* Gravidute & Mamici de Iasi (41) *
Raspunsuri - Pagina 10
Nonna76 spune:
.
E cam devreme stiu.Asa are obicei al meu copil sa suga dimineata la 7 si apoi sa adoarma .Nici nu va imaginati ce liniste e la mine in casa.
Astazi sper ca va fi mai cald.Aseara cind veneam acasa batea vintul de ne lua pe sus.
Petrecere frumoasa fetelor care au azi Pastele,daca aveti timp poate ne serviti c-o felie de cozonac sau pasca(din productie proprie sau de la soacre).
Aseara s-a intrerupt curentul si nu am mai putut intra dar vad ca nici nu s-a stat mult.
Cu siguranta voi mai intra dar azi e zi de meditatii asa ca intre 10 si 14 nu am acces.
mephala30 spune:
apetisante placintele, Nonna, multumim.
Si sa-ti traiasca baietii,
.
Ralnied,
, sotul a fost si el la meci, eu am ramas acasa, din pacate.
Clipe de viata, 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
ralnied1 spune:
'neata!
si ce meci, frate!!!
Da' macar a castigat Poli![]()
Eu ma pregatesc de plecat la munca. Azi pare o zi draguta afara... si eu numai chef de birou n-am. Da' daca trebuie, atunci trebuie...
Ne auzim pe seara!
Sa aveti o duminica placuta!
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
alynta27 spune:
Salutare! Si sotul meu a fost la meci aseara cu cumnatul! Problema e ca sormea se asteapta din ora in ora sa nasca si ei la meci! Incepuse ieri sa elimine din dop! is cu ochii pe ea "ca pe butelie"! Plus ca are si contrctii dureroase, dar nu sunt ritmice! Am o stare ca ai zice ca nasc eu! Nu reusesc sa fac nimic de emotii si griji! Va anunt ca voi fi si nasa nepotelului! Ieri i-am pregatit cu soramea patutul, ea a mai calcat restul hainutelor! Ce mai suntem in asteptare! Nu stiu daca voi, in afara de Nonna, ati avut langa cine sa retraiti momentele dinaintea nasterii!
Paste fericit celor care si-l serbeaza azi!
Mephala si Danielutza am votat pozele voastre frumoase!
Nu mai stiu ce sa scriu ca "ma pregatesc sa nasc"!(De la sormea mi se trage-a se intelege!)
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Nonna frumusei baietii! Fain ca ati iesit cu totii la suc! Te asteptam la Iasi! Sa fixam din timp ziua, sa nu o ratez!
Am inteles ca afara e foarte frumos! A iesit sotul cu baiatul!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Noi ne-am intors din Copou si a picat franta. Daca o sa fiu in stare am sa pun si cateva poze mai tarziu. A fost tare "cuminte". S-a jucat cu fina noastra si cand am ajuns acasa abia am reusit sa-i dau mancare si la somn, ca era rupta.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Nonna76 spune:
Noi suntem la mama.De fapt noi 3mai mici,pe tati il asteptam sa termine meditatiile.
Am iesit afara cu amindoi baietii si cind se vor trezi vom iesi din nou.
Mama e o mare mestera in culcat copii,i-a adormit pe amindoi odata.
Si doarme si ea cu tata linga ei.Cum sa nu-i iubesc(pe toti patru).
Alina nastere usoara surorii tale si sanatate finutzului.
Nu stiu cum e sa se nasca un copil in familie in afara de copii mei.In iunie asteptam si noi nepotica dar se va naste in Germania si o voi vedea in poze pentru o buna bucata de vreme.La ei ninge,a sunat azi,nu a renuntat la hainele de iarna.
Mi-a venit sotzul.
V-am pupat.
iulia-stefy spune:
Aici poze din Copou astazi
Iar aici poze din ultima luna
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)