*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (12)
Raspunsuri - Pagina 21
ginnette spune:
quote:
Originally posted by Ereena
ANUNT IMPORTANT
multumesc pt poze si imi cer scuze ca nu am reusit sa le prelucrez pana acum .astazi am reusit ceva ceva .daca nu va regasiti numele in lista de mai jos inseamna ca nu am reusit sa folosesc pozele voiastre din diverse motive sau nu ati trimis pe mail . eu am trimis PM sau mail fetelor care au nascut inaintea mea , deci inainte de 24 ianuarie, apoi nu am mai avut timp .deci , pt cele care au nascut dupa aceasta data ,trimiteti va rog pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com trei sau mai multe poze cu puiutii vostri , una si cu mamica sau taticul sau toata familia, cum doriti si cum aveti . cred ca ma jumatate din poze , astept restul ca sa pot face un album . de la urmatoarele am poze , de la restul astept .
anca.diana
dana cu bb albert
ancasoare
gabrittza
adriana4you
camelia harjau
irlandeza
gugu
irinaL
mary_mary
kalosalina
zeriri louiza
gratiela
nemary
alina023
ellenuta
irinouka
miri
nadia giuca
baciu andradda
bdiana
creata
anca blaga
lorena andreianu
mitsu
eris
cristina samoila
georgescu luminita
breaz
miky baby
lala20
laura ioana
natalia
cati magureanu
adia grozav
munteanu monica
miki mamaica
dascalu simona
ange
gatta
ceska
veronica ivascanu
am sa trimit mesajul asta in fiecare capitol astfel ca cele ce intra mai rar pe forum sa stie despre ce este vorba........asa sa va fac curioase:-)))))sunt asa frumosi toti bebeii nostri
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
ALBUM ZUZE
Acum trimit cateva poze cu buburuza; am si una cu noi trei.
Merci
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
laura_dimitris spune:
Hello !!!
Nu-mi vine sa cred ca am timp de calculator...
Nu-mi vine sa cred ca este o vreme asa de frumoasa afara si puiutii mei dorm amandoi asa ca... sunt consemnata in casa!
Stancutza, am citit de greutatea bebelinei... ce ti-a recomandat medicul sa faci? Am inteles ca monitorizare dar... daca ea nu vrea sa manance cei 100 ml ?? Eleni a mea are momente in care pur si simplu nu vrea sa manance 120 ml... Si momente in care - ma dau cu capul de pereti ..- ca mananca 180 ml. si tot mai vrea....
Una peste alta, vad ca ia constant in greutate si ma bucur.
Iti doresc din suflet sa rezolvi si tu problema si puiutul sa fie bine si sa manance cat trebuie ! Cu sanul " beteag" cum mai este??
Roli, felicitari pentru prima zi de gradi !!! Merge la perticular, nu?! Sa ne povestesti cum a fost! A plans?
Alina, nu stiu daca ti-am multumit pentru rapunsul referitor la restaurantul julia... O fac acum... Se duce cumnata-meu astazi sau maine sa vorbeasca si eventula sa dea avansul pentru rezervare local. Botezul nostru va fi pe 8 iunie. Ai cautat cumva in ploiesti firme specializate in decorare restaurante ? As vrea sa stiu cam care ar fi preturile...De fapt, nu am habar nici care sunt preturile in bucuresti...
Alinuta023, Ellenuta, voi stiu ca ati angajat astfel de firma... Cat va costat ??
Ai fost la popazu sa faci vaccinul|? Cand mergi? Faci infrarixul sau vaccinul de la stat?
Fetelor, revin cu o intrebare pierduta in neant A dat careva osciloccocinum la bebei ??? Sunt tare curioasa daca bebelina mea a facut bubitele de la osciloccocinum sau de la debridat ... dr. alergolog mi-a spus sa intrerup orice medicament (nu-i mai dau nici vigantol...0 pana nu-i trec bubitele...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
Carmilia, eleni a mea a avut un ochisor rosu acum vreo luna... Ei ii si curgea ca se trezea cu el lipit... Este posibil sa fi tras curent... Eu i-am pus atunci 2 picaturi parca de genticol in ochisor si am sters-o - in prealabil - cu ser fiziologic...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
galaxy spune:
Buna!
