*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (12)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Fetelor, multumim de urari, suntem mandre-nevoie mare ca avem 2 luni in afara burticii!

Simona si Eris, La Multi Ani, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de clopoteii vostri!

Clopotei care ati implinit deja o luna sau chiar doua, va urez, de asemenea, sa fiti sanatosi, fericiti si fomisti!

Laurici, acum uploadez poze pe flickr. Nu il mai folosesc decat pentru voi, m-am hotarat. Pentru ca nu ai voie decat maxim 200 poze - restul nu se mai vad decat daca stergi, iar maxim ai 100 mega pe luna, adica vreo 30-35 poze. Dar macar sa vedeti cum s-a dezvoltat Mariuca si cat de frumoasa e acum. Poze de la botez voi putea pune peste o saptamana, cand se termina martie, pentru ca nu mai am spatiu permis.

O sa incerc sa fiu mai activa pe forum, dar pentru ca sunt zile asa de frumoase, sunt extrem de activa in curte. Pentru ca la casa ai o groaza de treaba de facut. Si de-asta intru mai greu. Mariuca ma lasa sa fac ce vreau eu, cand vreau eu. Daca definim in "cumintenie", nu cred ca puteam sa imi doresc ceva mai mult. Programul ei este urmatorul, pentru ca deja e stabilit: seara baie la 8.30, culcat maxim 10, trezit la 5-6 dimineata, apoi 9, 12, 3 si 6. Perioade de veghe: 9-12 si 6 seara-10 seara.

Ereena, frumos albumul, mi-a placut, stiu tipul de program cu care l-ai facut si stiu ca nu poti face nimic ca sa intervii in aranjament. Da, unele poze sunt taiate, dar daca vrem, putem sa ne salvam de pe contul comun, ca sa le avem intregi.

Nu in ultimul rand, am vazut poze multe cu bebelusi frumosi si mamici pe masura. Nu nominalizez, dar le-am vazut pe toate, sa stiti! Si le apreciez pe fiecare in parte! De obicei imi notez ale cui le-am vazut, pentru ca imi place sa si comentez putin (dupa cum bine stiti, imi plac comentariile ), dar acum nu sunt in stare... Azi-noapte, dupa mesajul meu, am fost la toaleta si am constatat ca mi-a venit menstruatia. Ca atare, astazi sunt putin mai mult zombie. Nu am dureri, slava domnului!, poate am scapat de ele, dar ma simt rau.

Oricum, bine ca am apucat sa pun pozele pe flickr... aveti link-ul la semnatura. Daca ma simt mai bine, o sa intru si mai tarziu, daca nu, ne auzim pe maine.

Plecaciune... si un pupic!

PS: am scris mesajul la ora 3. Cand sa dau send, nu mai mergea conexiunea de net. Iar!! Ma lasa nervii, dar bine ca acum merge.

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

fetele cochetele priceputele..face cineva capitol nou...

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Mai am de dat 2 raspunsuri:
Irinouka e foarte util patul pliant. Eu la Marc l-am folosit din plin, in excursii, cand mergea la bunici, si pe post de tarc, intre 5-8 luni, cam inperioada de cand a stat in fundulet pana a luat-o de-a bush.

Carmilia eu am facut infanrix la ambii copii. Are in plus protectie impotriva virusului care provoaca meningita si e foarte usor tolerat. Nu face buba, febra si alte reactii. E scump dar merita. Gatta parca spunea ca la Colentina la imunologie e mai ieftin ca in farmacii. Schema de vaccinare e: infanrix hexa la 2, 6 luni si infanrinx hib la 4 luni si 1 an.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Gatta si Eris

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Offf, rau stau cu neuronu, tot am uitat ceva, pt Irinouka, da, patul pliant are 2 pozitii de saltea. Deci una peste alta e un cadou f util.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Raportam si noi: control la medic - 5,160 kg,(de la 3,800 la nastere, 3,560 la iesirea din spital, 4,400 pe 1 martie) si 56 cm...a zis doc ca e un copil care creste frumos, cu toata voma si cu toate scaunele dese pe care le are...super ok...mai avem ciupercuta pe limbuta, dar tratam...si luam calciu, ca are un pic de lipsa, de tresare des in somn si-i tremura buzita de jos...in rest, chiar e o grasuna, se vede si se simte la mana....
Ne apropiem si noi cu pasi repezi de primul vaccin...mai fetelor, pe care l-ati facut voi? ala de stat sau ala platit? ca aud fel si fel de variante...
Pupici tuturor, si apoi imi cer si scuze ca nu mai reusesc sa intru asa des cum mi-as dori...

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Sa nu uit:Ereena,tare mi-ar fi placut sa ma laud cu copilu meu,dar nu pot sa vars camera in computer din motive de cable lipsa!
Apropos,Irinouka,mai ai pozele cu puiul meu la maternitate?Trimite-mi-le,te rog,sa dau si eu ceva la album!

Fetele,vreau si eu un raspuns in seara asta:doar Angi a facut vaccinul ala gratuit?Toata lumea a facut Infanrix Hexa?Maine mergem la dr si nu stiu daca-l refuz cu ala gratis!Please!

Carmilia si Alex,puiul mic

ti-am dat PM pt ca nu stiu adresa ta de mail si nu am agsit-o la datele de contact de pe mailul comun. pe urma mi-a venit o idee mai buna si am trimis cele doua fotografii din spital pe adresa zuzele2008@yahoo.com. le puteti lua de acolo si tu, si ereena.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Am si eu o intrebare pentru voi, scriu repede ca dorm amandoi copii.

A patit cineva din voi ca sa ii regurgiteze copilul pe langa lapte si un lichid mai inchis maroniu si cu niste firisoare asa prin el ?

Evelina e facut asa de 2 ori la spital si au zis ca e meconiu, lichidul pe prosopel era de marimea unei unghii de la degetul mare.

Am gasit iara vinerea trecuta si azi dimineata la fel pe un prosopel la baie pe care ii faceam masaj cand statea cu fata in jos si azidimineata pe pijamaua mea pe umar.
Doctori zic la varsatura asta zat de cafea cred.

Am sunat fosta mea doctora pediatra si a zis ca mai apar la sugari si e sindrom hemoragic nu stiu cum si ca nu e problema la nivelul asta asa mic de lichid.

Cand am plecat din maternitate doctora neonatolog a zis ca poate sa mai apara pana la 2 luni si daca apare sa sui copilul in masina si la spital.

Pediatra copilului a zis ca nu are semnificatie patologica la varsta asta.

Iar o prietena neonato de familie ca poate am eu rana si inghite copilul de la mine.
Eu am un sfarc care ma doare cand il apuca, asa a fost de la inceput dar m-am uitat si nu se vad rani, sa fie ceva inauntrul lui dar eu cum sa vad?

Eu pe care sa cred ca am zile cand urla copilul de asa zisi colici si cauta cu gurita tot timpul de ne exaspereaza si intram la banuieli ca are ceva si zi ca azi de ne miram ca doarme de pe la 2.30 deci de 3 ore si nu mai plange. Noaptea doarme si papa la 3 ore, nu face ca ziua.

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Salut. Fetelor eu sunt racita bocna. Spuneti-mi si mie ce medicamente pot lua si sa pot alapta in continuare. Multumesc si va pup

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by roli25

Mai am de dat 2 raspunsuri:
Irinouka e foarte util patul pliant. Eu la Marc l-am folosit din plin, in excursii, cand mergea la bunici, si pe post de tarc, intre 5-8 luni, cam inperioada de cand a stat in fundulet pana a luat-o de-a bush.

Carmilia eu am facut infanrix la ambii copii. Are in plus protectie impotriva virusului care provoaca meningita si e foarte usor tolerat. Nu face buba, febra si alte reactii. E scump dar merita. Gatta parca spunea ca la Colentina la imunologie e mai ieftin ca in farmacii. Schema de vaccinare e: infanrix hexa la 2, 6 luni si infanrinx hib la 4 luni si 1 an.

pup, roli, si multumesc. tocmai m-a anuntat fratele meu ca mi-a cumparat unul. parca de la chicco. caddy? nu mai stiu. si s-a interesat sa fie cu salteluta reglabila. e util deci, ce ma bucur! ca va veni o perioada cand bebe va petrece timp si pe la bunicii lui, cand voi reincepe eu serviciu. plus plecarile pe care vreau si sper ca le vom putea face cu el in vara asta.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput