*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (12)
Raspunsuri - Pagina 5
galaxy spune:
Am fost sigura ca am uitat ceva! Deci:
Gatta la multi ani, si pupici pentru Sara 3 luni implinite. Asa si mai departe sanatoasa si cu bucurie!!
alinaatudor spune:
A adormit..sa scriu repede sa nu uit ceva:
Stancutsa, slava Domnului ca a trecut....sper sa nu mai ai alte probleme..va pupam si ne-au placut tare mult pozele cele noi si ciufulite..
Ca si poza cu Robert cel in costum traditional...
pozele Racai de asemenea...
A..Gabrizza..eu cred ca va fi peltica pt ca are gurita asa...formata pentru a vorbi parca..adik..nu stiu ..tuguiata..asa..are buzitele foarte conturate..nu stiu..eee..dar nu e musai sa am dreptate..oricum e o frumoasa
La multi ani Gatta si Sara...pentru cei 3 de 3..
Mitsule..azi imediat dupa ce am vb cu tine sotul a zis sa mergem sa ne uitam de invitatii la botez..zis si facut..cum s-a trezit pitik am alaptat-o si dusi am fost...am incercat marsupiul..pe care nu l-a tolerat deloc..se foia..scancea..a si vomitat..tot in brate e mai bine...am fost pe lipscani si apropo de invitatii..numai kicioshenii...oribile..am ales unele super simple..daca as avea timp cred ca le-as face eu manual..dar nu prea am timp...as.a..apoi ne-am oprit la pizza hut pt o lasagna..si pitika a dormit tot procesul..pana la ultima inghititura..cand a inceput sa tipe...a trebuit sa ies de urgenta afara cu ea..unde s-a potolit..ii place zumzetul orasului...cam asta fu ziua noastra..ne-a placut plimbarea cu tati..poate il mai pacalim si data viitoare..el nu prea e fun plimbare..
acu sunt rupta de somn..ma bag la culcush cred
va pup..si va mai citesc..
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
LaLa_20 spune:
sa raportez si eu o noapte de nesomn...a venit tasu la masa de la 2 si i-a aprins lumina si a vb cu ea,,,i-am explikt ca nu e voie da degeaba...si de la 2 la n5 s-a kucat si a plns...
Of...Angi...asa sunt unele mame cred ca ele le stiu pe toate... sa nu mai fi suparata k nu e bine...si eu care vroiam sa ma plang si eu...a da ii este foame bebelinei...revin later,sper
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
miri_mik spune:
fetelor, sunt rupt mort si copt:)
n-am intors din plopsaland! jiiiiiiiiz, lume si tara, tarile de jos, francezi, englezi, olandezi, belgieni si venetici;..mah, duduia hala aia cu copiii zbierete, urlete, muzica de fond! am un cap patrat, si mintea refugioata speriata prin colturi:)
l-am dat pe sarmanu' bruno pe toate nebuniile pe care avea voie! nu era dupa varsta ci dupa CM. ba chiar am vrut sa fentam si a venit tanti responsabila cu "bata" la noi, care era de fapt unealta de masuratoare, cu 3 zone colorate marcate pe ea. si bruno, la cei 87 de cm, nu se incadra fix deloc. asa ca... dupa o coada de vreo 15 minute, am facut cale intoarsa cu buzele umflate!
p-orma am riscat un accident nasol tot cu bruno evident si cu tac'su cu capul in nori.. s-au dat pe un tobogan incaltati cu niste saci. la coborara, ma rog, la sosire de fapt, domnul sot a dat sacul urmatorului de la coada si l-a pierdut pe bruno din ochi, o secunda. doar una, in care eu, cu coada ochilor, dupa ce-am pus aparatul foto in buzunar dezamagita ca fuse totul prea repede, percep entuziasmul lui bruno si intoarcerea de 180 de grade ce o facu... direct inapoi pe pista. in acelasi timp, in traiectoria lui euforica aparuse cu vreo nush cate sute de m la ora un alt tatic in sac cu un alt copil. fu chestiune de clipite. eu il vedeam deja pe bruno zburand ca un popic in aer, fix cum, cu vreo 2 minute mai devreme un alt tatic neglijent si-a vazut fetita "explodata" efectiv, dar fara urmari grave. un soc si cam atat. orishicat! si-a luat domnul sot un ceai de nici o suta de cafele negre nu i-l sterg din memorie.
p-orma l-am pus sa se catere in niste broashtee cu el, in niste rate pe apa cu mine... balamuc in toata regula. incarc acu pozici.
de vanat oua n-am vanat. dar am primit formular, l-am completat, si la iesire bruno a primit doua pungute cu oua de ciocolata si alte nazdravanii de la kinder. sa-l vedeti voi ce mandru si obosit era cu trofeele lui; o canita de plastic cu samson castigata la pescuit de ratushte, un balon cu piticul plop de la bunica si pungutele cu cioco atarnate de incheieturile ridicate in aer ca s anu le taraie pe jos:))) si p-orma sa-l vedeti cu cat spor scormonea el in pungi dupa outse si mi le intindea ca pe banda rulanta la dezambalat, ca de concasat se ocupa el cu succes.
buni e rupta. scoasa din circulatie, dar fericita. atat cat vede, s-a bucurat de noi si de entuziasmul nostru, si l-a pazit pe sacha, mashina de somnorit, care s-a intrecut pe sine cu somnoritul. si acum doarme, desi n-a mancat de la 3 (adica imediat 4 ore). nu-i bai. are muci, curatam, spalam, adapam si la somnul de noapte cu el:)))
angi, am retinut doar dezamagirea ta din mesajele anterioare, desi stiu ca mai vroiam sa-i scriu stancutei si lui darene, poate imi amintesc pe urma. cu mama ta stii ca nu ai sa ajungi la un numitor comun. las-o in amarul ei, gandeste-te ce femeie neimplinita e. si cat de rau o va durea mai incolo, cand anii vor trece darnu va mai gasi la tine nici intelegere nici compasiune pt ca se poarta cums e poarta. las-o si iart-o vroiam sa scriu. dar n-ai ce ierta. e asa si n-ai s-o schimbi. evit-o sau ignor-o. asta e singura solutie s anu-tifaci ganduri negre degeaba. pusici multi baloshi:)
si ma duc sa fac ciorbitsa.
muuuuah!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ellenuta spune:
honey ce bine imi pare ca e mai bine la tine!
angi ce m-am enervat cand am citit de mama ta .. Doamne ce sfaturi da ..
miri asteptam pozute de la distractie!
noi am fost prin herastrau azi, bitzi a fost cuminte cuminte, a dormit de la 2 la 4.30 cand am trezit-o in masina sa-i dau sa pape. a papat si apoi am mers la restaurant unde a dormit tun. apoi cand sa achitam nota, pe la 6.30 s-a pus pe urlat. am luat-o in brate si a tacut .. prietenii m-au facut nebuna .. ca asta mica e cuminte .. deh mi-a facut in ciuda .. ca acasa nu doarme neam .. se bazaie mai toata ziua .. mi-a facut-o asta mica ...
pup fetele
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
grati.ela spune:
fetele am pozici noi cu Tudor!
confirm frumusetea mandrutzei de Stancutza!!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
miri_mik spune:
poze!!!
http://community.webshots.com/album/562862507KOsDJg
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
honey79 spune:
Pupam zuzele si clopoteii.
Am apucat sa va citesc si sa vad pozite doar.Abia acum am un moment sa incropesc si-un mesaj... cat Bulanel e in basinet,scremandu-se sa faca cacutza.
Am vazut pozici de Stancutza, Raca,Gratiela,Galaxy.
Ce frumosi sunt bebeii vostri fetelor.Parca pe zi ce trece se fac tot mai frumosi.
Robert de Galaxy... he he... ce simpatic e in costumul de la buni.
Doamne,Gratiela ce zambete iti ofera Dudu... cat de dulce e... !!!
Si frumusetea mica de Raca-Cristina iti topeste inima. Cel mai mult imi plac pozicile.. cea cu tati nas in nas...si cea de aproape.. pe fondul verde.
Acum ma uit la poze de Miri,din Plopsaland. :))
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Eu raportez un zambet cu adresa catre mami.... la Andrew, ieri, de ziua lui. Asa m-am bucurat..parca aveam un secret al nostru.
Tati era si el langa noi..dar zambetul a fost clar pentru mami
uitandu-se direct in ochii mei.
Astazi... raportam niste gangureli.. AAA ...EEE... singurel fiind in patut.
Hehe..creste Bulanelul meu.
Am fost si la plimbare si-am dormit....
Pupicei...
A inceput sa planga saracutul..cred ca a udat pampersul.
Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
miri_mik spune:
gratiiiiiiiiii, ce zambet! grozav!
louiza chiar ca seamana cu bunica frumoasa ta!
honey, bravo! acu incepe sa devina meaningful si rewarding!
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii