* Gravidute & Mamici de Iasi (41) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

of Doamne tare-i greu....iar a plecat sotul :(. e ultima saptamana stiu dar e greu tare. Serios!
sunt cam varza. abia ne obisnuim cu el si hopa..tre sa plece...mama ma-sii de treaba!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza la amiaza, de fapt trecut de amiaza!

urez si eu pentru ieri La multe lunitze lui Andrei! si felicitari parintilor de micuta crestina Stefania!

oana foarte frumos citatul! o sa pastram la arhivat ce ai spus, si daca nu-ti lasi puii sa zboare !! (mi-a venit in minte reclama cu "zboara puiule zboara!!!)

ralu iar fuego??? saracul tau sot, bine macar ca ati fost si la meci!!!

mey miha mai intai il terorizezi pe robert sa faca culat si apoi o strangi pe saraca amira de gat!!!
cand e ziua ta? sa stim cat mai ai de asteptat...ca sa-ti luam noi scaune, sa nu mai ai nici un motiv sa nu ne chemi cand bucatarisesti!!!cine vrea sa vina la degustat iti cumpara un scaun! oare o sa ai loc pentru toate???

monica cum a fost berea? frumos ca iesiti toti patru in oras. la noi e imposibil, raisa nu sta nicicum la masa, si nu-mi tihneste nici o gura de suc!

alina nastere usoara surorii tale!

lacramioara trebuie sa-i iei un sutien pe masura stefaniei! acela e prea mare si o incomodeaza la condus ligheanul!
aa, si vezi ca daca mai duceti copilul in portbagaj sun la protectia copilului!

si acum despre cumatrie! eu am chiuit, dar pe gabi n-am auzit-o!!! mi-a placut, m-am simtit super, am ajuns la 7.30 acasa si am dormit pana pe la 14.30. gabi e o frumoasa, nu spui ca are 3 copii! imi pare rau ca n-am facut o poza impreuna!

Mergi la inceput

ella si ema !
hai curaj, o sa treaca timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Paste fericit !

Va servim cu un out si colomba

N-am citit nimic, revin mai tirziu...

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Nonna, Addiana multumesc!
Addiana, ma bucur ca te-ai distrat bine la Onyx! Asteptam pozici!
Iulia e ochioasa Smarandita si are un zambet...!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Alynta, nastere usoara surorii!
Si multumesc pentru vot, de fapt, multumesc tuturor fetelor care mi-au votat pozele.

Iulia, o scumpa Stefy!

Clipe de viata, 2007:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by addiana
[lacramioara trebuie sa-i iei un sutien pe masura stefaniei! acela e prea mare si o incomodeaza la condus ligheanul!
aa, si vezi ca daca mai duceti copilul in portbagaj sun la protectia copilului!

Bey, dar copilul a vrut in portbagaj ca facea tati ceva acolo si sa vada ea ce face.... cum sa duc copilul in portbagaj....

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Da, Simo - v-am urmarit, sa vad ce faceti, nu pot sa va las singurele.

Monica - ce baiat mare ai,merge pe bicicleta, ati fost la restaurat? Frumoase pozele cu tine si cel mic.Multumim pt placinte.

Alynta - nastere usoara surorii tale

Lacramioara - tare nazdravana draguta ta,mi-a placut plimbarea cu ligheanul, frumoase pozele din parc.

Danelutza - Paste fericit! Foarte frumoase ouale , iepurasul si mai ales porumbelul.

Diana - ma bucur ca v-ati distrat.

Miha -cu siguranta e ceva f nou , eu nu am vazut niciodata pe cineva cu wrap,de aia se uita lumea ciudat.

Emma - trece f repede saptamana, nu te mai gandi.

Eu am fost la parintii sotului la masa si am stat vre-o 6 ore la ei si la masa defapt am mancat ff mult

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Am pus cateva poze noi aici

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

danelutza Paste fericit! iepurasul de ciocolata dintre oua imi facea cu ochiul!

alina o sa pun si pozici, dar si eu le astept ca eu n-am luat aparatul la mine (nu mai avea baterie!!!)
inca nu a nascut sora? (sau viitoarea cumatra!)

michelle fa o poza sa-ti vedem burta!!! dupa 6 ore de stat la masa...ai putut sa te mai ridici??

am tras juno, sper sa-l vad in seara asta!

celia voi ce ati mai facut zilele astea? cand veniti si voi in copou?

azi a fost foarte frumos afara! (iar eu am dormit juma' de zi)
pe unde v-ati plimbat?

in legatura cu wrap-ul, intr-adevar este o noutate prin iasi! (am mai vazut la unele tiganci cum isi duc bebelusii "legati" in batice!)

va urez noapte buna si somn dulce! iar de maine sa aveti parte de o saptamana plina de soare si la propriu si la figurat!

Mergi la inceput