soare si la propriu si la figurat!