Ereena, pentru album. Super idea. Pe lista nu am gasit, dar am vazut poze cu puii mei.
La multe ani pe piticii cei voinici care inplinesc 2 si 3 luni!!!
Virgo, frumoas ce ai zis tu. Asa si este!
Mitsu, lasa pe Conrand in pace cu miere. Mananca tu, si asteapta sa maturizeze stomacelul lui. Are timp.
Sper ca nu am uitat, e mult de recuperat.
Pentru proasta graviduta, cineva (sa nu va suparati, am uitat in graba nume) a zis bine. Cea mai buna metoda de a trece peste greturi e stomacul cu ceva in ea. La Robert nu am avut probleme. In schimb la Eric faceam ture: baie - bucatarie. E groaznic sa vomiti cu stomacul go, si fugeam rapid in bucatarie ca sa-l umplu cu ceva, chiar daca in urmatoarele 10 min o goleam la loc. Macar nu era asa de acid.
Si inca o chestie cu alaptatul. Robert a avut o perioada pe la 3 luni cand refuza sanul, si reuseam sa ii dau doar cand dormea. Acelasi lucru a patit si cumnata mea. La mine a tinut 3 zile, la ea 7 zile, dar a trecut peste si inca alapteaza pe baietelul ei de 2 ani. http://www.llli.org/FAQ/strike.html Aici se explica ce a fost. Poate va ajuta cumva.
P.S: am adaugat cateva poze si la Eric.
Va pupam cu drag,
ginnette spune:
quote:
Originally posted by Anandrei
ereena, parca tu ziceai de alaptat si formula (sper sa nu fi incurcat borcanele) ms frumos! Eu nu mai alaptez pt ca n-a mai fost laptic. Am citit mult pe-aici si toate sfaturile voastre legate de alaptat, intretinerea lactatiei, ceaiuri si toate cele. Dar la mine n-a durat, la inceput a venit greu laptele, apoi s-au inmuiat sanii si nu si-au mai revenit, desi fomila tot tragea de ei. Imi pare rau ca n-am putut sa-i dau mai mult pt ca stiu ce inseamna si care sunt beneficiile laptelui matern si ma simt groaznic cand bateti apa-n piua (in unele cazuri) cu alaptatul. Ms frumos, pt ca ceea ce ai spus m-a facut sa ma simt un pic mai bine, nu am putut sa-mi mai alaptez copilul, nu ca n-am mai vrut. Cumva, prin postul tau, m-ai facut sa nu ma mai simt asa vinovata pentru ceva asupra caruia nu am control. pup!
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Poze David botez
Primele poze ale lui Iepurica
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
Ana-Maria, bine grait-ai a propos de alaptat/formula; parca m-ai descris pe mine (si pe toate fetele care au incercat din rasputeri s-alapteze, ca toate am vrut ce-i mai bun pt bb). Am retrait momentul de cosmar in care am trecut la NAN, dupa doua saptamani de muls, ceai, rani pe sfarcuri, buburuza pusa la san din 2 in 2h (chiar dak erau sanii varza), pana s-a terminta laptele.
Si, subscriu: Miri pentru ce-ai scris si cum m-a ajutat sa trec peste angoase.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
Carmilia spune:
Laura,multam
Mitshule,esti pe receptie?M-am conformat,am bagat pompa in functiune,la 1 ora dupa ce a papat Tzamburica,am scos 50 ml in vreo 80 min,cum ti se pare?Treaba e ca nu stiu cand sa ma opresc,daca mai mulg nitel se trezeste copilu,ii mai ramane si lui ceva?E nevoie de pauza de refacere?Dupa urmatoarea masa o iau de la cap?Si ma mai roade o grija:cum vad eu daca laptele meu e gras sau e apa chioara?Sau nu conteaza?
Carmilia si Alex,puiul mic
Carmilia spune:
Sa nu uit:Ereena,tare mi-ar fi placut sa ma laud cu copilu meu,dar nu pot sa vars camera in computer din motive de cable lipsa!
Apropos,Irinouka,mai ai pozele cu puiul meu la maternitate?Trimite-mi-le,te rog,sa dau si eu ceva la album!
Fetele,vreau si eu un raspuns in seara asta:doar Angi a facut vaccinul ala gratuit?Toata lumea a facut Infanrix Hexa?Maine mergem la dr si nu stiu daca-l refuz cu ala gratis!Please!
roli25 spune:
Asa deci, am reusit sa citesc din urma doar ultimul capitol in mare graba. Imi dau si eu cu parere la subiectele dezbatute:
1. Unii bebelusi in jur de 3 luni prefera somnul toata noaptea si nu au nevoie de lapte. Nu se deshidrateaza la varsta asta si nu trebuie treziti. Organismul nostru nu e programat sa se hraneasca noaptea si ei incep sa se adapteze.
2. MItsu e foarte periculoasa mierea pentru bebelusi pana la 1 an. Nu inteleg cum ai curaj sa ii dai daca stii riscurile, mai ales ca tu ii dai din laptele tau toate vitaminele si anticorpii de care are nevoie ca sa fie protejat.
3. Gatta nu te ingrijora ca nu mai iese lapte la pompat, sanii si-au adaptat productia la cererea lui bebe. E clar ca bebe papa cat ii trebuie daca nu se trezeste noaptea. Si daca va vrea vreodata noaptea, n-ai grija ca va putea sa suga. Marc de la 2,5 luni la 4 luni a dormit 9-10 ore/noapte si imi era teama ca nu o sa mai am lapte. De la 4 luni a inceput sa vrea iar lapte noaptea si a supt fara probleme, sanul a inceput sa produca din nou noaptea.
Ereena abia acum am aflat ca tu faci un album, ce ma bucur ca n-am ratat si ca inca mai primesti poze. Trimit si eu.
Laura dimitris merci de felicitari. tare mari emotii am avut, parca eu m-as fi dus pentru prima oara la gradi, nu el. A fost super, s-a dus la copii, nu s-a prins cand am plecat si mi-au spus ca a strigat de vreo 2 ori "mama" si tanti i-a zis ca ma cauta, iar el a fost satisfacut cu acest raspuns. . Sper sa continuam asa.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
alinaatudor spune:
LauraD...cand am facut eu nunta acu vreo 2 ani..3 in vara asta..erau cateva firme cu pretri rezonabile...de decorat ma refer...
acum nu m-am interesat ca cica astia de la restaurant au ei huse de scaune..si nu vreau baloane..o sa cumpar multe flori de sezon si decorez mesele..atat...nu vreau tam tam mare sa nu aglomerez atmosfera pe acolo...nu stiu daca fac bine...cred ca daca dai search pe google gasesti si in ploiesti firme...si intrebi telefonic cat costa...
a..si nu vreau marturii..decat cruciulite..clasice..
am mai zis...cred ca invitatiile ori le fac verbal ori fac ceva la calc...tot ce am gasi erau oribile:(..sau ma rog..eu sunt mai..conservatoare..adik..nu imi plac funditele ...nu stiu..nu sunt nici foarte cusurgioaica..dar...oricum invitatii le arunca..si e mai mare pacatul de bani..mai bine ii iau bubulinei ceva...
cat despre vacc..azi l-am facut..infanrix...sa vedem dc are vreo reactie..sper sa nu
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
creata2008 spune:
Si eu tot Infanrix Hexa o sa ii fac vineri acum. Nu stiu daca sa refuzi sau nu. Iarasi este un subiect cu pareri pro si contra, iar experientele mamelor la al doilea copil sunt si ele impartite.
quote:
Originally posted by Carmilia
Fetele,vreau si eu un raspuns in seara asta:doar Angi a facut vaccinul ala gratuit?Toata lumea a facut Infanrix Hexa?Maine mergem la dr si nu stiu daca-l refuz cu ala gratis!Please!
Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona